neden kapanmis ya hayirli olsun topic
canım bana mesaj yazmışsın ben sana yazamadım mesaj ayarların kapalı sanırım kontrol paneline girip onları açman lazım evet uşaklıyım sen ayarları aç tanışalım istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana mesaj yazmışsın ben sana yazamadım mesaj ayarların kapalı sanırım kontrol paneline girip onları açman lazım evet uşaklıyım sen ayarları aç tanışalım istersen
Fatma canım sen uşaklımısın bende afyonluyum uşağa çok yakın ama şimdi memleketimde değilim malesef ama oraları çok özlüyorum
Günaydın kızlar
nbebeğim hareket etmiyor, dün gece yattığımda hareketliydi o saat bu saat hisstmiyorum, açımdır ondan dedim kalktım kahvaltı yaptım, hayır gene hareket yok...Müzik dinlettim dinlenmeye çekildim bekliyorum ama hiç bir belirti yok 10 dk önce sadece 1 kere hareket etti.Çok endişeliyim..Ağlamak üzereyim şuanda evdede tekim eve sığmıyorum ((
seda ve duygu hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
canım sen tatlı bişeyler ye çikolata gibi uzan bakalım gör bıcırığını o zaman hareket eder merak etme
günaydın herkese..
ümran duygu müjdes..
iyisinizdir inşAllah kızlar..çook güzel bir gün geçirelim hepimiz ..
müjdes bebişin kocaman olmuş maşaAllah .. benim bebeğim de seninki gibi ters duruyor ve mecburi sezeryan olacak büyük ihtimalle..bu haftalardan sonra kafalarını çok nadir döndürebilirler dedi benim dr..senin dr. ne diyor ? ben de normal olsun çok istiyorum ama mecbur olursak yapacak birşey yokk (
sanada gunaydın mervecım..bence normal dogum ıcın bu kadar sartlandırmayın kendınızı sonra hayal kırıklıgına ugramayın kızlar hayırlısı neyse o olsun...
ben sezeryan dusunuyorum benımde normal doguma uygun gıdıyor hersey ne tuhaf demı:uhm: