benim çin işkencem bu günlerde midemden...ölüyorum yanmasından ya...................
AYY EVET BENİMDE BİR ARA OK KÖTÜ İDİ SONRA ŞEKER BİRAZ YÜKSEK ÇIKINCA DİYETE GİRDİM BİRAZZ ONDAN SONRA DÜZELDİ KIZARTMA SİTLİ ŞEYLER KARBONHİDRATLI ŞEYLER YEMİYORUM ONDAN SANIRIM. ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİLİRİM GICIK BİŞEY. DERYACIM BEN ÇIKIYPORUM AKŞAM EVDEN GİRMEYE ÇALIŞIRIM EVDEKİ İŞLERDEN VAKİT BULABİLSEM kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar raporumu aldım şimdi bi tane evrakı işyerine verin dediler aslınımı vercem fotokopisini mi ayten özellikle sorum sana :))))))))))))) bi haftam kaldım kurtulcaksınız benden :)))))))))))
günaydın kızlar raporumu aldım şimdi bi tane evrakı işyerine verin dediler aslınımı vercem fotokopisini mi ayten özellikle sorum sana :))))))))))))) bi haftam kaldım kurtulcaksınız benden :)))))))))))
kızlar biraz önce kızım öyle bir harektet ettiki korktum....karnımın sağ tarafında bir vurdu sanki avucumda eli ya da ayağı vardı...hem çok heyecanlandım...hem de çok korktum ..
kızlar biraz önce kızım öyle bir harektet ettiki korktum....karnımın sağ tarafında bir vurdu sanki avucumda eli ya da ayağı vardı...hem çok heyecanlandım...hem de çok korktum ..
yerim ben onun elini ayağınıııı annesiii, sıkılmıştır artık büyüdü artık. deracım seninki kaç kilo şu anda biliyomusun ya da en son kaç kiloydu.
deryacım gunaydın aynı sey banada yapıyor oglum karnım bır yamuluyor sag taraf şiş sol taraf inik:1shok:ödüm kopuyor bır yandanda onun bu kadar buyumus olmasına sevınıyorum..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?