İyi akşamlar şekerlera.s.
Aslıcım doğum günün kutlu olsun canım.Eşinle,oğlunla nice mutlu yıllara.Yeni evin de hayırlı olsun bak tutmuşsun taşınıyorsun bile,geöen haftalarda ev arıyorum falan diyordun.Doğumun da böyle çabuk ve kolay olur inşallah.
Ev taşırken de aman dikkat et kendine canım,kız arada doğuruverirsin ha,hazırlıklı ol sen.Valla ben senden korkuyom en çok..:roflol:
Betül ne kadar sıkılmışsın canım yaa,bu kadar düşünme abiin de olsa sana değer verdiği kadar değer vereceksin herkes için geçerli yani bu.Şimdi çok duygusalsın,en küçük laf bile dokunuyor insana bilirim.Ben de annemlerde kalıyorum ama inan kendi evimi ve eşimi o kadar arıyorum ki.Bazen annemin bile söylediği laf dokunuyor.Ya ben duygusal olduğumdan veya bir kere çıkınca evden artık insan daha farklı bir yaklaşım bekliyor ailen de olsa,bozuluyorsun.Belki bekarken de böyleydi ama ben farkında değildim.Şimdi bir çok şeyden rahatsız oluyorum.Sanki ne yapsam yaranamıyormuşum gibi geliyor bana.:sm_confused:
Sen de takma o kadar,her ailede oluyor bu tip şeyler.Küçük şeyleri biz de abartıyoruz özel durumumuzdan dolayı.:teselli: