Kızlar sizede arada bir boğazınıza bastıılıyormuş nefes alamıyormuş gibi bir tıkanma hissi geliyor mu?15 sn kadar sürüyor, Bu olurken karnımda ağrıda hissediyorum hafifçe, sanki başıma toplanıyor kan gibi...Sizede oluyor mu?
bayanlar merhaba..
bugun sabahtan cıktık annemle emınonune aksama anca geldık dilim dısarı cıktı.. kafamçokkarıştı
fena pestilim cıktı.. doldurduk vallahı sadece 2-3 sey kaldı eksık..
suan salonun yarısı oglumun gıyısılerıyle bakım urunlerıyle vs vs dolu.. :dance:
oda takımı da geldı aksam.. temızlık yapılıcak hepsını yerlestırıcem.. :icecream:
ama cok rahatladım cok eksık bıttı artık alıcaklarımızdan..
gerıye sadece kanguru, hast. cantası, bebek bezi fılan kaldı..
aldıklarımın hepsını saymaya bıle takatım kalmadı vallahı. :bbo:
ama bayıldım hepsıne ayrı ayrı oğluşumun gelıpte onları kullanıcagı gunu sabırsızlıkla beklıyorum.. :1rolleyes:
Kızlar sizede arada bir boğazınıza bastıılıyormuş nefes alamıyormuş gibi bir tıkanma hissi geliyor mu?15 sn kadar sürüyor, Bu olurken karnımda ağrıda hissediyorum hafifçe, sanki başıma toplanıyor kan gibi...Sizede oluyor mu?
banada oluyor, ağlıyorum arada, birde az evvel üzücü birşey okudum haziran anneleriyle ilgili ona ağlıyorum.neden neden diye soruyorum...
ne güzel kocaman olmuş bebişin maşallah
38. haftamı oluyor doğum o zaman derya erekn değilmi
Hu huu kimse yokmuu,valla bizde eşimle bi dolaştık geldik ama yürüyemiyorum artık eve nasıl geldim bilemedim,gelince bide yemek hazırladım yorgunluktan düşüp bayılıcam sandım,benki o kadar enerjiktim şimdi hem kilolardan hem bebişten kaldıramıyorum kendimi Allah yardımcımız olsun,şu yeni doğanlar için alt temizleme mendilinden aldım bi tane,gelecek ayda alırım iyimi onlar bilmiyorum ama bi zararı yok diyolar inşallah öyledir
Hayırlı olsun deryacım maşallah bebeğine kocaman olmuş,valla 4 haftamı dedin çok az kalmış doğuma sezeryanı bebeğin duruşundanmı yoksa senmi öyle istiyosun,ağustos annesi olabilirsin ama seni bırakmayız valla sen doğum yapınca bize yardımcı olup yol göstericen,tekrar hayırlı olsun canım
İyi akşamlar bayanlar ben chicco emzik ve biberon aldım, satıcı çocuk kauçuk alın dedi aldığım emzik komple dökme kauçuk başka hiç malzeme yok biberon ise gazı engellemeye yardımcı eğik bir biberondu sizler neler aldınız? Şampuan yada ıslak mendil olarak ne marka aldınız?
iyi akşamlar anneler
gözün aydın canım kızın baya büyümüş ne güzel
nts demedimi dr
canım afıyet olsun begendıysen cok sevındım:)bızım bogazlar baya ıyıdır esımle yemege cok duskunuz her zaman tarıf verebılırım:roflol:
deryacım hayırlı olsun bebısın kocaman olmus masallahdarısı bızım basımıza ınsallah cumartesıde ben gıdıcem cok merak edıyorum
senın artık bırsey kalmamıs 34.haftadasın canım bızede destek olursun ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?