ya ben yazıyomm yazım yokk kardeşimm çözün suu sorunları artık oynaşmayın kk sitemizle.
Kızlar sayfa da geri gitmenize gerek yok...
klavyedeki F5 tuşuna basmanız yeterli...
Güncellenecektir
h.g şükürr geliyorsunuzz yavaş yavaş bende allah izin ederse nisanın ilk haftası öğrenecem cinsiyetini.
günaydın arkadaslar ben bayadır girememiştim sizinle yazısmak için internette sorun vardı
biliyor musunuz arkadaslar doktor bana kanında hastalık var dedi cok korkuyorum bebişim ve kendim için endişeleniyorum hastalıgın adı akdeniz anemisi tasıyıcısıymısım ben bilginiz varsa bana bisey söyleyin cnm lütfen:çok üzgünüm:
Kaldı 4 gün bizimde öğrenmemize,sağlıllı olsunlar gerisi önemli değil artık :fl:
arkadaslarım ben bebişime su isimleri düsündüm esimle karar verdik zaten erkek olursa muhammet fatih kız olursa ebrusu yada ebrunur düsünüyoruz hayırlısı inşallah bende 13 haftalıgım simdi inşallah Allahım hepimizin bebişlerini saglıklı dünyaya getirmesini nasip eder bana dua edin canlarım lütfen
gamzeli ecrin güzel canımm erkek neden bedirhan.?
cansucum su içeren bi isim zor ama inşallah bulursunn kız.. ben başlarda cemresu istiyordumm ama sonra beyza cemre ye kara verdik.
kızlarrrrr benim karın kızmımda gerilme mi desem sancımı desem öyle bişeyler oluyo kasıklarımm çok ağrıyor bugün başladı olmaya
Günaydın arkadaşım, bazı şeyler benim içime doğar,bu gruptan kimsenin bebeği sakat ya da özürlü doğmayacak.Görürsün bak.İçime doğan şey tutar genelde.ÜZME KENDİNİ.