Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese ramazanda geldi oruç tutmassınız heralde zor bi ramazan bizleri bekliyo düzen yok ne yapacağız bilmem benim kayınvalidem yakın sürekli bende olur işim zor sofraya çok önem verir normalde birde ramazanda allah artık mutfağım epeyce karışacak
allah yardimcin olsun canim valla bizim kayinvalidede afyonda doğuma gelecek,birde yaşli..kim kime yardim edecek bilmem artik ben oruç tutamam ama eşim tutacak bizim içinde zor geçecek gibi...
Saniyorum bu karin sertleşmesi son aylarda herkesin sorunu bende korkuyordum ama sizlerde olduğunu duyunca rahatladim,benim karnimda 1 haftadir taş gibi kesiliyo..dream81 neden nstye almadi dr.un ben 34,haftadan beri her hafta giriyorum...
Güzel bi haftasonu dilerim herkese inşallah bizim yaramazlar vaktinde gelirler,valla benimde çok kasılmalarım var elifcim ama senin zaten az kalmış sen korkma 5 gün dediğin ne ki gelir geçer,benimkininde hiç eylül sonunu falan bekleyeceğini sanmıyorum yada benim içime öyle doğuyo neyse bi 38.haftayı görelimde ondan sonra buyursun gelsin minik beyefendi...
Merve canım maşallah kızında pek hareketli heralde son ana kadar hep dönücek yaramaz,hayırlısı olsun bakalım inşallah gönlünden geçen şey olur arkadaşım,artık ne kadar çok büyüyorlar bakalım benimki kaç oldu çok merak ediyorum,sizin dr.lar haftada bi çağırıyo ya gıpta ediyorum valla,ben meraktan çatlıyacam artık,neyse ayın 8 ine az kaldı diye kendimi avutayım en iyisi...
Ebru canım seninde az kalmış maşallah 10 gün sonra inşallah meleğin kollarında olacak,bebişlerimizin hepsine teker teker maşallah,umarım hepside sağlıkla gelirler meleklerimizin..
Güzel bi gün olsun arkıdeşleeerrrr...
ben geçen gittiğimde sadece nstye baktılar ultrasonla falan bakmadılar yani,daha hiç çatı muayenesi de olmadım.Yani benim çatım belki de normal doğum için uygun değil ama körü körüne bekliyorum işte doktorumun sayesinde.son anda sancım gelipte doğuma gidince aaa çatın çok dar doğuramazsın acil sezeryan demelerinden korkuyorum,planlı alıştırırm kendimi ama ben hadi çatıma bakın diyemem dimi doktorumun kontrol etmesi lazım.
Merhaba bayanlar ben artık doğurmak istiyorum, içimde duracağına dışarıda dursun diyorum ben onu dışarıda daha iyi beslerim böyle ona bişey olacak korkusu beni yıprattı..Daha sezeryan tarihime 10 gün var o zamana kalmasa keşke...
merhaba canım nasılsın Şeniz sağol canım artık o anki durum neyi gösterirse öyle olacak hayırlısı olsun hakkımızda canımm..kasılmaların ve ağrıların belirli aralıklarla mı geliyo canım dakika tuttun mu? benim dr. karnın periyodik olarak; bi sertleşip bi normale dönüyorsa, ağrılar da periyodik olarak giriyorsa haberim olsun dedi..yani periyodik olup olmadığı önemliymişş..sen de dikkat et canım :teselli:
Şanssızız valla biz bu konuda gül,hadi ben bi hafta daha bekleyeyim ama senin zaten 38 hafta olmuş bu ne ilgisizliktir yarabbim sinirlerim iyice bozuldu şu haftayıda bi kazasız belasız atlatalımda inşallah artık ne olacaksa olsun valla dicem zaten dr.uma çok ilgisiz davrandığını doğumdada böyle yapmasın
canım bende druma senin gibi sinir oluyorum çok rahat tatilde şu an bir şey olursa ne yaparım dedim bir şey olmaz dedi ,günde 10 defa hareket edip etmediğine dikkat et dedi o kadar.bunu da ben sormasam söyleyeceği yoktu öyle bir huyumuz var sormadan söylemiyor,ne kötü ya bir şey de söyletmiyorlar elimiz mahkum bir yer de son zamana gelmiş değiştiremezsin de ne yapalım dogururuzda kurtuluruz onlardan artık bir daha da kesinlikle gitmem zaten.
Al bendende o kadar yani,ben endişelerimi falan anlatıyorum her seferinde herşeye adam normal diyo,gözümüzün içine bakıyo sonrada gitsinler diye çok komik o an zaten bi görsen,valla verdiğim paraya falanda yanmıyorum keşke biraz daha ilgili olsaydı ama dr.ların bazıları böyle sanırım sanki artık o kadar bıkmışlarki saldım çayıra Mevlam kayıra hesabı ilgilenmiyolar doğru düzgün,bizimde ilk bebeklerimiz sonuçta bizlerde merak ediyoruz doğal olarak ve karşımızdakindende aynı ilgiyi göremeyince sinir oluyoruz,dediğim gibi mutlaka gidince bahsedicem ilgisiz davrandığından bari doğumda biraz ilgilensin:jeyyar:
Al bendende o kadar yani,ben endişelerimi falan anlatıyorum her seferinde herşeye adam normal diyo,gözümüzün içine bakıyo sonrada gitsinler diye çok komik o an zaten bi görsen,valla verdiğim paraya falanda yanmıyorum keşke biraz daha ilgili olsaydı ama dr.ların bazıları böyle sanırım sanki artık o kadar bıkmışlarki saldım çayıra Mevlam kayıra hesabı ilgilenmiyolar doğru düzgün,bizimde ilk bebeklerimiz sonuçta bizlerde merak ediyoruz doğal olarak ve karşımızdakindende aynı ilgiyi göremeyince sinir oluyoruz,dediğim gibi mutlaka gidince bahsedicem ilgisiz davrandığından bari doğumda biraz ilgilensin:jeyyar: