Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydınlar
ay şükür bugün sabahtan yazabildim.ya kızlar benim oğluşum artık çok baskı yapıyor idrar torbama.gidiyorum tuvalete 2 damla yapıp çıkıyorum.
bide benim oğlumun hareketleri çok garip.artık eskisi gibi tekmelemiyor.böyle yılan gibi kıvrıla kıvrıla dolanıyor sanki içimde.öyle döndüğünü filan hiç hissetmedim daha.sizinkilerin hareketleri nasıl?
canım benimki de eskisi gibi fazla hareketli değil 1haftadır,zaten 32,haftadan sonra yerleri daraldığı için hareketleri azalacakmış
Merhaba kızlar ben dışarı çıkıp geldiğimde benim ellerim ve ayaklarım şişiyor sizde de oluyor mu???
Ayaklar tamam da ellerimin şişmesi korkuttu beni, böyle olan var mı?
hoşgeldin serencim.
artık sende eskisi gibi uğramıyorsun.valla ben çok yoğunum o yüzden çok fazla giremiyorum artık.sen neler yapıyorsun ? bebişin nasıl ?
Benim elleirim şişti ve yumruk yapınca kapı koluna abanınca ağrı var, ama tansiyonum çok yüksek değil, baya endişe ettim dünden beri yarın doktoruma soracağım...
olmazmı canım bende de var felaket uyuşuyor ellerim birşey tutmaya korkuyorum kavrayamam düşürürüm diyeee sol yana yat bol su iç dedi doktorum kiloda aldım ondan da kaynaklanıyor ben aşırı aldım kiloyu idrar testi temiz çıktı o yüzden içim rahat şimdilik ama dr korkuttu beniii fazla kilo alırsan denge bozulur gebelik zehirlenmesi olur dediii 16 kg almışım şimdiye dekkbenneyaptımkikafamçokkarıştı
Ben 9 kilo aldım şimdiye kadar ama gene de var bende şişik, dünden beri de geçmedi...Tansiyonum 12-13 oluyor doktor 14 den sonrası sakıncalı demişti.30 haftaya girdim şunun şurasında 7 hafta sonra doğum zamanına girmş olacağım allah hayırlısıyla bri nasip etse..Tek hayalim seneye bebeğimi denizde yüzdürmek....
bende değişik bi altın yastığ istiyorum ama bulamıyorum kendimin yapabileceği el emeğim olmasını istiyorum