- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seren hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor hamilelik alttan basınçlar başladımı sended de
30 TEMMUZ:1shok:yanlısmı yazıyor allah allah bakayım bır..duygu bende onun ıcın ates grubumu dıye sordum.. koç, yay, aslan en sabırsız burclardır cunku :)..
ama senın profıle gore yengec sın.. yanlıs mı o dogum tarıhı ? fisfisfis
Biz doğum yapınca birilerine haber mi veriyoruz yoksa siz hergün birbirinizi arıyorsunuz da beni mi kimse aramıyor???:roflol:
Benim müjdemi kim verecek????
Ayy çok mu doğumdan bahsettim yoksa bir terslik mi çıkacak??Aman Allahım esirgesin cümlemiziii
Ayten ne güzel en azından geöen hafta gitmişsin
ben en son 1 ay önce kontrole gittim valla
napim anca randevu verdi izinden döndü doktorum
ama bebek hareketleri normal o yüzden içim rahat iyi olduğunu biliyorum miniğimin.
kız 30 july yazıyor yaaa
july temmuz ıste:roflol:
sabırsızlık artı dengesizlikte bendeniz ikizlerin üstüne tanımıyorum..bizim yavrular başak..kızları hamarat oglanları düzenli olcak işaallah..merkur yonetımınde zeki olcaklar ve meraklı burçlara göre...dogum saatımızı net bılebılceğimizden yukselen burç ve konumlarıda net hesaplayabılcez..astrolojıye inananlar ıcın dogum saatını net bılmek cok önemlii...valla bende sabırsızım hemde cok vede kararsızım..bugun bıkaç normal dogum ızledımde ben bu travmayı yaşamak istemıyorum sanırım
günaydın kızlarrr
09-09-08 doğum tarihimdi esimin işi yüzünden bi gün ertelendi
ne olcak bi günden diyolar ama insanın kendini sartlaması önemli değil mi
salakkkk müdürü iki gün doğum iznini kullanıırsın kalanı da bi ara kullanırsın demişşş kötükedihüso agladım dün sinirden beddua ettim sonra pişman oldum tövbee ettim insanı çileden çıkarıyolar ama 4 yıl oldu esimle 2 gün basbasa bişeyler yapamadık içerde 50 kusur gün izni var ama kuullanamıyoki zavallım -kusura bakmayınn kızlar basınızı ağrıttım
canım anlıyorum eşimdemudur yardımcısı oldu bız evlendıkten hemen sonra ve uc ay olan normal ıznı 20 gune düştü ondabılebu yaztatıl yapamadık benım sancım tuttu gerısın gerı donduk kefkenden..zaten balayıda yapamaıştık..valla bende cok bunaldım ama bıze daha bı ıkı sene tatıl yok gıbı...bedduadan bende korkarım neme lazım allaha havale dırek..bugun pazar adam okulda okadar yani...ben kukumavkuşu..bide düşünmezgel seni bi gezdirimdemez bazen fena doluoyrum diş bileyesim gelıyo ..sabır sabır yaa sabır işte..
günaydın kızlarrr
salakkkk müdürü iki gün doğum iznini kullanıırsın kalanı da bi ara kullanırsın demişşş kötükedihüso agladım dün sinirden beddua ettim sonra pişman oldum tövbee ettim insanı çileden çıkarıyolar ama 4 yıl oldu esimle 2 gün basbasa bişeyler yapamadık içerde 50 kusur gün izni var ama kuullanamıyoki zavallım -kusura bakmayınn kızlar basınızı ağrıttım
Günaydın, heyecan bastı beni yarın inşallah bebeğime kavuşacağız...
bugün yapacak öyle çok işim var ki...
bebeğin yatağını akşam kurucam...
bugün nasıl geçer ne yapmalı acaba, hava serin olsaydı şöööle bi boğaza giderdik eşimle...
slm kızlar güzel bır pazar gunu gecırmenızı dılıyorum...
dun gecem tam bır kabus gıbıydı..butun gece mıde yanması bulantısından gece 4 e kadar uyumadım:çok üzgünüm:
resmen renie şişesını kafamı dıktım artık ama banamısın demedı...
en sonunda saat 5 tı gıdıp ıstıfra ettım o kadar kotu oldumkı bu seferde aglamaktan helak oldum..sabah 5 olmus ve ben hala zombi gıbı gezıyorum ınsanın nasıl sınırı bozuluyor:çok üzgünüm:
saat 5 te yattım ne saga donebılıyorum ne sola tam ıskence bu sefer basladı oglum tekmelere artık sınır krızı gecırcek gıbı oldum...6 gbı falan daldım sanırım ama uzun zamandır bu kadar kotu bır gece gecırmemıstım...
hanı dıyorlar ya allah kurtarsın dıye gercekten dogruymus yanı allah gercekten sagsalım kurtarsın artık yoksa ben sınır hastası olucam :1no2:
günaydın kızlarrr