E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansucum Mervecim günaydın nasılsınız.Ben bebişimin odasını çektim ekliycem resimleri fakat resimler çok büyük çıkıyo küçük çıkması için ne yapmam lazım biliyorsanız yardımcı olurmusunuz cnm.Teşekkür ederim.
günaydın kübra sağol iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
hangi adresten ekliyosun bilmiyorum ben http://www.yukle.tc/ den resmimi indirip açılan sayfadaki kodlardan üçüncüsünü cevap yazdığım yere yapıştırıyorum.. resimlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
günaydın sevgili hamişler:)
Herkesın ramazanı mubarek olsun,saglıklı sıhatlı bebıslerımızle gecırcegımız bır ramazan olucak bu kısmetse...bereketlerıyle gelecek bebıslerımız:1hug:ne guzel yaa
kızlar bende gun sayıyorum kuafore gıtmek ıcınsımdı gıdıyorum agda yaptırmaya bakıyorum orda kadınlar sac boyatıyor fon cektırıyor pedıkur yaptırıyor bende melül melül onlara bakıyorum:çok üzgünüm:ahhhh ahhhh eskı gunler dıyorum:)))
bır dogurayım bayrama yaptırcam ben kısmetse 40 gun falan beklemeye nıyetım yok:1no2:
Bende saçımı boyatıcam sütüme geçme ihtimaline karşı 2 gün sağıp depolayıp buzluğa atmayı düşünüyorum...