selam arkadaşlar,
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
ben hergün nst ye bağlanmaya ve sancılar için ilaç içmeye devam ediyorum.
ilaçlar sayesinde sancılar azaldı ama bebişin kafası doğum kanalına girmiş ,doktor heran olabilir artık , inşallah ağustosu geçiririz diyor . oğluş 2600 olmuş 1-2 hafta daha dayanabilirsek iyi olacak bakalım .
hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
canım inşallah bebişinde sende biraz daha dayanırsın kendine gelsin bebiş ondan sonra doğsun erken gelmez inşallah
papatya şimdi resmini gördüm kızın olacağı nasılda belli yanlarda dolmuş senin bende sivri bir göbek var allah sağlıkla kurtarsın çok şeker çıkmışsın resimde
benim gögüsler kücük valla.bebek nasıl emecek bilmem.))) gerçi küçük olup sütü çok ii gelenler varmış.inş.hepimizin gögüsleri süt dolar ,taşar bebişlerimiz beslenir
Kızlar ne güzel biliyorsunuz ya doğum bebişler doğum kanalına girmiş mi girmemiş mi,
çatınız dar mı,geniş mi,suyunuz az mı,normal mi....
ben bindim bir alamete,gidiyom kıyamete..
hiç bişey bilmiyorum en son 12 ağustosta gitmiştim çatı muayenesi falan yapmadı herşey normal dedi ve doktorum taaa 8 eylüle randevu verdi bu arada ben 38. haftama girdim o zaman kadar doğurmazsam randevuya gideceğiz bakalım.Bu bilinmezler kafamı çok kurcalıyor...
Yarın bir bahaneyle gitsemmi ki acaba????
gunaydın kızlarr... dün geceden beri inanılmaz sancım var vede cook korkuyorumm.. eşim de aksi gibi şehir dışında ve 31 inde gelicek lütfen o gelene kadar kötü bişi olmasınnnn dua edinnnn nooluuurrrrrr .((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?