derya hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşAllah kızını..çarşambaya ne kaldı ben bile çok heyecanlandım..sorunsuz atlatırsınız inşAllah canım..
muscan hoşgeldin..ben de acaba ne oldu diye merak ediyordum seni göremeyince..bebişin vaktinde sağlıkla gelir inşAllah annesi..
mehtap o gösterdiğin modelden ben de baktım bir tane ev için çok rahat görünüyor gerçekten.ama ayrı ayrı alınca da ikisini birden işi bitince nereye koyucam ? artı daha masraflı .. off ne yapsak :))
dogru soyluyorsun canim fisfisfis gerci ilk zaman araba koltugu eger arabayi kendiniz kullanmiyorsaniz pek lazim olmuyor ,kucakta tasiniyor ..daha sonra daha cok lazim oluyor .. benim ilk oglumdan araba koltugu var diye bunada boyle bisey aldim ama ikisini ayni anda almak masrafli gercekten ..belkide ben rahat edememisimdir siz rahat kullanirsiniz belkide ,sonucta kullananlar var ..isi bitince nereye koyucan ,ben oglumunkileri temizleyip buyuk cöp posetlerine sarip ,kömurluge koymustum ,simdi cikarip yikadim tekrar ..sarili olunca pek bisey olmamis ..
bilmem ki kizlar :sm_confused: bastan kullanin ,rahat edemezseniz o zaman dusunursunuz kaydirigubbakcemile5 belkide memnun kalirsiniz kaydirigubbakcemile2