2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ben çıkıyorum canlar eşim kapatıyo işyerini.hepinizi çok öptüm bebişlere iyi bakın.yrn grşmk üzere..
 
derya görüntüde korkulacak birşey yok da ne bileyim ben izleyince bi tuhaf hissettim yani korkunç olduğu için değil, insanın başına ne geleceğini bilmemesi daha iyi bana göre.. :))
 
izle deryacım bilgin olsun ben zaten normal doğum fobisine sahip bir insan olarak korkuyordum.kararım kesinleşti gibi bişey.hayırlısı olsun ne diyeyim..kısmet yine de

izledim v kesinlikle ne suda ne karada doğuramam ben....sonrası belki güzel ama ....yapamam ..benim de karaarım kesin..doktorum birşey öylemez umarım..
 
derya görüntüde korkulacak birşey yok da ne bileyim ben izleyince bi tuhaf hissettim yani korkunç olduğu için değil, insanın başına ne geleceğini bilmemesi daha iyi bana göre.. :))

bebeğin kafası görünüyor ya orada bir tuhaf oldum ya.....çıkaramam sanki en...ıkınamam orada kalır gibi gliyor (
 
............................................................................
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ya alında sezeryanda da kan kaybediyosun ayrıca ben düşünüyorum elim kesildiği zaman bile kaç gün acıyor. ya onun için normal doğum daha doğru gibi ama işte acısıda olmasa çok iyi araştırın derim öyle karar verin. sezeryan olupta menun kalanı ben görmedim. herkes ağrısının çok kötü olduğunu söylüyor. normal doğumda tamam sancı çekiyorsunda belli aralıklarda. neyse hayırlısı bakalım.
 

amin canım hayırlısı neyse o olsun bebeklerimiz ve bizim için... o anki durum neyi elveriyorsa o olacak inşAllah ben akışına bırakacağım müdahil olmayacağım inşAllah en kolayı en güzeli olur hepimiz için
..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın günaydın günaydın
kimsecikler kalkmamış mı daha yatın yatın uyusun da büyüsün bebişler kocaman olsunlar
 
Günaydın herkese, gene doğum tartışması yaşanmış bende fikrimi söyliyim barrii :);

Bende normal doğumdan ürküyorum ama benimde sebebeplerim farklı, acı çekmekten korkmuyorum ben, ya kordon dolanırda çıkamazsa diye korkum var, temmuz annelerinden bir kızın öyle olmuş 10 cm açılması olduğu halde ıkındıkca bebek çıkamıyormuş baya bir uğraşmışlar sonra doktor sezeryana almış, meğersem bebeğin 2 kere boynuna bir kere gövdesine kordon dolanmış az kalsın ölüyormuş bebek (

2. korkum ise aşağıdaki dikiş...ya cinsel ilişkiye girerken bir süre acırsa?
 
Son düzenleme:

Canım bende sezeryandan daha çok korkuyorum,ne bilim karnımı deşip alcaklar diye ürküyorum,bende de çok ilginç ama neşter yanlışlıkla bebeğimin biyerine falan gelir diye endişeleniyorum,belki yersiz bi endişe ama korku bende de böyle gelişti,hepimizin için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa o olur inş.
 
herkese günaydınlar

ay şükür bugün sabahtan yazabildim.ya kızlar benim oğluşum artık çok baskı yapıyor idrar torbama.gidiyorum tuvalete 2 damla yapıp çıkıyorum.

bide benim oğlumun hareketleri çok garip.artık eskisi gibi tekmelemiyor.böyle yılan gibi kıvrıla kıvrıla dolanıyor sanki içimde.öyle döndüğünü filan hiç hissetmedim daha.sizinkilerin hareketleri nasıl?
 

Amin cnm,Allah razı olsun.tşk.ler cnm.dr.hiç böyle bir şeyden bahsetmedi bana,perşembeye yeniden gideceğim,mutlaka sorayım bunu,Senin bebeğin içinde çok sevindim canım..Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…