2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

eylül' ün güzel anne adayları günaydınlar..
ben bugün 29+3 oldum. şuan çalışıyorum. iş yerinden bir arkadaşım 30. hafta geldiği zaman heyete girmek zorundasın 34. haftaya kadar çalışmak istiyorum diye dedi. bilgisi olan varmı bu konuda. heyete giren varmı ?
 
güünayydınnnnnnnn:teytey:

kızlar nabersınız 1 haftalık tatılımden sonra işe geldımmm:çok üzgünüm: ay evde olmak cok zevklı geldı bana yaaa bebısımı hemen kucagıma alıp sevmek ıstıyorum artıkın
kontrolumuzude yaptırdık 840 grm olmus benım oğluşuuummmm:icecream:
aynı babası burnu patates gıbı:roflol: yuzu yuvarlak babisine benziii yeriim onuuuuu:icecream:

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakemmm:1hug:
 
akadaşlar bende 30+6 haftalığım. 2 hafta sonra 32.haftalık olunca doğum öncesi izni için doktora gidicem ve 8 haftalık iznimin başlaması için gerekli raporu alıcam.Ama bu raporu nereye,kime vereceğimi bilmiyorum .İşyerine verilecekmiş diye duydum ama işyerindede bu işlerle ben uğraşıyorum.Bu raporu nereye götürmem gerek.Bu konulard bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi acil olarak paylaşırmısınız?
 
birde şunu merak ediyorum.Bu raporu Devlet hastanesinden mi yoksa muayeneye gittiğimiz özel hastanelerden mi alacağız.SSK ile anlaşmaları olan özel hastanelerin verdiği rapor geçerli midir?
 
[QUOTE=
KIZLARRR HUUU BEN KONUNUN SON SAYFASINA BİR TÜRLÜ ERİŞEMİYORUMM NEVAR NE YOKKK MESAJ YAZINCADA ŞU MERET ÇIKIYOR KARŞIMA BİR TÜRLÜÜÜ YAZAMIYORUM YAWWW SIKILDIM VALLA OFFFFFFFFFFF

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
 

cnm merhabaaaaa hosgeldııınnn:teytey:

32. haftada rapor alıyorsun calısmak ıstıyorsan doktorun calısabılır raporu verıyor sana ıster calıs ıster calısma ama 32. haftada muhakkak raporunu al cnm yanı dogumdan once b8 hafta ve dogumdan sonra 8 hafta rapor alırsan ssk parasındanda yararlanabılırsnnn:icecream:
 
Günaydın arkadaşlarrrr..herkese iyi,sağlıklı bir hafta diliyorum..umarım herkesin keyfi yerindedir...
 
herkese günaydınlar

bana dr.um 32.haftadan önce verdi raporu.sizde 1 hafta önce filan konuşun dr.nuzla bence.raporuda mali müşavirimize gönderdim. onlar halledicek.ama sen ssk'ya götürüp verebilirisn kendinde canım.
 
kızlar kerkese merhba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. bendee cumartesi günü gittim doktora 1530 kg olmuş oğluşum allaha şükür. ama antalyada br çok özel hastane ssk ile anlaşmasını fesh etmiş. şans işte şimdi ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum. yeni bir doktor bulmam gerekiyor. çünkü doğum ücretleri bizi aşıyor. kıvızrcıkselma sorduğun soruyu bende araştırıyprum öğrenince sana yazarım burdan canım.
 
selam arkadaşlar,nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım ? ben de tatilden döndüm...2 hafta yokum derken tatil 3 haftaya çıktı...annemle babmın yanına gitmiştim...dün gece döndüm..ama onları çok özledim şimdiden...yareın saat 6 da doktora gideceğim..kızımı 3 haftadır görmüyorum :)
 
Günaydın kızlar inşallah herkes iyidir,dün çok kötü bi gün geçirdim,yarına kayınvalidem gelicek bi temizlik yapayım dedim bide sonra aptal gibi dışarı çıktım,ama bende bi ağrı karnımın alt tarafını resmen tutamıyorum ağrıdan sancıdan kıvrandım kramplar girdi,doğurucam sandım bugün daha iyiym ama yine çok korktum ben hiç akıllanmıcam ya temizlik benim neyimeyse,inşallah bi sorun yoktur hepiniz kendinize dikkat edin arkadaşlar şu bebeği sağlıklıca bi kucağıma alsam valla dünyalar benim olucak,Allah ım hepimize kolay doğumlar nasip etsin..
 

günaydın...canım ne yoruyorsun kendini..durumun belli..kayınvaliden gelince o yapsaydı :)) artık ağır ve zor işlerle yormamak lazım kendimizi...ben 1 haftadır mutfak tezgahında bile zorlanıyorum bulaşık yıkarken belim kopuyor ...dikkat et kendine valla...
 

Öyle canım bende kabahat zaten bundan sonra tövbe,bebek ne yapsın o kadar şeye inşallah iyidir kuzum artık bıktım ya hergün stres yaşamaktan,umarım zamanında gelir bebeğim,şu 2,5 ayda iyi geçse ne isterim zaten..
 

canım inşallah hepimizin son zamanları iyi geçe de sağlıkla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza....
 
günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım?
benim bugün raporumun son günü
yani maalesef yarın yine işe başlıcam
perşembe günüde doktoruma gidip doğuma 3 hafta kalana kadar ÇALIŞABİLİR raporu alıcam ama nasıl çalışıcam bu sıcaklarda bilmiyorum
Allahım hepimize kuvvet versin
 
Merhaba arkadaşlar, bugün nasılsınız?
bende 50 gr lık şeker yüklemesi yaptırdım şekrim yüksek çıktı,
çarşamba 100 grlık yaptıracam inşallah bunda bişey çıkmaz
ilkinde suyu içtkten sonra zor içtim zaten 1 saat bekletip kan aldılar 100 lükte 3 saat bekleyecem her saat başı kan alacaklarmış off sonucunda bişey çıkmasında katlanacaz,
onun dışında bebeğim gayet iyiymiş maaşallah 1260 gr 38 cm
 

yaa bu doktordan rapor aldıktan sonra ne yapılacak bilen varmı ssk yamı bildirim yapıcaz doktordan aldığımız raporla. yoksa sadece işverenemi vericezzz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…