herkese merhabalar
nasılsınız kızlar ? ben hiç iyi değilim.şifayı kaptım galiba.burnum akıyo,boğazlarım acıyo birazcık.bide gözlerim kapanıyo.dayanamıyorum yani.halsizlikten dolayı.bol bol su içiyorum.çabuk çıksın vücudumdan diye.
gülden nerelerdeydin sen canım ya? yoktun kaç zamandır.
canlar nabersınıs bakeeemmmm:teytey:
ay ösledım sisiiiiii:1hug:
işler coookkk, yenı gelene iş anlatmak zooorr ooff off derdim bıtmez benım
güzel bebişlerde ii insallah
ya kızlar ayıptır solemesı ben cok dondurma yiyer oldum
gunde ıkıtane yıyorum hemıde buyuk ınsallah bı sorun yoktur
dun tansıyonum dustu buaralar sık sık tansıyon sorunu yasıyorum hemen bıraz tuzlu yogurt yedım ayakları kaldırdımda duzeltım
arada kasılmalarda oluyo artık iicene agırlasıyormuyuz neyız valla
allah calısanların yarıdmcısı olsun ve dıger annişlerınde valla:1hug:
seren hoşgeldin canım.allah kolaylık versin sana.
valla bende acayip tatlı yer oldum ya.ama benim için fakemiyor dondurma filan.yeter ki tatlı olsun.canım eşimin teyzeside hamileyken her gün bi tane dondurma yemiş ve acayip kilo almış.aman dikkat et kilolara valla.ama insan dayanamıyo işte.
kızlar bende sımdı yemek yedım acayip ağırlık bastı...zaten gecelerı de hıc uyumuyorum zombi oldum valla..
ben bıraz uzanıcam kızlar sımdılık hoscakalınnn...
valla dıkkat edıyorum ama bıtane kesmıyo benı yaa onceden pek dondurma yemezdım sımkı dondurma kolik oldum:roflol:
bu ay 1 kılo daha almısım 6 ayda 5 kılo aldım toplam
bakalım kacla bıtırıcez hamişliği
buarada sen b kutu daha atlamıssın kıs bravooooo:1hug:
Kızlar günaydın dün doktorumuza gittik bebeğimizi gördük.Çok büyümüş maşallah elini emiyodu yavrum.31 cm ve 700 gr olmuş çok tatlıydı.Doktorum aynı babasına benziyo dedi gerçekten burdu falan babasına benziyo.Pazartesi günü 50 gr glikoz yüklemesi yapıcak doktorum.Bu zamana kadar toplam 4 kilo almışım çok iyi ama bundan sonra hızlı kilo alırsın dikkat etmen gerekir dedi doktorum.Kızlar bide ayaklarım çok şişiyo doktorum gördü bir hafta rapor verdi yatıcaksın dedi iş yerinde çok oturuyosan ayaklarının altına tabure koyda çalış dedi.Bende öyle yapıyorum bakalım herşey normalmiş 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.Doktora gelmeden önce aklımda birsürü soru vardı oğlumu görünce hepsini unutuyorum bidahaki sefere yazıcam neyseki çok mutluyuz
Selam kızlar;
Bende 5 aydan sonra hızla ilerlemeye başladım valla. Şu anda 10 kilo almışım.Ama bebeişlerimizde iyi olsun da napalım.Aç da durulmuyor ya, miğdem ekşime yapmaya başlıyo.
Serencim bende her gün bi tane dondurma yiyiyorum. Doktora süt içemediğimi söyledim, vitamin hapınıda içemiyorum dedim.Oda yoğurt, süt, dondurma ye demişti.Bu sıcaklarda iyi gidiyo valla...
ama seren bağlanamıyor.adreste bişey var herhalde.
tamam canım şimdi oldu.ay çok tatlı şeyler var ya.yapımıda yazıyo hem dur bakiyim.okuyayım bi.zormuymuş yapımı.
ayy baktıkça canım istedi ya .. Kıtır kıtır yanına sütle yemek vardı şimdi bunlardan
:)))))) valla yaa bende bayıldım hanı cansu konusuyorduk ya dogumdan once partı dıye bak bole bebek kurabıyelerı yapıp partı verılebılır:dance:
superler yaa
buarada ben yorum yapmıstım kıs gobısınee:uhm:
ay yoksa ıcımdenmı yaptım yorumu:roflol: