normal..şöyleki tuzu biraz fazla kaçırdıysan,ayakta fazla kaldıysan veya ayakların aşağı sarkar şekilde fazlaca durduysan şişmesi artık bu zamanlarda kaçınılmaz..arabayla on dakkalık yola gidince bile şişiyo benimkiler..zaten kaptanmağrakadını ayağı gibi oldu büyüdü bi çirkinleşti şişince hepten çirkin..göğüs uçlarında kendini bebeğe hazırlıyor sanırım..tırsma dr unu ara en kötü ihtimala.s.
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bikaç gündür giremedim.neler kaynattınız bakimnaniknanik.
doguran eden var mı ben yokken.sizi bilmeme ama ben dün acil sezeryana girebilirdim.sabah 9da doktorumla randevum vardı.bebişim herşeyi ile iyiydicok sükür.kğ 3080gr boyuda 46cm olmuş paşam doktorumuz bide ntsye gir bebegin durumu nasıl bi bakalım dedi.nts sonucum cok kötü çıktı bebişim hiç hareket etmedi ve kalp atışlarını begenmedi.aç mı geldin diye sordu gayet güzel bi kahvaltı yaptıgımı söyledim.yarım sat sonra yine gir dedi.bu sefer tatlı bişeyler yiyerek girdim nstye.ilk başlarda hiç hareketimiz olmadı.sonradan hareketlendi bizim bıdık.doktora götürdüm sonucu bu sefer begendi eger aynı sonuçla gelseydin doguma alacaktım demez mi :1shok:
yüregim ağzıma geldi.meger bizim ki uyumuş bizi baya korkuttu ama
gözde kız nler yaşamışsın öyle yaaa aman allahım.neyse bununla atlatmışsındoğumun ucundan dönmüşsün.inşallah oğluşunda sabreder ve zamanında gelir.
kızlar kilo konusu sarsıcı new life ben de 58 ile hamile kaldım şuan 80 im bilmem anlatabiliyormuyum?
3 eylülde gün belilicez dr. şu an amerika da.o gelmeden bi aksilik çıkarsa diye korkuyorum.
bir de kaşıntım başladı aşğı tarafta.endişendiriyo.hergün duş almaktan tahriş ya da kuruma olabilir dedi eczacı arkadaşım.dr burda olmadığından başka bi dr söylediği kremi aldım ama prospektüste hamileliğin son haftalarında kullanmak riskli gibi bişey yazıyo.dr. da yok..off napsam bilmiyorumm..:çok üzgünüm:
selam arkadaşlar
bende eylül annesiyim ( umarım ) hep okuyorum sizi ama fazla yazmıyordum.
çarşamba günü 34+5 ken rutin muayene için doktora gittim. muayene oldum herşey yolunda , doktor artık bundan sonra her gelişinde nst ye bağlancan dedi . bugün de bağlanacaksın dedi . neyse bağlandık nst ye ne olduğunu bilmediğim için bekliyorum lay lay lom ,doktor geldi 20-25 dakika sonra sancın var dedi , 5 dakikada bir düzenli sancıların başlamış hastaneye yatırmam lazım dedi. ne yapacağımı şaşırdım , ben sancı falan hissetmiyorum doktr 5 dakika da düzenli sancın var her an doğum başlayabilir diyor.yalnız gitmiştim kontrole de . hemen eşimi çağırdım . beni acile aldılar bi serum taktılar ,tutturdum yatmam diye :) . doktor serumdan sonra bida nst düzgün çıkarsa eve gönderirim yoksa yatacaksın dedi. tabii nst yine aynı çıktı . yatırdılar beni hemen 20 şer dakika ara ile 3 tane nidilat verdiler sancıları durdurmak için bebeğin akciğerleri için iğne yapıldı . bütün gece boyunca nidilat , serum ve nst ile geçti .. ertesi gün sancıları 10 dakika da bire indirebildik . doktor yatırmak istiyordu hala ama ben evime gitmek istiyordum . sonunda ikna ettim doktoru günde 3 litre su , 2 saatte bir nidilat ve her gün hastaneye gidip nst ye bağlanmak şartı ile eve çıktım perşembe akşamı... şimdilik sancılar durdu yani 30 dakikada bir şuanda o da önemli değil zaten , bugün biraz moralim bozuldu nst de kalp atışı bi ara 100 e düştü oğluşumun , kendi doktorum şehir dışında başka doktor baktı fazla yorum yapmadı p.tesi doktorunuz bakar dedi... arkadaşlar 1-2 hafta daha geçirebilirsek rahatlıycam bebiş çarşamba günü 2400 dü en azından 3 kilo olsa akciğerleri tam gelişse ... benim için dua edin lütfen...
Kızlar ben 58 kg la hamile kalmıştım şimdi 71 kg oldum...36+1 deyim...çok değil dimi..kafama o kadar takıyorumki bu kilo olaylarını..aslında bu aralar herşeyi takıyorummm:dilcikar:
slm arkadaşlar ben de aynı sıkıntılardan muzdaribim.özellikle sormak istediğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim.benim kasılmalarım çok şiddetli bir ağrıyla geliyor sizde de var mı normal mi çok korkutuyor beni.doktorum normal diyo ama elimde değil.
Canım kasılmamı bebek hareketimi acaba?
teşekkürler arzu nasılsın..ağrın falan var mı??kendini nasıl hissediyorsun ..bu arada sana lavman yapıldı mı doğumdan önce merak ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?