2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

Pazartesi gidicem doktora..sezaryan tarihi vericek..Normal doğum 20 Eylül gözüküyo..Acaba 9 eylülde alın desem ben öle istiyorum desem ne der?Suratsızın teki benimkide..Özel hastane doktoru ama hastanenin emekli sandığıyla anlaşması olduğundan para vermiyoruz..ayda 1 çağırdı hep.Nts filan da istemedi..Ben sormasam bişeyde sölemez cins bi kadın..ama prof işte çok tecrübeli değiştiremedim de zamanında.Çok ağırlaştı bebiş artık..alırmıki 9 unda?

aynı sözleri benim dr söylüyor ,canım sen başkentte yapacaktın dogumu yanlış hatırlamıyorsam dr kim ben birkez ebru hanıma gitmiştim senin dr kim?

:Saruboceq::Saruboceq:Amin gülcüm amin güzelim Allah bunların ellerine düşürmesin,biraz önce ablamla konuştum o da geçen yıl doğum yapmıştı son ayımda her hafta nst ye girdim sende dr.una söyle diyo söylicem bakalım gerek görecekmi beyefendi,inşallah allah ım hepimize kolay doğumlar nasip etsinde bu günleri gülerek hatırlayalım:CüvCüv:

canım seninle haftalarımız yakın bana da 19 eylül dedi bende pazartesi bende 8 ini söyleyeceğim yok demez heralde 38.haftada oluyoruz ya bir de sezaryan düşünüyorsun sen de benim gibi bekletmezler bence o tarihe kadar.dediğin gibi onlar ne derse o olur gelişimi iyiyse 20 sini bekletmez bence.

Anladığım kadarıyla burda çoğumuz aynı durumdayız hepsi diye genellemek istemiyorum ama dr.lar malesef bizim kadar duyarlı değiller,yada sedanın dediği gibi kendilerine çok güveniyorlar,tartışmaya girsem ne olacak haklısın deniz üste çıkar bide,son zamana yaklaşmışken papaz olmayalım en iyisi,zaten bi sorunum olursa bidaha ona gitmem,newlife cım sende bi sor bakalım sezeryansa zaten bide gelişimini tamamlamışsa alır belki konuş bi canım,neden 9 u özel bi günmü

arkadaşlar sizin kocalarınız ne yapıyor bilmiyorum ama benimki kan ter içinde kalmış temizlik yapıyor,canım ya bana bir şey yaptırmıyor kaydirigubbakcemile3 gerçekten onların işi de zor her şeyi bizimle birlikte yaşıyorlar bir de bizi rahatlatmak ve rahat ettirmek için her şeyi yapıyorlar ellerinden geldiğince ,iyiki varlar ya Şeniz

Benimki biraz şımarıklık aslında 09/09/2008 olsun istiyorum doğum günü ama zaten 10 gün önce alınacaksa 11 gün öncede alabilir diye düşündüm..İnşallah mümkündür..Bide harbiden çok ağırlaştım..yürürken yatıp kalkerken çok zorlanıyorum..Ayaklarımın şişi inmiyo..

Ay ben bugün ilk defa eşime temizlik yaptırdım ortalığı sildi süpürdü sağolsun daha önce hiç elini sürmezdi neyse son ay yapsın artık benimkide kan ter içinde kaldı şimdide sızmış uyuyo valla horultusu geliyodu demin,ee işte bünyesi kaldırmadı alışkın değil ya:roflol::roflol:

sezaryan olacak arkadaşlar özel oda düşünüyormusunuz rahatlık açısından merak ettim benim dr o gün ayarlarız dedi inşallah bulabiliriz

Olabilr bencede sonuçta 1 günden bişey çıkmaz yani umarım herşey gönlünce olurhihoyyyt

sezaryan olacak arkadaşlar özel oda düşünüyormusunuz rahatlık açısından merak ettim benim dr o gün ayarlarız dedi inşallah bulabiliriz

Canım biz doktoru seçerken aslında biraz da hastane nin odalarının hepsinin tek kişilik olduğuınu bilmemizdi..Çünkü eşim kalıcak yanımda..kimimiz kimsemiz yok birbirimizden başka..şimdi başka doğum yapan annelerde olucak odada, e eşim yanımda kalıcak rahat edemiycek haliyle ne eşim nede diğer yatan bayan...o yüzden benim oda tek kişilk yani..

normalde doğum 19 eylül gösteriyo ama 15ine alırız dedi dr bugüne kadar hiç tarih vermediki canım istediğim zaman gittim kontrole bugünlerde gitmem gerekiyo erteliyorum 15 gün kaldı sayılaır benimde daha erken olmassa

şaka maka 15 gün heyecan yaptım şimdi aileye yeni bir üye daha katılıyo bu günleri çok arayacağız

benim gittiğim hastanede odalar tek kişilik ve çok güzel son gittiğimde bakmıştım ama doğum yaptıgım gün boş olur mu ne yaparlar bilmiyorum yada önceden ayarlama durumları oluyor mu bilmiyorum:uhm:

sizin doktorlar nasıl biz her gittiğimizde 80 90 ücret alıyo valla köşe oluyolar merakıma soruyorum

şaka maka 15 gün heyecan yaptım şimdi aileye yeni bir üye daha katılıyo bu günleri çok arayacağız

bana da bugünleri arayacakmışız gibi geliyor umarım aramayız,dogum sonrası hepimiz için her yönüyle çok iyi geçer.bebişlerimiz yanımızdayken hiçbir şey kötü olmaz gerçi.üç kişi olmak çok güzel olacak hihoyyyt

bende senin gibi önce istedim canım ama 15 eylül 20 eylül arası alırım sezeryana dedi dr,um ne yapıcan hayırlısı artık günlerde geçmiyo sanki allah herkese yardım etsin benim de kızıma kavuşmama kısmetse az kaldı adıda hazır minel olucak işallahkaydirigubbakcemile5

özel hastaneye gidiyorum 10ytl fark ödüyorum o da her zaman değil,seninki çokmuş özel muaynanesine mi gidiyorsun sen

evet canım benim devlet hastanesi dr u mecburen özel muayehanesine gidiyoruz bir kerede almayayım demiyor ilk sezaryanımı o yapmıştı memnundum onun için yine aynı dr u tercih ettim inşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…