:1rolleyes:
26 kılo yanı toplamda.. doktorun tek yıyecegın sey nıye et dedı anlamadım canım.. :uhm:
bulantıların az mı oldu ?.. çatlak var mı pekı ?..
Bana haftada 1,5 kg et tuket peyniri sınırla karbonhidrat olarak sınırlı sayıda ekmek werdi we sadece 2 porsiyon meyve wer dedi. Eger sadece bunları yersen bebegin cok iyi beslenir dedi ama ben bi suru ru abur cubur yediim icin boyle oldum. Catlaklara gelince karnımın altında 4 tane çatlak war o kadar. Sonra ne olur bilemem ama
canım duruyor Allah a şükür huysuz değilama zaman kavramı kalmadı bizde...uyandı...acıktı emzir....emince gazı oldu çıkar..altıı değiştir...uyusun tekrar..bu işlemler esnasında yoruluyosun..ve kısa br süre sonra aynen tekrar....:roflol:
başta çok acıdı benim yakalyamadı ısırdı..ucu yara oldu...ilk 2 gün...ama şimdi öğrendi acıtmıyor çok eski yara yeri acıor galiba...her emzirmeden sonra krem sürüyorum...garmasatn kullanmıştım hamilliğimde başta onu kullanım .şimdi lansioh kullanıyorum daha yağlı dah iyi ...emerken silmeye de gerek yok...
kızımın resmini de sarılığı geçsin öyle koyacağım..şimdi sarımtrak biraz...birz da kilo alsın..minnacık teyzesi daha o....:Saruboceq:
kızlar ben bugün kontrole gittim bebişimin kilosu 2700gr tahminimce 3000-3500 arası doğar dedi 15gün sonra sabah erkenden aç karnına gel dedi nstye bağlanıcakmışım belki doğuma bile alabilirim dedi ama nedense bende hiç heyecan yok çantanı da hazırla dedi ama benim daha hiçbişeyim hazır değil sadece yıkadım ütüledim dolaplara yerleştirdim ama bikaç eksiğim daha var kocişim halletsin artık
normal doğum gibi gözüküyo bi sorun çıkmadıkça dedi 15gün sonra çatı muayenesi de yapılıcak eğer çatımda müsaitse inşallah normal doğum olucak benimkisi herkesin hakkında hayırlısı
herkes rüyasında her gece bebişini gördüğünden bahsediyo bende tık yok bikaç ay önce bir iki defa görmüştüm ama hiç görmüyorum ne zamandır saçma sapan alakasız kişileri akrabalarımı görüyorum daha çok bebeişimle yada doğumla ilgili hiç bişey görmüyorum neden acaba?
kızlar ben bugün kontrole gittim bebişimin kilosu 2700gr tahminimce 3000-3500 arası doğar dedi 15gün sonra sabah erkenden aç karnına gel dedi nstye bağlanıcakmışım belki doğuma bile alabilirim dedi ama nedense bende hiç heyecan yok çantanı da hazırla dedi ama benim daha hiçbişeyim hazır değil sadece yıkadım ütüledim dolaplara yerleştirdim ama bikaç eksiğim daha var kocişim halletsin artık
normal doğum gibi gözüküyo bi sorun çıkmadıkça dedi 15gün sonra çatı muayenesi de yapılıcak eğer çatımda müsaitse inşallah normal doğum olucak benimkisi herkesin hakkında hayırlısı
kızlar göğüsleriniz şişmi çok merak ettim benimkiler normal sanki süt yokmuş gibi cevap yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?