2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

geçmiş olsun emelcim hangi koluna vurdurdun aşıyı;
bende dr. dan geldim az önce bebişim dönmüş geliş pozisyonunu almış, ve 2 kilo 50 gr. a ulaşmış kilosu da
:lepi:

Yine sağ koluma vurdular.Bebeğinin dönmesi çok iyi haber.Komşum 36. haftada hâlâ dönmemiş.Kilosu çok iyi maşallah.Benimki zayıfmı ne
 
Son düzenleme:

Bende senin gibi düşünmüştüm cnm bebeğialıp napacak diye,kendi doğana kadar büyür içerde diye düşünmüştüm ama bir süre sonra bebeğin gelişimesi çok yavaşladığında içerde yaşama şansı azalıyormuş,dışarda yaşam sağlanıyor,şuan öyle bir durum yok,inş.olmaz cnm
 
amin.inşallah olmaz..bide ben 21 günde bir adet görüyodum.dr bunu doğru hesaplıyabıldımı tam tarıhım bi hafta önce veya sonra 28 debir adet görenlerden bilemiyorum..allah korusun 32 nci haftayı bir geçsek zaten allahın izniyle iyi biryenidoğan bakım ünitesinde herangibir aksiliğe karşı riskimiz en aza inicek..allah hiçbirimizi böyle sıkıntılarla sınamasın işallah...haziran anneleri,temmuz anneleri ağustos derken bizde doğum yapanlarımızı neşeyle yazmak nasip olsun işallah..
 
Mavili bayıldım bebişinin odasına,Allah sağlıkla içinde büyütsün,sen epey hızlısın hazırlamışsın ne güzel herşeyini,daha ben hiçbişeyi ne yıkdadım ne de ütüledim..
ee sizin tombiş bebişleriniz alsın artık doğum pozisyonunu,Bzizim 1300grlık çıtır bile doğum pozisyonunu aldı:)))) Neyse şuan keyfim biraz yerine geldi kızlar,üzülmeninde çok manası yok,biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varacak..Allah bebeklerinizi size bağışlasın
 

Adetinde düzensizlik varsa bi hafta hiç sorun değil cnm,benim sat yüzde yüz doğru,hiçde günü şaşmazdı,zaten normaldede 1hafta sorun deilmiş,iki haftayı geçmeye başladığında sorun oluyormuş,Senin Korkmana gerek yok,Dediğin gibi şu 32,hafta yaşama sınırını bi atlatsak daha rahat olacak..
 

CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞ ELLERİNE SAĞLIK İNSAN BAKINCA İÇİ BİR HOŞ OLUYOR YERİM BEN SENİN OĞLUŞUNUN ŞEKER ODASINI GÜLE GÜLE KULLANIRSIN İNAŞŞLAH. :hooray:
 
merhaba hanımlar
bugün bende dr. gittim pamuk kızımı görmeye 1870 gr olmuş boyuda 40 cm 15 gün sonra raporunu açabiliriz dedi. herşey yolunda çok şükür. yolculuğa çıkmayı planlıyoduk ama ilk 3 ayda düşük riski olanların son ayda erken doğum riski olabilirmiş tavsiye etmem ama sen bilirsin dedi. benim gittiğim hastanenin muayne ücretleri 30 ytl den 12 ytl inmiş ama doğum ücretinde bi değişiklik yok. bide benim dr. doğum iznine ayrıldı. dr. değiştirmek durumunda kaldım.benden bu kadar hanımlar ne güzel bebek odaları hazırlanmış artık herkes başlamış hazırlık yapmaya ALLAH CÜMLEMİZİ Bİ AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH sağlıklı sıhatlı alalım kucağımıza meleklerimizi.
 
merhabalar eylül annelerimizzz ve miniklerimizz.umarım herkes iyidir. bende bilgisayar başına geçemiyorum annem,kızkardeşim ve yegenlerim yanımdalar çok alıştım onlara haftaya gidecekler yalnız kalacagımm. iki gündür hastaneye gidiyoruz çalışabilir izninin raporunu aldım artık dr iki haftada bir çagırıyor bizi. sonra görüşmek dilegiyle herkesii çook çook öpüyorumm.
 
kızlar bu vantılatör mahvedıyor benı, ne onunla nede onsuz yapabılıyorum napıcam ben..
dunde butun gun karsısındaydım bı yandan terledım bıyandan o estı aksama dopru göğüs kafesıme bıcaklar saplanmaya basladı..
bugun yıne kotu oldum sımdı arkamdaydı sırtımı usuttum sanırım baya midem kötü oldu simdi dusu zor aldım anca gıyındım uzandım kendımı kötü hıssedıyorum.. :1no2:
dıkkat edın sızde ben bundan sonra cok kullanmamaya calısıcam yada uzagında oturucam..
çok kötü oldu midem karnım off yaaa.. benneyaptımki
 

Çok geçmiş olsun canım.Dikkat et pişman olacağın şeyler yapma.Bende cam açık yattığım için rahatsızlanmıştım bir ay önce.Cam açık yatmaya devam ediyorum napıyım çatı katı çok sıcak.Geçen ay tam ısınmamıştı havalar esiyordu baya, ondan üşütmüştüm herhalde.Vantilatör dahada tehlikeli.Benim vantilatör fişi çekili öylece bekliyor dayanamadığım zamanlarda açarım artık.Ama karşısına felan geçmem.klava:
 
evet canım uzandım bıraz duzeldı mıdem ama tam gecmedı..
gercekten cok tehlıkelı cok yakında durmustum fena yapıyor vallahı.. (
 
Merhaba arkadaşlar çok mutluyum, dünden beri evde yoktum, Arifi biliyormusunuz bilmiyorum ama onun kız arkadaşını sonsuza dek uzaya yolladım :))) anlayacağınız birileri fena halde hakettiği yeri buldu :))


Çooook mutluyummmm :))
 
Son düzenleme:
slm. Eylül anneleri
ben bayadır girmiyordum eeeeeee nasılsınız nasıl gidiyor
Bugün eşim yok nöbeti var bende bi bakıyım kim var kim yok dedim
hamilelikleriniz iyi gidiyordur umarım kendinizede ufaklıklarada ii bakın
:1hug:
 

aynen canım yaaa benimde sol ayak tabanımda acayip sanki 1 ytl genişliğinde bir alan yırtılacakmış gibi ağrıyor valla .reflüüü bende fenaaaaa şekilde varrrrr .tetanoza gelince benim doktor vurmadı bişii de demedi bilmiyom valla ne yapsam ben sağlık ocağında hemşireye sordum doktoruna sor sezeryansa doktorlar zaten alet edavatlar steril olduğu için gerek görmeyebilir dedi 17.sinde kontrolüm var sorucam valla bakiim ne dicekkk
 
iyi akşamlar kızlar yazılarınızı okudum......
bende sabaha kadar vantilatör karşısında yatıyorum akşam kötü olmuşum........
sabahtan beri karnım sancılanıyor yanlarım batıyor.ama sıcaktanda yatılmıyoki.............
ne yapacağım bilmiyorum................
 
KIZLAR ŞİMDİ BAKTIM İNTERNETTEN ŞEKER YÜKLEME SONUCUM ÇIKMIŞŞŞ YARIN DOKTORU ARAYACAĞIM AMA ACAYİP BİR SONUÇ GİBİ GELDİ BANA BU NE YAA ANLAMADIM BEN ÖNCE YÜKSELMİŞ SONRA İNMİŞŞŞ İYİ YANİİ DEĞİLMİİİ


Glukoz; tolerans testi (OGTT), hamileler SONUÇ REFERANS
için'
.
Glukoz; 0.Dakika (OGTT) 93 70 - 100 mg/dl
Glukoz; 60.Dakika (OGTT) 190 mg/dl
Glukoz; 120.Dakika (OGTT) 169 mg/dl
Glukoz; 180.Dakika (OGTT) 93 mg/dl
 

ay sorma valla sıcakk fena yapıyor hepimizi değilmi bende önceki gün misafirim vardı onunla otururken az klimayı açtım 1-2 saat çalıştı klima ama duvara doğru üflüyor benimki yinede midemi üşüttüm sanırım sabah kalktığımda feciii ağrıyordu midemmm dikkat etmemiz lazım tabiii ama sıcağa da dayanılmıyor yaaa
 
Merhaba arkadaşlar dün giremedim neyse bir sorun vardı da o sorun hallodu, yalnışlık çözüldü ve birileri fena halde hakettiği yeri buldu ve ben sizlere yazmaya devam ediyorum :))
Çooook mutluyummmm :))

noldu yawww bu aralar ben giremiyorum düzenli bişekilde malesef sorun ne noldukiii bride meraktan çatlarım ben şimdiii:1shok:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…