Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülşah hoşgeldin canım..aynı senin gibi canım alıyorum yine de herşeyi eksikmiş gibi geliyor nedense..
geçmişi okudum canım kararsız kalmışsın eğer yerin müsaitse üç kapılı dolap daha iyi olur bence.. zaten dolabın da çekmecesi olur..yerine göre karar ver canım..ileride yatağını da alır genç odası yaparsın yakışıklı oğluna :))
Kız güllüşahh dur panik yapma:dance:
ben de daha bişey hazırlamadım bebişimin kıyafetleri tamam ama
kendime gecelik falan almadım daha,nevresim ben de alacağım kendim doğumda kullanmak üzere ay daha 1,5 - 2 ay var yetişir merak etme.Bebişimin yatağı bilem gelmedi daha.Amaaan gelir,nasıl olsa ben burda mı yatacam diyemez ki yavrucaklar.Strese girmee.
Bu arada Merve ben de chicconun biberonunu aldım küçük boy ve cam ama sanki kapağı hatalı gibi geldi tam kapanmıyor gibi geldi içine su koydum dökülmüyor ama bir parmak hareketiyle kapak hemen açılıyor yani gaz önleyici yazıyor üstünde bu kapağın özelliği mi bu acaba ?? alan var mı?:uhm:
Aslıcım naber canım????
Kızlar herkes iyi dimi???
Benim kilo ve sıcak dışında bir problemim yok şimdilik Allaha şükür.
gül ben almadım da dün baktım sadece canım..chicco büyük boydu benin baktığım .. anessa almış sanırım..
sagol canım iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın :) aynen sıcaklar çok fena .. geçen gün dışarıdaydım bütün gün eve geldim lekelenmem olmuş azıcık.. sıcakta kalmak yaramıyor bize...
kızlarr bizim için humananın anne sütünü arttıran çayı varmış bakın ondan almayı düşünüyorum unutmuşum ben çok unutkan oldum hemen tlfna bir liste hazırlayayımda unutmayayım :))
duygu yeni eviniz hayırlı olsun güle güle sağlıklı günlerde oturun inşAllah canım..
bebiş odanız ne kadar hızlı geliyormuş bizimki 1 ay sonra teslim edilicek bu hafta sonu inşAllah..
halı beğendim ben de birkaç tane..beğendiğimin fiyatı 1* 1 , 100 ytl idi..
Mervecim bende hafta sonu nukunkini aldım biberon emzik ama aldığım biberon biraz büyük sanki gerçi satıcı kız demişti bide küçük alın diye ama ben büyüğünü alıp çıktım küçük biberon olarak bana bebedorunkini tavsiye etti ama ne bileyim bebedor iyimi acaba küçükte lazım galiba bi tane ilk zamanlar işimize daha çok yarar sanırım
dedim valla cumartesi günü gözümün yaşı hiç durmadı dedim baktım o da kötü oluyo uzatmadım tabi bi daha böyle yapmaması için çok uyardım o da tamam aşkım vallahi kalmıcam ama izin vermediler diyo napalım olacağı varmış çok şükür sağ salim döndüya eve başka bişey istemem artık
gülşah benim eşim de aynen alışverişe çıkmaktan bunaldı garibim :) hadi al da çıkalım der gibi bakıyo en sonunda mağazalarda .. ama benden hevesli birşeyler alırken.. ee napalım incelemeden de alamam ki di mi ama :)
gül ben almadım da dün baktım sadece canım..chicco büyük boydu benin baktığım .. anessa almış sanırım..
sagol canım iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın :) aynen sıcaklar çok fena .. geçen gün dışarıdaydım bütün gün eve geldim lekelenmem olmuş azıcık.. sıcakta kalmak yaramıyor bize...
ben de nuk almıştım canım.. 150 ml. olanından almışım şimdi baktım da..0-6 ay içinmiş.. küçük boy aldım ki su falan veririz dedi annem mamayı düşünerek almadım canım inşAllah sütümüz gelir ve yeter de mamaya gerek kalmaz..
canım dogumdan sonrası için anneler için bildigim kadarıyla.Aslı o çay anneler içinmiydi canım peki ne zaman başlanması gerekiyormuş doğumdan sonramı öncemi tatlım
ilahi seren kız güldürdün benii :roflol::roflol:kız aslııı naberrrr:1hug:
gogusler acımasın dıye sarmısak sürün yazmıssın one kız ole kokacaz valla:)))
ama bende surim diyorum acırsa kotu olurum peki nezaman surelım ben bu aksamdan surmeye baslımi sonra sallaya sallaya kocamın yanına gıderım bu ne koku dersede valla aslı soledi memişler bole acımıyomus doguma kadar idare et derim:roflol: bak adam yatagı terkederse bittin sen:roflol::sm_cool: