- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
Sol göğsümün ucu sızlıyor,zaten uçları çok hassas kolum değse acıyo banyoda su değse acıyor..Ben nasıl emziricem dokunamıyorum bile şu an.Ne çatlak var ne süt..Bide çatlayıp,süt dolup gerilince ne olacak bakalım.
AYTEGE sen deryaya sormuşsun ama ben de anlatayım birazcık.benim bebiş gündüzleri iyi uyuyor fakat geceleri saatte bir uyanıyor ve bir saat emiyor.uykusuzluk insanı mahvediyor.ama zamanla alışıyorsun.çok güzel bir duygu fakat bir o kadar da sorumluluk istiyor.sezeryanda ağrılar oluyor valla.4-5 gün sonra azalmaya başlıyor.bir haftadan sonra rahatlamaya başlıyor insan.ağrı olduğu zaman parol vermişti doktorum onu kullanıyorum.
TEŞŞEKKÜR EDERİM CANIM. BEBEKLER BELLİ BİR SÜRE SONRA GECEYİ GÜNDÜZÜ AYIRT ETMEYE BAŞLIYABİLİYORMUŞŞŞ.:içelim: NE YAPALIM ANNELİKKK ZOR AMA GÜZEL DİMİ. ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMMMkaydirigubbakcemile5
2 tane gecelık 1 tanede pijama koydum cantaya.. umarım yeterlıdır..
bebek içinde ıkı tane hastane cıkısı koydum..corap baslık vs.. onun dısında yıne ayrıyeten tulum fılan koymak gerekırmı ?
Hicran hoş geldiin canım...
Ben de bugün çok yoğundum bu sıcaklarda hep dışarıdaydım banka işlerim falan vardı.
yarın kim doğum yapıyordu ki??
ben bugün ancak gelebildim ama kimsecikler kalmamışşş(
bugün sabahtan annecim geldi,pazartesi temizlik için kadın gelecek ama onun yapmayacağı mutfakta ince işler vardı,işte dolap içleri,buzdolabı temizliği vs. Allahım başımızdan eksik etmesin onları,bütün gün uğraştı anacım,bence yardım ediyim diye dolandım ama bana elletmedi,sonrada eve gitti
Allahım bin kere razı olsun
sonra akşamada aşkımın erkek kardeşi ve nişanlısı geldiler,ben henüz tanışamamıştım,nişanları antalyada oldu ve bu halimle gidememiştim,onlara hizmet ettim falan derken 12.30 gibi kalktılar, mutfağı toparladım geldim
ayyy yazarken bile yoruldum, bu gece doğurmazsam daha birşey olmaz kızlarrr
fecii yoruldum
kimseciklerde yokmuş burda, bende çıkıyım bari
hepinizi öpüyorummmm
iyi gecelerrrr
ŞAFAK 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?