Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar hamişler nasılsınız ?bebişleriniz nasıl????kaydirigubbakcemile
ay ne güzel sizin tyakvimler ilerde hep en arkadan ben geliyorum kızlar ama ben bu zamanda bile hareket etmekte zorlanıyorum ikiz olduğundan tam 1 çocuk doğum zamanı gibi ........
ama olsun sağlıklı olsunlarda zamanında gelsinler kızlar dua edelim birbirimize.......:Saruboceq:..
nerde bulabiliriz bunu canım ???
yenidoğan bakımını güzel ve sade anlatmış ben kılavuz olarak kullanıcam ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabı..tavsiye olunur....
Merhabalar kızlarrr
Ben bu kitabı alalı çok uzun zaman oldu.. bitirdim bile... kaydirigubbakcemile5 bencede çok güzel bir kaynak
benim bir de Bebek bakımı ve sağlığı adında Sevda Salihoğlu dursun un kitabı da çok güzel... Bebek olunca baş ucu kitabı yapılacak bir kaynak...
a.s.
mrhaba kızlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
ben geldimmmmmmm nasılsınız bakalım
müjdes ben sezaryen olucam inş. aama bana çatı muayenesi demedi daha doktorum şimdilik :teselli:
kızlar bişey sorucam sezeryan olucak olanlarada doktorları catı muayenesi yaptımıı??
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende inşallah eylül annesi olacağım.hepinize slm.lar
merhabalar güzel hamişler biz geldik bizimde bugün dr randevumuz vardı ogluşum gayet iyi 2,900 gr olmuş herşey yolunda fotografını eşimi verdi dr ve dediki güldene bak aynısı oglunuzda heeeee :)))))) ve çarşamba tekrar kontrollerimiz var kısmet olursa bu nst ya yatmak belimi çok agrıtıyor
kaynanalar çekiştirilmiş valla benim kavınvalidem tokatta yılda birkez anca görüğyorum doguma gelcek bakalım ne yapcak gerçi 5. torunu ama kayınpederin ismi verilceği için ayrı bi seviniyorlar hayırlısı bakalım bu arada
elif ve gülşahda artık eşyalarını tamamlamak üzere bebişleriniz saglıkla kullansın güzel anneler
fatmada bebişinin iyiy olduğunu öğrenmiş gözün aydın canım
deryacım bende hissediyorum elimi ayama bilmiyorum ama sürekli avcumda hissediyorum hele gıdıklayınca bi çekişi var :))))