Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR ŞİMDİ BAKTIM İNTERNETTEN ŞEKER YÜKLEME SONUCUM ÇIKMIŞŞŞ YARIN DOKTORU ARAYACAĞIM AMA ACAYİP BİR SONUÇ GİBİ GELDİ BANA BU NE YAA ANLAMADIM BEN ÖNCE YÜKSELMİŞ SONRA İNMİŞŞŞ İYİ YANİİ DEĞİLMİİİ
Glukoz; tolerans testi (OGTT), hamileler SONUÇ REFERANS
için'
.
Glukoz; 0.Dakika (OGTT) 93 70 - 100 mg/dl
Glukoz; 60.Dakika (OGTT) 190 mg/dl
Glukoz; 120.Dakika (OGTT) 169 mg/dl
Glukoz; 180.Dakika (OGTT) 93 mg/dl
asliii selam canım, arada bi bakıyomuşsun ama ben bişey soracağım size..
Ben 35-36.haftama kadar kalayım , çalışayım diyorum.Acaba çalışabilir raporu alırken illa 38.haftaya kadar mı kalınması gerekiyor? 35-36 gibi çıksam, 32'den sonraki 2-3 haftam doğum iznine ekletebiliyormuyum? İş yerindeki hemşire ekletilemiyor diyor, ama bi arkadaşımda bu hafta 35. haftası ve çıkıyor izine. SSK ödemiyormuş falan diyorlar. Acaba sonrasında bi sorun çıkar mı?
İnşallah Gittiğimiz hastanelerde SSK ile anlaşmalarını bitirmezler, bu saatten sonra bizi zorda bırakmazlar ve inşallah da SSK'lıyız diye ilgi alakayı düşürmezler..CADIARZU
Hep doğum nasıl olacak diye düşünüyorum.İnşallah sorun çıkmaz, ters gitmez işlerimiz...Bi avazda bebeklerimizde bizde sağlıklı bi şekilde kurtuluruz inşallah..
günaydın hanımlar benim50 gr. 152 çıkmıştı 100 yaptırdım
olması gereken değerler bende yazıyo
0.dak - 105
60.dak-190
120.dak-165
180.dak-145 eğer yüksek çıkarsada diyet veriliyo benimkiler.100 gr da normal çıkmıştı.
aytege ikimizden başkası yok yine galiba...
nunu ve gündoğmuşu görünce şaşırdım erkenciler diye ama kaçmışlar onlarda...senin adın neydi?benimde burada kullanıcı adım özdecan dı baktım olmuyor sorun yaşıyorum adımla değiştirdim :)
benim adim ayten oğlumun adini ege koymayi düşünüyorum ama onur alp isminide seviyorum bakalim artik
sıcaktan mı ?ağrıdan mı?doğru pozisyonda yatamamktan mı?benim uykum var yaaa uyuyamıyorum geceleriiii