E
EU1
Ziyaretçi
aynen sıcaklar fena arkadaşlar..allahtan şimdilik evim esiyo..şu ufoların soguksu püskürteni çıkmış ondan alıcam ilerleyen günlerde...en dandik klima 450 ytl çünkim..bizde henüz hiçbişi almadık bebeğe..eşim saolsun son ay hallederiz panik yapma diyo,e tabi anlamıyo bende iş güçde yok,mıçımı kaldırmaya halde yok bari ufak ufak geze geze alırdım dıyorum ama napim..bakıyorumda ülkenin en paspal evkadını adayı ben şu ara sıkıntıdan nerdeyse iyi bi evhanımı olcem :) canım sıkıldıkça iş yapıyorum anpim..ama ağır işe girişmiyorum arkadaşlar aman ha sizde artık yavaş yavaş sakın fazla yorulmayın..bi ters bişi etsem hemen karnım kasığım belim ağrımaya başladı...e napalım bunada şükür diyelim...30 lu haftalı bir görsek ağır da olsak en azından fikri ağırlıkların bi kısmından kurtulucaz işallah yok erken doğumdu oydu buydulardan..herkeze sağlıklı bigün dileğiyle......
mobilya alacaksınız son aya bırakmayın canım eve teslim etmeleri tam 1 ay sürüyor çünkü.. diğer ufak tefek şeyler kolay bi günde de alınır yeter ki toplu para olsun .. birden fazla gelmesin diye ufak ufak alıyorum ben de herşeyii...
haklısın bugünümüze de çok şükür.. Allah sağlıkla kalan günlerimizi tamamlamayı nasip etsin..