Seda seninki en azından bir açıklama yapmış canım
bizimkilerde o da yok,her şey normal bir sonraki kontrolunuz şu tarihte deyip yolluyorlar.
ne yaptıklarını veya ne düşündüklerini söyleseler ona göre davranırız.
canım sen panik yapma daha vaktin var inşallah...
Normal doğum olursa da hiiç ümitlenme anlattığına göre doğuma falan girmez bile bu adam.Benimkide girmicek biliyorum ama kör gibi bekliyoruz işte sancım gelirse artık hangi ebe varsa hangi doktor nöbetçiyse o bakar,allah inşallah kola doğum verir de gerek kalmaz hiçbirine valla allah ellerine düşürmesin.Çok üzgünüm çoook
Pazartesi gidicem doktora..sezaryan tarihi vericek..Normal doğum 20 Eylül gözüküyo..Acaba 9 eylülde alın desem ben öle istiyorum desem ne der?Suratsızın teki benimkide..Özel hastane doktoru ama hastanenin emekli sandığıyla anlaşması olduğundan para vermiyoruz..ayda 1 çağırdı hep.Nts filan da istemedi..Ben sormasam bişeyde sölemez cins bi kadın..ama prof işte çok tecrübeli değiştiremedim de zamanında.Çok ağırlaştı bebiş artık..alırmıki 9 unda?
Pazartesi gidicem doktora..sezaryan tarihi vericek..Normal doğum 20 Eylül gözüküyo..Acaba 9 eylülde alın desem ben öle istiyorum desem ne der?Suratsızın teki benimkide..Özel hastane doktoru ama hastanenin emekli sandığıyla anlaşması olduğundan para vermiyoruz..ayda 1 çağırdı hep.Nts filan da istemedi..Ben sormasam bişeyde sölemez cins bi kadın..ama prof işte çok tecrübeli değiştiremedim de zamanında.Çok ağırlaştı bebiş artık..alırmıki 9 unda?
Anladığım kadarıyla burda çoğumuz aynı durumdayız hepsi diye genellemek istemiyorum ama dr.lar malesef bizim kadar duyarlı değiller,yada sedanın dediği gibi kendilerine çok güveniyorlar,tartışmaya girsem ne olacak haklısın deniz üste çıkar bide,son zamana yaklaşmışken papaz olmayalım en iyisi,zaten bi sorunum olursa bidaha ona gitmem,newlife cım sende bi sor bakalım sezeryansa zaten bide gelişimini tamamlamışsa alır belki konuş bi canım,neden 9 u özel bi günmü
arkadaşlar sizin kocalarınız ne yapıyor bilmiyorum ama benimki kan ter içinde kalmış temizlik yapıyor,canım ya bana bir şey yaptırmıyor kaydirigubbakcemile3 gerçekten onların işi de zor her şeyi bizimle birlikte yaşıyorlar bir de bizi rahatlatmak ve rahat ettirmek için her şeyi yapıyorlar ellerinden geldiğince ,iyiki varlar ya Şeniz
Benimki biraz şımarıklık aslında09/09/2008 olsun istiyorum doğum günü ama zaten 10 gün önce alınacaksa 11 gün öncede alabilir diye düşündüm..İnşallah mümkündür..Bide harbiden çok ağırlaştım..yürürken yatıp kalkerken çok zorlanıyorum..Ayaklarımın şişi inmiyo..
sezaryan olacak arkadaşlar özel oda düşünüyormusunuz rahatlık açısından merak ettim benim dr o gün ayarlarız dedi inşallah bulabiliriz
benim gittiğim hastanede odalar tek kişilik ve çok güzel son gittiğimde bakmıştım ama doğum yaptıgım gün boş olur mu ne yaparlar bilmiyorum yada önceden ayarlama durumları oluyor mu bilmiyorum:uhm:sezaryan olacak arkadaşlar özel oda düşünüyormusunuz rahatlık açısından merak ettim benim dr o gün ayarlarız dedi inşallah bulabiliriz
şaka maka 15 gün heyecan yaptım şimdi aileye yeni bir üye daha katılıyo bu günleri çok arayacağız
özel hastaneye gidiyorum 10ytl fark ödüyorum o da her zaman değil,seninki çokmuş özel muaynanesine mi gidiyorsun sensizin doktorlar nasıl biz her gittiğimizde 80 90 ücret alıyo valla köşe oluyolar merakıma soruyorum
sizin doktorlar nasıl biz her gittiğimizde 80 90 ücret alıyo valla köşe oluyolar merakıma soruyorum
özel hastaneye gidiyorum 10ytl fark ödüyorum o da her zaman değil,seninki çokmuş özel muaynanesine mi gidiyorsun sen