2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ee sedoş sen nasılsın iimisin tansıyon olayın nasıl duzeldın dımı bıraz
havuza falan gırmıyormusun kız :uhm:

Havuza girdim, ama artık evdeyim tansiyonumu takip ediyorum devamlı büyük tansiyn iyi şimdilik 12-13 arası seyrediyor.
 
İzmir güzeline ne olmuş kızlar ben bişey mi kaçırdım??
Bu arada serencim çok cimcimesin belli çok şeker çıkmışsın :)
 

BAKTIM CANIMCIM MAAŞALLH PEK GÜZELİZ YÜZÜNDE HUYUN GİBİ GÜZEL İNAŞŞALH BEBEK SANA BENZER:sm_cool:
 
Son düzenleme:
İzmir güzeline ne olmuş kızlar ben bişey mi kaçırdım??
Bu arada serencim çok cimcimesin belli çok şeker çıkmışsın :)

aman cnm dıkkat et tansıyonuna falan az kaldı azcıkdaha sabredelım kucuk meleklerımızı kucagımıza alınca hepsı gececek ınsallah:1hug:

ızmırguzelının eşi dun gece eve gelmemıs onu merak etmıs o yuzden endıselıydı cnm
arıyacaktı bızde merakettık aradımı haber varmı dıye ınsallah haberdar eder bizi

hee yaww cımcımeyım dımı:lepi: saol cnm szilerde cok tatlısınız:icecream:
 
BAKTIM CANIMCIM MAAŞALLH PEK GÜZELİZ YÜZÜNDE HUYUN GİBİ GÜZEL İNAŞŞALH BEBEK SANA BENZER:sm_cool:

:1hug: saol fıstıkım sende koy resminiiiiiiitatlicadiarzu bebiş babasına benzesın o benden daha guzel cunku yeşil gozlu artıs gıbı kocam var aman duymasın havalara gırer valla:dilcikar::dilcikar:
 

merhaba bayanlar...

umrancım msn de duramıyorsun bı turlu yazıyorum ama gerı tepıyor..
ne yaptın esınden haber varmı merak ettım ?
haber ver bıze olur mu?..
 
:1hug: Saol fıstıkım sende koy resminiiiiiiitatlicadiarzu bebiş babasına benzesın o benden daha guzel cunku yeşil gozlu artıs gıbı kocam var aman duymasın havalara gırer valla:dilcikar::dilcikar:

resim nerden nasil ekleniyor ben bilmiyorum
 
yok canlarım ya bi haber teli halen kapalı artık akşamı beklicem yarın size anlatırım benim yüzümden sizide meraka koydum kusura bakmayın((((
 
herkese gunaydin .umran tez zamanda hayirli haberler alirsiniz insallah ,daha once yapmamis boyle bisey tabiki meraklanir insan ...ama sen yinede cok endiselenme bebeginide ihmal etme canim ....
 
canım senı dahada meraklandırmak ıstemem ama..
bu ılk mı boyle oldu.. yanı hıc yapmayan bır ınsan yapınca ben olsam boyle bekleyemem..
ama daha onceden bır ıkı yaptıgı olduysa anlıyorum...
iş yerının telefonu fılan yokmu sende oradan ulasmaya calıssan..
 
Evet ilkse işyerine fealn gitseniz işyerinden dün kaçta çikmiş öğrenseniz bencede beklem istersen bir araştir
 
bende çalışıyorum kızlar yeni iş değişikliği yaptı işyerini bilsem zaten bu saate kadar beklemezdim sabahtan giderdim ama insan bişey bilmeden de nereye gidebilir ki
arkadaş çevresi kötü eşimin o beni korkutuyo yoksa başka bişey değil çünkü perşem akşamı konuştuğumda işler yetişmezse saat 10 kadar mesai kalabilirim ama kalmayabilirmde dedi bende geç gelince kesin mesai kaldı dedim ve balkonda biraz uykuya dalmışım ayaklarımda şişmişti zaten bekleyemedim ya insan hamile olunca çok mu duygusallaşıyo ne sabahtan beri gözlerim doluyo doluyo boşalıyo (((((((
 

Ay nasıl kızdım ayy,nasıl haber vermez sana.Bazen benimkinin tlfnu çekmiyor en fazla 15 dk dayanabiliyorum sonra feci biçimde ağlamaya başlıyorum,saatlerce ulaşamasam ne yaparım bilmiyorum.Gece yola gittiği zamanda saat başı arıyorum tedirgin olduğum için rahat rahat dalamıyorum uykuya.Ama normalde sürekli ulaşıyorum ayda bir felan ulaşamayıncada aklıma kötü şeyler getiriyorum.Çok şükür korktuğum başıma gelmedi bunca zaman boşu buşuna ağladığım günlere yazık,eşim hep söylüyor yaw 15 dkkadada telaş yapılırmı hem kara haber tez duyulur niye üzüyorsun kendini diyor.Gelde bana anlat.O yüzden korkma Allah korusun bişey olsa mutlaka haberin olurdu.Bak gör birazdan telefonun yada kapı çalacak.Neymiş açıklması bakalım beyfendinin.klava:
 
mavili aynen bende aynıym..
bazen şirkette telefonunu odasında bırakıp yan odaya gecıyor amırının yanına..
o zaman ıcınde arıyorum mesela 1 kere calıp calıp cevap vermeyınce kuduruyorum ardı ardna arıyorum hıc ara vermeden topu topu 10 dk suruyor belkı ama o bana 10 saat gıbı gelıyor baslıyorum hemen sınırden aglamaya aklına bın turlu sey gelıyor ınsanın..
ben ne bıleyım o an aslında sırkette oldugu belkı bankaya cıktı belkı yemege o sırada yolda basına bı ıs geldı nerden bılıcem kı sonra acana kadar deliriyorum..
Allahım bı kere toplantıya gırmıs sırkette bana haber vermemıs telefon odasında bırakmıs 1 saat oldu ben ardı ardına arıyorum hıckırıkla salya sumuk ama sonra dayanamadım bı basıma annemı fılan aradım ulasamıyorum noldu dıyee annemde telaslandı geldı yanıma o kadr yol ama dellı olmustum aglamaktan sonra en son arıyorken actı ama nasıl bagırdım nasılll hırsla annem bıle korktuu..
benım en sınır oldugum sey calan telefonun acılmaması.. musaıt degılsen mesgule atarsın en azndan bır tepki almıs olurum karsıda bır ınsan var yanı..
ama calıp calıp cevap alamamak benı delırtıyor..
o yuzden esım cok dıkkat eder bu konulara bılır ne kadar hassas oldugumu..
bende sımdı umran eve gelmedı halada haber yok deyınce kendımı koydum onun yerıne o yuzden cok tuhaf geldı koskoca 1 gun ulasamamak..
ortaya bır cıksa gebertırdım heralde madem basına bı ıs gelmedı al benden gelsın dıye tobee.. klava:
 
Son düzenleme:
izmir güzeli ne oldu canım şimdi okudum yazılarını eşin biryeremi gitti............
habermi alamıyorsun................
haber ver bizlerede canım kendine iyi bak
 
slm gülancım eşim dün sabahtan işe gitti öyle çıktı evden gidiş o gidiş gecede eve gelmedi telide kapalı
 
izmir güzeli,canını sıkma canım vardır bir açıklaması.İyi haberlerle gelirsin inşallah...:1hug:

Kız Sereen kaçırdım heralde yine seni,döktürmüşün canııım yine...tatlicadiarzu
Kız ne güzel çıtır hamiş olmuşsun sen bacaklar çırpı gibi valla..Bayılıyorum sokakta senin gibi hamile görüncee

Beni görsen balina gibiyim,kalça aldı başını gitti,bacaklar desen her biri kalas gibi olduuuu
çok kötü ya dışarı çıkmaya utanıyorum.:1no2:
 
:a015:selam annişler bu hafta neler oldu neler :a015: salı günü sol tarafımdaki ağrı yüzünden hastaneye acile gittik önce 2 tane serum yedim. sonra eve gittiğimde kanamam olduğunu gördüm ve hemen hastaneye geri döndük. hastaneye yatırdı doktorum nedeni bilinmedi 3 gün yattım kollarımla serumla çok korktum bişeyler olcak diye. İşyerinden önceden ayarladıım 37.haftaya kadar çalışabilr raporu iptal edildi. Erken doğum riskim varmış ve doğum olana kadar yatacakmışım. Neyse çıktım hastaneden izin işlemlerini halletmeye işyerime giderken bide ne olsun ayağım burkuldu ve yumurta gibi şişti. Çıkık olduğunu ve etimin ezildiğini öğrendim çok zorlanarak yürüyorum. daha yeni girebildim nete. 1 haftada neler geldi başıma Allah korudu yine bebişimi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…