- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Kızlar selamlar herkesee
Yarın İllk eylül annesi basketchi oluyormuş,tabii bizim yaramazlardan biri hırs yapıp birinci olmak için geceden gelmeye karar vermezse...Hadi bakalım asıl Eylül anneleriii sıraya dizileliiim 2. kim olmak isteeerrr???:1rolleyes:
Ben isterdim ama daha eşim yanım yok,Duygu eşin yanında olabilsin diye sezeryan olmak istiyorum demişsin canıım yarama bastın bazen benimde aklıma gelmedi değil gidip tarihi belirleyelim,eşim bu günü yaşasın diye ama zor tuttum kendimi,normal olsun bakalım,ben ne yapayım,eşim İstanbulda hala 5 Eylüle kadar doğurmazsam gel demiştim,yanımda olmasını çooook istiyorum.İnşallah kızım babasını bekler.:Saruboceq:
Bir de bekleyip bekleyip 17 Eylülde(internette yazan ve doktorun olabilir dediği son tarih) gelirmiş babası gitmeden 2 gün önce ona da çok üzülürüm babası onu doğru dürüst göremez diyee,amaaan benim kaderim hangi güzel günümüzde bir arada olabildik ki,İsyan edesim geliyor ama,allahım sabır ver deyip geçiyorum.senağlama
Betüüş bu yazdıklarını yapmayı ben de deli gibi özledim hele kocamı,bizde söylemesi ayıp 4 aydır tık yok,benim eşim yanımdayken de yapamadık yani ben 6 aylık falandım izine gelmişti o zaman ama eşim uzak durdu,hamilesin bişey olur diye korkuyorum dedi yaklaşmadı bana,e sonra da İstanbula görevinin başına gitti geldiğinde ben zaten 36 haftalık olmuştum yine yapmadık bişey.:1no2:
aşkolsun..asıl eylül anneleri ha...çok kırıldım valla....napalım ağustos annesi olduk ama hala siziinleyiz farkındaysanız...:1no2: