.))) kocam duymasın 57 idim test yaptıgımda simdi 83 üm :Ss . Bana doktorum bebeğin icin tek yiyecein sey et dedi ama ben et in yanında dunyayıda yediim icin boyle oldum
Çok utanırım ben,hayatta gidememCırt cırt canımı yakarlar hem.Yavaş yavaş kenardan kenardan yapıyorum napıyımbenneyaptımki
:1rolleyes:
26 kılo yanı toplamda.. doktorun tek yıyecegın sey nıye et dedı anlamadım canım.. :uhm:
bulantıların az mı oldu ?.. çatlak var mı pekı ?..
Çok utanırım ben,hayatta gidememCırt cırt canımı yakarlar hem.Yavaş yavaş kenardan kenardan yapıyorum napıyımbenneyaptımki
betülcüm yaa senin boyun kaç yavv 64 lerden 80 kusur oldun böylee yaaa ben seni miyon sanıyordum.:içelim:
Kızlar Güldenin oğluşu dünyaya gözlerini açmışş.Aynı Güldene benziyormuş.Ameliyata 3 te girmiş gece 12 te çıkartıcaklar dedi ablası.Niye o kadar çok kalıcak anlamadım.Neyse durumları iyiymiş.Darısı bizim başımıza.
selam kızlar,duru cum uyuyor şuan bakayım size dedim....nasılsınız?hani diyorlar ya insanlar bugünlerinizin kıymetini bilin diye hamilelerde sinir oluyor bu lafa...doğruymuş....dinlenin...uyku düzeni yok...düzen yok daha doğrusu...bebişin ne zaman ne isterse on yapmak zorundasın...iyi olsunlar da onlar içi herşey yapılıyormuş valla.......
gercektenmı kıs durmuyormu hep aglıyormu bıde cnm bişi sorucam kımısı dıyorkı gogusler cok acıyo sızlıyo hatta yara oluyor send eole bişey oldumu cnm
buarada durumuzu nezaman goreceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzz:lepi:
ayy mavişş konusursan bendende slm sole guldene allah analı babalı buyutsun darısı başımızaaaa.s.
canım duruyor Allah a şükür huysuz değilama zaman kavramı kalmadı bizde...uyandı...acıktı emzir....emince gazı oldu çıkar..altıı değiştir...uyusun tekrar..bu işlemler esnasında yoruluyosun..ve kısa br süre sonra aynen tekrar....:roflol:
başta çok acıdı benim yakalyamadı ısırdı..ucu yara oldu...ilk 2 gün...ama şimdi öğrendi acıtmıyor çok eski yara yeri acıor galiba...her emzirmeden sonra krem sürüyorum...garmasatn kullanmıştım hamilliğimde başta onu kullanım .şimdi lansioh kullanıyorum daha yağlı dah iyi ...emerken silmeye de gerek yok...
kızımın resmini de sarılığı geçsin öyle koyacağım..şimdi sarımtrak biraz...birz da kilo alsın..minnacık teyzesi daha o....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?