- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sereeen ne sarmısağı ayyy
göğüs ucu çatlamasını önleyen merhemler var onlardan al kız bariii
Lansinoh diye bir markanınki iyi diyolar bebiş temizlemeden de emeebiliyormuş ben görürsem alacam 1 tane..
ben bıberonları avent aldım kızlar onu cok tavsıye ettıler...
kızlar bende lojmanda oturuyorum 2+1 olduğu için oğluşlarıma ayrı oda yapamıyorum artık 1-2 yaşında ayrı oda ayarlıyacağız eşyaları azaltıp 2 beşik yatak odasına sığdırmaya çalışacağız..................
ben bıberonları avent aldım kızlar onu cok tavsıye ettıler...
sagol canım:)evet cok cabuk gelıyor bende ona sevındım panık olmustum cunku yetısmıcek dıye..
benım evımın yerlerı lamınant parke ben kucuk bır halı alayım dıyorum esım buyuk olsun emeklemeye baslayınca cıplak yerlerdemı dolascak dıyor:uhm:
benım esım gelecegı sımdıden gormeye basladı:roflol:
allah ogunlerı gostersın hepımıze ınsallah...
kızlar ben bır tane uyku setı aldım kenar mınderlerı falan ıcınde..bır tanede nevresım takımı alıcam sımdılık..kuzenımın oglu buyudu 2 3 takımda o verdı..yeter herhalde zaten ılk zamanlar hep besıkte yatcagı ıcın...
bu arada hastane cantası ıcın ayrı bır canta aldınızmı?ben evde adıdasın kucuk bır seyahat cantası var onu kullanmayı dusunuyorum olurmu acaba?
canım dogumdan sonrası için anneler için bildigim kadarıyla.
ilahi seren kız güldürdün benii
sarımsak degil sogan dogumu yaptıktan sonra seni odaya getirdiklerinde bebişin seni emmeden önce gögüslerine hemen soganı kesip sürüyorsun sonrada silebilirsin o kadar canım kısa bir süreligine sürüyorsun yani canım.
yani şimdiden kalkıp sürme kocacıgınada kokmaa:roflol:
aslı zaten o keremi emzirirken yara olur veya acıdığı zaman süreceğiz şimdi değil canım..
şimdi mi acıyor sizin memişler?ben anlamadım.
kızlar bişey soracağım benim oğluşlarım aşağı doğrular sizinde öylemi göbek çevresindeler karnımda oldukça büyük gören doğum yakınmı diyor.......
kimsecikler kalmadımı yine ((
ben burdayım canikommmm:1hug:
karnımızı doyurduk geldiikk:)))
sen neler yapıyorsun buarada ben daha hastane ıcın hazırlık yapmadım umarım gec kalmam canta almam gerek gecelık gogus pedlerı vs....
bişey sorucam bebişler kacıncı haftada dogum pozisyonunu alıyor:uhm: