- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
Hicran selam canım; Tekrar hayırlı olsun düğününüz. Valla bende ağbimin düğününü atlattım ya çok şükür , en çok onu düşünüyodum.Şimdi bi kendim kaldım artık düşünecek...
Bu arada hicrancım sen hangi hastanede doğum yapacaksın? 39.haftada mı sezeryan olmuş olacaksın şimdi 17 eylül'de. BEnim de 4-9 arası dedi geçen cuma akşamı. Boyu kilosu iyi diye heralde, önceden 8-12 demişti.
Bu arada sen sezeryanı genel anestesi ile mi olacaksın, spinal ve epudural ile bilgin var mı? Kimi iyi diyor, kimi de sakıncalı diyorlar. Sen nasıl olacaksın?
Bu arada aranızda doğum izni raporunu çıkarttıran yok mu? Ben bugün gideceğim 37bitiyo, uzatmıştım. Neler yapılıyo.
canım ben yeşilkoödeki internatıonal hospitalda yapıcam genel anestezi olacak benim bel fıtığından dolayı epiduralda riskli uyuşmayabilirmiş zaten bende korkarım doktor desede olmam yaneee ay hoplar zıplar kalkarım ameliyat masasından yawwww:roflol: 39 haftada olacağım evet 11 di aslında kilomuz az diye sıkıntıda yaşamazsak böle olsun dedi dr bende öle istedim zaten bekleyelim diyordum zaten e sancım neyinde olmasa bebekte iyiymiş herşey yolunda dedi kiloya takma alır dedi dr 5 eylülde son kontrolüm ve aneztezi dr ile randevum var testler yapılacak şeker tekrar bakılacak 10 eylülde de diabet doktorumla randevum var son haftalarım hastanede geçecek gene ay hayatım boyunca bu hamişliğimde gittiğim kadar doktora gitmemişimdir herhalde :roflol: izin meselesine gelince ben izni aldım ama şirkete vermedim yaww vaz geçtim ben ssk günüm eksik oluca sonra boşverrrrrrr bebeğim nasibi ile gelir zaten inşallah o gelene kadar eşimin işleride düzelecek inşallah öle görünüyor hemen olmasada 3-5 aya büyük bir kısmı halloacak sanırım bebek rızkı ile gelir derler yaa umarım öledir