- 13 Mart 2008
- 539
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim de kahveye giderken telini yanına almıyo bide kapatıp bırakıyo evde bişey olursa ben burdayım karşıdayım demez mi bide gelde çatlama be adam bişey olsa ben sana ulaşana kadar atı alan üsküdarı geçer senin ruhun bile duymaz
benim eşim de kahveye giderken telini yanına almıyo bide kapatıp bırakıyo evde bişey olursa ben burdayım karşıdayım demez mi bide gelde çatlama be adam bişey olsa ben sana ulaşana kadar atı alan üsküdarı geçer senin ruhun bile duymaz
anessa seninki de çok komikmiş kahveye girip kocanı mı çağıracaksın yani ben giremem valla, erkekler böyle işte vurdum duymaz bence sen na güzelce anlat Allah korusun sancım filan tutar de nasıl gelirim oraya de...
biz daha yeni evliyiz bir yıllık o yüzden mi bilmiyorum ama eşim benden ayrı hiçbir yere gitmez teli de hep açık olur o yüzden şanslıyım inşallah değişmez.....
herkezın eşi farklı işte anacım napacan senınkıde bole azcık dişini goster kalsın yanında haklısın yani cnm her kadın kocasını yanında ister
azcık kız bak nasılda gelii yanınaklava:
inş. öyledir arkadaşlar desteğiniz için saol
günaydın serencim nasılsın bugün iyimisin. senin burcun neydi merak ettim çok hayat dolusunda.:1hug:
yok yok şart oldu zaten suyu ısındı onun
:1hug: ayyy saol cnmmm iyim cok sukur ama gecelerı arada sol dizimin altındakı baldıra kıramp gırıyo:çok üzgünüm: cok kotu skeılde uyanıyorum kasılıyo resmen suan mesela hıc bısey yok ama orda yer ettı herhalde hafıf hafıf agrı yapıyo onun dısında cok cok sıkayetım yok allahımasukur:))
ben oglak burcuyum cnm:teytey: nebilim hayatla gırfır gecmeye bayılıyorum nedense:sm_cool:
senın burc neydi şeker sende benım gıbı kıpırdaksın kız :icecream:
kızlaarrrrrr göbişime bakın dun annemlerde kaldık kardeşim bıkere cekım dedı
alt taraf sopa gıbı :roflol:ama gobek maşallah almıs basını gıdıyoo
ayy oglus buyo valla
son halım bu kaldı 1,5 ay ay dahada buyuyecek bakalım nasıl olacaz kesın balon gıbı olurumm:roflol: oturdummu kalkamıyorum zaten balon gıbı yuvarlanıyorum ay cok komık oldum yawww ama tatlıda olduk hee:icecream::asigim:
Kızlar ağustos anneleri hep temmuzda doğuruyor :)) bizde ağustos annesi olmayalım :))
yaaaa ne tasadüf benimde oluyor o dedğinden böyle sanki gece uyurken ayaklarımı gerdiğim anda oluyor sanki damar damar üstüne gelmiş gibi kramp giriyor. hele ilk girdiğinde noluyorrr yaa dedim canım çok ama çok yandı ondan sonra diğer bacağıma girdi. diz kapağımın altında kalan kızmın arka tarafına baldır mı ne deniyor oraya bende bunu 5 kere falan yaşadım doktoruma sordum magnezyum ve kalsiyum eksiklğinden oluyormuş normalmiş yani.
benim burcumda aslan şekercim. ama sen oğlaksan böyle cıvıl cıvıl nasıl oldun biiiiii yaa oğlaklar genelde karamsar ve içine kapanıktır diye biliyodum dimekki yanlış biliyomuşum.sengözlerimebaksanab
ya izmirgüzeli haber yokmu canım yaaa bizede bilgi ver bende merak ediyorum.