Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
evet duygucum o benim!
:çok üzgünüm:
ya eşimi akşam bi kıza bakarken gördüm dikkat çekici giyinmişti azcık.sinir oldum başt yok mok dedi,zorlayınca gözüm kaydı,senden başkasına bakmam falan filan..
önceden olsa (kendine gayet güvenen bi kadın olarak :dilcikar:) takmazdım hiç.tabii şimdi işler değişti :a015: tam 22 kilo aldım.ve armutvari bir bedenim,panterle savaşmışım gibi duran çatlaklarım,estetikten yoksun bir yürüyüşüm,artık başka hiçbişey olmadığı için hergün giydiğim bir pantolonum var.bunlara bir de emzirdikten sonra bozulacak göğüslerde eklenince.. kafamçokkarıştı
oyy oyy
uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız? Ben çooooooooooooooooooooook iyiyim 26.08.2008 tarihinde doğum yaptım arkadaşlar eylül annesi olamadım maalesefÇok üzgünüm çoook normalden korktuğum iin sezeryan doğumu tercih ettim. Hiç zor olmadı çok rahat bişekilde ayaktayım. 11 kilo almıştım ve 7 kilosu doğumda gitti. 3200 gr doğdu kızım Çok şükür iyiyiz. Sütüm daha bugün geldi ve göğüs uçlarım çatladığı için emzirirken acı çekiyorum.şimdi gitmeliyim kendinize çok iyi bakın belki yine gelirim Allaha emanet olun bebişlerinizede iyi bakın çünkü okadar güzel bi duyguymuşki herkesi kendine aşık etti. İyiki doğurmuşum hihoyyyt
Kizlar 22 kg aldik diyorsunuz kaç kilosunuz şuan ben +15 kilodayim bugün ölçtüm 92 kiloyum 65 kiloydum 1 sene önce yawwwwwwww ONU BİLE FAZLA DİYORDUM 60 A İNMEM LAZIM DİYE HESAP YAPIYORDUMMM
uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız? Ben çooooooooooooooooooooook iyiyim 26.08.2008 tarihinde doğum yaptım arkadaşlar eylül annesi olamadım maalesefÇok üzgünüm çoook normalden korktuğum iin sezeryan doğumu tercih ettim. Hiç zor olmadı çok rahat bişekilde ayaktayım. 11 kilo almıştım ve 7 kilosu doğumda gitti. 3200 gr doğdu kızım Çok şükür iyiyiz. Sütüm daha bugün geldi ve göğüs uçlarım çatladığı için emzirirken acı çekiyorum.şimdi gitmeliyim kendinize çok iyi bakın belki yine gelirim Allaha emanet olun bebişlerinizede iyi bakın çünkü okadar güzel bi duyguymuşki herkesi kendine aşık etti. İyiki doğurmuşum hihoyyyt
hıcrancım sen cok kılo almamısınkı valla 15 kılo cok ıyı bence sana neden dıyet verdı doktor anlamadım ben:uhm:
once bana vermesı lazımdı:roflol:
merhaba ben aranıza yeni katıldım.1 yıllık evliyim benim bebeğim yok ama inşallah olur.olmasını çok istiyorum.bu arada duygu arkadaşım bebeğin hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.
daha önceki sayfalarda demiştimki sezaryanla doğum yapanlar eşya ne kadar koydular hastane çantasına fazla yada eksik götürmek istemeyiz ve kaç gün kaldılar bilen varsa cevap yazsın lütfen
canım +18 e çıkmıştı +14 e düştü gene aldım bu hafta galiba 1 kiloyu ben +15 teyim şuan bebek aldı yada bilemiyorum dieti şekerim yükseliyor diye verdiler canım diabet doktorum verdi beslenme uzmanı eşliğinde bana gerekli yiyecek kalori ve şekeri düzenleyici yiyecekler ve saatli yenilen meyveler adetli dakikalı valla derin mevzu ayrıntılı yani 3 tane listem var neyi canım istemiyorsa onun yerine ne yiyebilirim veya şu saatte ne yemem lazım hangi meyveden kaç adet porsiyon yiyebilirim yada yememem gereken meyveler vsss valla artık iştah ta kalmadı bende 2 gündür zorla yiyorum yemekleri dün öğleni yemedim gibi bişii yani meyve ile geçiştirdim nerdeyse bugünde öle midemde feci yanıyor zaten az kaldı doğuma geçecek hepsi diye kendimi avutuyorum ama doğumdan sonra 1 ay daha diete devam 1 ay sonra kontrol edilecek tekrar şekerim normale dönmüşse diete son verilecek gebelik şekeri denen şey doğumdan 1 ay sonra geçermişşş kalıcı olmazsa tabiii
ben eczaneden aldım canped..belden ayarlamalı olanlardan.. 10 ytl idi.. yatak için olandan almadım..bağlamalı olan yeterli olur sanırım..
supersın valla demek 4 kg verdın cok ıyı canım ya valla..
haklısın zordur dıyet yapmak bende daha once dıetısyen kontrolunde zayıflamıstım aynı lısteler bendede vardı ekmek degısımı meyve degısımı yok et degısımı:)bunları hamısken uygulamak zordur emınım ama faydasını dogumdan sonra sen goreceksın ne guzel..
14 kg yu cok rahat verırsın bence..
ben veremezsem 1.aydan sonra dıyetısyen kontrolunde zayıflamayı dusunuyorum ınsallah..
umarım dogumdan sonra gebelık sekerınde gecmıs olur canım..