2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bikaç gündür giremedim.neler kaynattınız bakimnaniknanik.
doguran eden var mı ben yokken.sizi bilmeme ama ben dün acil sezeryana girebilirdim.sabah 9da doktorumla randevum vardı.bebişim herşeyi ile iyiydicok sükür.kğ 3080gr boyuda 46cm olmuş paşamdoktorumuz bide ntsye gir bebegin durumu nasıl bi bakalım dedi.nts sonucum cok kötü çıktı bebişim hiç hareket etmedi ve kalp atışlarını begenmedi.aç mı geldin diye sordu gayet güzel bi kahvaltı yaptıgımı söyledim.yarım sat sonra yine gir dedi.bu sefer tatlı bişeyler yiyerek girdim nstye.ilk başlarda hiç hareketimiz olmadı.sonradan hareketlendi bizim bıdık.doktora götürdüm sonucu bu sefer begendi eger aynı sonuçla gelseydin doguma alacaktım demez mi :1shok:
yüregim ağzıma geldi.meger bizim ki uyumuş bizi baya korkuttu ama
 
sağol cnm benim inşallah herşey yolunda gider.sende umarım derslerini verirsin yaa okulun hangşis senin?

amın canım ınsallah !!.. aöf okuyorum ben bölüm işletme.. 3 e gecıcem kısmetse.. :çok üzgünüm:



valla canım onuda dusunmuyor degılım calısıp calısıp sınav gunu oğlum su koyuvermese ınsallah.. kafamçokkarıştı
hepten delıye donerım heralde.. hem sınıfta kal hem emekler boşa.. Allahım ayarlasın ınsallah.. benneyaptımki


Ayrıca bugun ılk nst ımı cektırdık arkadaslar,
at koşturur gıbı carpıyordu kalbı oğlumun dıgıdık dıgıdık.. :) arada cıhazı tekmelemeye calıstı bırde naniknanik, hemsırenın demesıne gore sonuc normaldı..
herseey yolundaydı.. doktoruma yetısemedık gec kaldık o yuzden sonucu pzt gosterıcem, oğlumuda o zaman gorucem ınsallah..
bugun kavusamadık, kılosunu da goremedım.. bakalım pztesiye.. :a015:
 
arkadaşlar süt sağmak için pompa almam gerek.alanlar yardım edebilir mi?nasıl pompa tavsiye edersiniz?
 
arkadaşlar süt sağmak için pompa almam gerek.alanlar yardım edebilir mi?nasıl pompa tavsiye edersiniz?


slm arkadaşlar;
canım ben önceden pompa almamıştım doğumdan sonra ben hastandeyken eşim aldı chicco nunkini almış 35 ytl vermiş ama hiç memnun kalmadım hiç bir işe yaramadı maalesef, daha sonra biliyorsunuz 6 gün küvezde kalmıştık orada bir arkadaş wee ninkini almış çok işe yarıyor hemen ondan aldırdım o da 6 ytl hemde çok işe yaradı ben onu tavsiye ederim canım
 

Geçmiş olsun canım.. Senin bıdık korkutmuş seni... Uykucu paşa yerimseniben
son günlerimiz daha stresli geçiyor galiba hepimiz için..
Allah hepimize sağlıkla vaktin de nasip etsin bebeklerimize kavuşmayı inşallah
:Saruboceq:
 
arkadaşlar süt sağmak için pompa almam gerek.alanlar yardım edebilir mi?nasıl pompa tavsiye edersiniz?

Bana Avent in manual pompasını tavsiye etti tanıdığım kişiler... Ben aldım... Ama kullanışlı mıdır değil midir ben bişi diyemeyeceğim... Daha kullanmadım.. Ama çevremdeki çoğu kişi bunu kullandılar ve memnun olduklarını söylüyorlar..
 
Kızlar selam ....çok kalamayacağım..doğumhikayemi yazdım....müsait oldukça bakarım ben size...soracaklarınız olursa fırsat buldukça elimden geldikçe yanıtlarım arkadaşlar....birazdan kızımı emzireceğim uyandırmam lazım :) kendinize iyi bakın...herkese çokçok teşekkürler...
 

Fatmacımm bende Chicconunkini aldım kullanılışlı olmadıgını bilseydim almazdımm ama ne yapalım bir denerim bende kullanamazsam dedigin gibi wee ninkini alırım artık.

herkese günaydınn güzel eylül annelerii içimizde dogum yapanlar yok sanırım. arkadaşlar eger doguma gidecek olursanız olurda suyunuz gelir yada bir arkadşımızın tlfnu vardır hemen arayın buraya yazınn kaydirigubbakcemile3
herkese güzel bir paazar diliyorum.
 
Günaydınnnnnn Tombişş Eylül Anneleriiii:CüvCüv::CüvCüv:


Herkese iyi pazarlarrrrrrr

hihoyyyt
 
anammm deryacımm ben yazarken sen gelmişsinn hoşgeldiniz birtanemmm oyyy oyyy bebişini besleyecekmiş annesi kendinize iyi bakın güzel annem. hemen dogum hikayeni okuyacagımm. tekrar ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün canımcım.
 
herkese gunaydin ,iyi pazarlar ..bu sabah ne guzel haberlerle gune basladik ..cok sukur ki deryada arzuda guzel haberlerle döndüler aramiza ,tekrar allah bagislasin bebislerini..darisi hayirli sekilde bizler basina ..aslicim yeni evinde gule gule saglikla otur insallah..hayirli olsun ..beim gozum hep senin takvimde :) son 6 gun yazdikca benim takvim ne zaman oralara gelicek diye hayalleniyorum ..ne guzel senin az kaldi ..insallah seninde iyi haberlerini aliriz yakinda ..
hilarya bebeginin kilosuna masallah ,aynen dedigin gibi bende istiyorum 3 kiloyu bir gecseler daha az endiseli olur insan ..hep yemeklerde faydali seyler yemeye calisiyorum ,ne yalan soyleyeyim hamileligimin bu ayina kadar ,boyle dikkat etmemistim yediklerime ..
bide kemdimce bisey yapiyorum ,her kahvaltida bol maydonoz tuketiyorum ,maydonoz odem atar ya ,sislik olmasin ,ayaklarim sismesin diye ..cok sukur ise yariyor mu ne ,ondan mi bilmem hic sisligim yok ,insallah doguma kadar boyle devam eder ..
bende yarin dr.a gidicem bebegimi gorucem bakalim kac kilo oldu ..sabah olmaz simdi bana ..herkese iyi pazarlaar
 

mehtapcımm evt takvimimi göre 6 gün en fazla da 8 gün kaldı bilmiyorumm artıkk biraz tırsıyorumm heran suyum gelecek sancım başlayacak diye korkmaya başladımm. son günler geçmiyor. sanki takvim hep yerinde sayıyormuş gibi geliyor bana. Allah'ım hepimizin hayırlısı ile bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin.
 
tünaydın eylül anneleri .......................
gününüz güzel geçsin iyi pazarlar herkese.........
 
Zaman geçmiyor bayanlar...Sıcaklarda dinmek bilmiyor..İnadına daha da sıcak oluyor hava...
 
allah muhafaza da öyle buhranlı bi sıcakki depremi çağrıştırıyo bana ..nemden sanırım bukadar bunaltıcı sauna gibi oluşu..boğazı özledim gidelim bi hava alim istedim ama alacak hava yok yaprak oynamıyo..sularda kesik ..eşimlede atıştık yok efendim yerlere vişne suyu dökmüşüm mutfaga..efendım burası mutfak dökulur yagda dökülür ama yeter bana söylenmeyi bırak diye başladım zırlamaya..hiç lafa tahammulum kalmadı...ben ayakta zor duruyorum,yınede fırında yemekler yapmaya ütülerini yapmaya gayret ediyorum kalkmış hala konuşuyo..bide birgündehayatım ne istersin bugun canın bişi istyormu yada nereye gitmek istersin demedi..ben yok ekonomık sıkıntı yok aman oturalım yok açılmayalım diye kendımce fedakarlıgımın diil takdiri bu ilgiyi bile göremedim yanii..arzum takdir edilmek deil sevdim evlendim herşey paylaşarak dedim..dogumgunumde hedıye almadı e pekı dedım bakalım nasıpse dogum hedıyesıde almazsa ben yutamam bunu..ya evlılık zor zenaatt........
 
Ben yine bişey sorcam...Ayaklarım çok kötü şişti kızlar ayrıca göğüs uçlarımda şiş,koyu renkli olan ksımları...normalmi acaba? tırsıyorummm:tomato:
 
merhaba kızlar bugun bunaltıcı degıl artık bayıltıcı bır sıcak vardı..
oğlumuzun odasının halısıve koltugu ıcın dısarı cıktık bıraz kahvaltıyıda dısarıda yapmıstık..
eve anca geldık ama evı mumla aradım.. allahım ikea da koltuk ıcın gezerken bı ara bayılıyorum sandım..
sonra tuzlu bır ayran ve bol su ıctım bıraz rahatladım..
sonrasında bıraz ev baktık gezdık oylesıne halı ıcnde tabı ama bu hava ınadına sıcaklasıyormu yoksa
banamı oyle gelıyor anlamadım.. 3 gun boyle ust uste cıksam bu sıcakta bayılır kalırım hıc suphesız..
Allah yardımcımız olsun gercekten cok agırlastım ben zaman cabuk gecsın yeter ve sıcaklar !!..
 
Ben yine bişey sorcam...Ayaklarım çok kötü şişti kızlar ayrıca göğüs uçlarımda şiş,koyu renkli olan ksımları...normalmi acaba? tırsıyorummm:tomato:

normal..şöyleki tuzu biraz fazla kaçırdıysan,ayakta fazla kaldıysan veya ayakların aşağı sarkar şekilde fazlaca durduysan şişmesi artık bu zamanlarda kaçınılmaz..arabayla on dakkalık yola gidince bile şişiyo benimkiler..zaten kaptanmağrakadını ayağı gibi oldu büyüdü bi çirkinleşti şişince hepten çirkin..göğüs uçlarında kendini bebeğe hazırlıyor sanırım..tırsma dr unu ara en kötü ihtimala.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…