ben ilk defa sezeryan olucam biraz korkuyorum ilki normaldi sence çokmu acıyo dikişler beni biraz aydınlatırmısın
hiç endişelenme ne olduğunu anlamıyosun bile bebek heyecanından ben sorunsuz geçirdim iyi düşün iyi olsun bana diyorlarki belki normal doğum yaparsın saçmalamayın diyorum hiç merak etme için rahat olsun 2 gün ayaktasın
inanmıyorum benimde oğlum 13 yaşında buda oğlan sıcaklardan olsa gerek eriyoruz pek iştahta yok yiyemiyorum ben de son ay hiç kilo almadım hatta vermişim 11 kilo hamilelik boyunca belki sendeki kilo değildir vücudun su toplamış olabilir yani ödem yapmıştır kiloyuda dert etme verirsin ilkimde 25 kilo almıştım kilo değilmiş ödemmiş15 günde pantolonlarıma sığmıştım bebeğime gelince son gittiğimde 2700 demişti 3000 3500 doğar dei bilemiyorum pazartesi gideceğiz drvalla ilki 13 sene oldu buda ilk gibi unuttum ağrıyı bu sezeryan diyo dr,um bellide olmaz belki normal olur ben çok kilo aldım bu bebekte 26 kilo aldım ama iki aydır almıyorum nedense 3 hafta önce gittiğimde dr,uma bebek 2,750 kg dı şimdi nasıl haftaya gdicez işallah güzel almıştır senin nasıl bebeğin
Kızlar bir kadın doğum hikayesini yazmış da, gebelik zehirlenmesi olmuş onda, doktoru aniden tansiyonu yükselirse bebek ölür demiş , benim preeklampsi yok ama tansiyonum aniden 16 olabiliyor yok yere, ben çok korktum şimdi yaa(
sizin doktorlar nasıl biz her gittiğimizde 80 90 ücret alıyo valla köşe oluyolar merakıma soruyorum
bakın kızlar bebişin odasına aldığımız halıyı göstereyim size...
inanmıyorum benimde oğlum 13 yaşında buda oğlan sıcaklardan olsa gerek eriyoruz pek iştahta yok yiyemiyorum ben de son ay hiç kilo almadım hatta vermişim 11 kilo hamilelik boyunca belki sendeki kilo değildir vücudun su toplamış olabilir yani ödem yapmıştır kiloyuda dert etme verirsin ilkimde 25 kilo almıştım kilo değilmiş ödemmiş15 günde pantolonlarıma sığmıştım bebeğime gelince son gittiğimde 2700 demişti 3000 3500 doğar dei bilemiyorum pazartesi gideceğiz dr
bende bugün kontrole gittim.nst ye girdim.çatı muayenesi de yapıldı saygıdeğer ebe tarafından dr.un isteğiyle.ebe çayı dar demiş haftaya dr. bizzat kendi yapıcakmış öle dedi.ama ben istemiorum.alsın beni sezeryana yaaaa
kız fazla yorma kendini bende öle yaptım geçen sonra ağrım oldu annem kızdı bana onun teyzesi allah göstermesin doğuma 3 hafta kala böle iş falan yapıp kendini harab etmiş bebeğini kaybetti sonrada bidaha çocuğu olmadı dedi bende tırstım feci şekilde valla son günleri dinlenerek geçir demişti doktorum adamın bi bildiği var yaniiii
Güzel bi haftasonu dilerim herkese inşallah bizim yaramazlar vaktinde gelirler,valla benimde çok kasılmalarım var elifcim ama senin zaten az kalmış sen korkma 5 gün dediğin ne ki gelir geçer,benimkininde hiç eylül sonunu falan bekleyeceğini sanmıyorum yada benim içime öyle doğuyo neyse bi 38.haftayı görelimde ondan sonra buyursun gelsin minik beyefendi...
Merve canım maşallah kızında pek hareketli heralde son ana kadar hep dönücek yaramaz,hayırlısı olsun bakalım inşallah gönlünden geçen şey olur arkadaşım,artık ne kadar çok büyüyorlar bakalım benimki kaç oldu çok merak ediyorum,sizin dr.lar haftada bi çağırıyo ya gıpta ediyorum valla,ben meraktan çatlıyacam artık,neyse ayın 8 ine az kaldı diye kendimi avutayım en iyisi...
Ebru canım seninde az kalmış maşallah 10 gün sonra inşallah meleğin kollarında olacak,bebişlerimizin hepsine teker teker maşallah,umarım hepside sağlıkla gelirler meleklerimizin..
Güzel bi gün olsun arkıdeşleeerrrr...
bende de hiç kasılma olmuyo hala hareketliyim yürüyorum ev işi yapabiliyorum ve de kolay kolay yorulmuyorum zaten karnım bile hala kaburgalarımda göğüslerim karnımı dinlenme tesisi olarak kullanıyo valla galiba hiç niyeti yok bunun gelmeye diyorum annemde belli olmaz birden geliverir diyo her bebek aynı olmaz diyo bide benim bebeiş kız herkes diyoki kızlar eksik etek olur erken doğar doktorun verdiği günü beklemezmiş bakalım kimin dediği çıkacak
bende pazartesi kontrole gideceğim,çatı muayenesi yapar heralde nasıl yapılıyor ,korkulacak bir şey mi merak ettim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?