2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

halimecım cok gecmıs olsun canım dıkkat et valla kendıne tam hastalık havası bır açıyor
bır kapıyor hava...a.s.
en kısa zamanda ıyıleşirsın ınsallah canım...

kızlar bende sımdı yemek yedım acayip ağırlık bastı...zaten gecelerı de hıc uyumuyorum zombi oldum valla..
ben bıraz uzanıcam kızlar sımdılık hoscakalınnn...

canlar nabersınıs bakeeemmmm:teytey:

ay ösledım sisiiiiii:1hug:
işler coookkk, yenı gelene iş anlatmak zooorr ooff off derdim bıtmez benım
güzel bebişlerde ii insallah
ya kızlar ayıptır solemesı ben cok dondurma yiyer oldum
gunde ıkıtane yıyorum hemıde buyuk ınsallah bı sorun yoktur
dun tansıyonum dustu buaralar sık sık tansıyon sorunu yasıyorum hemen bıraz tuzlu yogurt yedım ayakları kaldırdımda duzeltım
arada kasılmalarda oluyo artık iicene agırlasıyormuyuz neyız valla
allah calısanların yarıdmcısı olsun ve dıger annişlerınde valla:1hug:

seren hoşgeldin canım.allah kolaylık versin sana.
valla bende acayip tatlı yer oldum ya.ama benim için fakemiyor dondurma filan.yeter ki tatlı olsun.canım eşimin teyzeside hamileyken her gün bi tane dondurma yemiş ve acayip kilo almış.aman dikkat et kilolara valla.ama insan dayanamıyo işte.

valla dıkkat edıyorum ama bıtane kesmıyo benı yaa onceden pek dondurma yemezdım sımkı dondurma kolik oldum:roflol:
bu ay 1 kılo daha almısım 6 ayda 5 kılo aldım toplam
bakalım kacla bıtırıcez hamişliği
buarada sen b kutu daha atlamıssın kıs bravooooo:1hug:

kızlar bende sımdı yemek yedım acayip ağırlık bastı...zaten gecelerı de hıc uyumuyorum zombi oldum valla..
ben bıraz uzanıcam kızlar sımdılık hoscakalınnn...

slm canim naber, :teytey: bende aynen senin gibi geceleri saga sola dönmekten uyuyamiyorum,kizlari sabah okula gönderdimmi dogru yataga,öglege kadar kafami kaldiramiyorum,ekstra saati kuruyorum ama neye yarar.bugün ekstra uyumadim ama dökülüyorum,aksama kadar dayanamicam herhalde,gidip biraz kestireyim.
öpüldünüz...a.s.

bakalım benim dr.a gittiğimde belli olacak kaç kilo aldığım.çünkü nerede tartılsam farklı kiloda çıkıyorum.artık ekmeği kestim sadece kahvaltılarda yiyorum.abur cuburuda elimden geldiğince yememeye çalışıyorum.fırsat buldukçada yürüyorum.

atladık teyzesi ya.az kaldı.allah sizede göstersin inş.allah hepimizi kazasız belasız kurtarsın inş.a.s.

cnm maşallah Allah nazardan korusun bebişinisenin kilo iyi ne güzel ben artık tartılmıyorum bile yarın ben de gidiyorum dr a inşallah iyidir meleğimm

Selam kızlar;

Bende 5 aydan sonra hızla ilerlemeye başladım valla. Şu anda 10 kilo almışım.Ama bebeişlerimizde iyi olsun da napalım.Aç da durulmuyor ya, miğdem ekşime yapmaya başlıyo.
Serencim bende her gün bi tane dondurma yiyiyorum. Doktora süt içemediğimi söyledim, vitamin hapınıda içemiyorum dedim.Oda yoğurt, süt, dondurma ye demişti.Bu sıcaklarda iyi gidiyo valla...

he valla dogru diyosun yıyelım dondurmalar boooşşveeeeeerrr:teytey:
ay benım kaynanam demiştiki daha yaz başında aman sakın dondurma yeme demıstı
bende nıye anne dedım
bebeğin başı üşür demezmiii:roflol::roflol:
ay koptum resmen yaaaa:roflol: cok komedı kadın yaa ay anneee sacmalama dedım
oda nebılım kızım benım kaynanam ole derdı bende yemezdım dıyo bıde:roflol:
alem yaaasırnaşık şey

ay kızlar şu kurabıyelere bakınnn bebek ve cocuk kısmına tıklayın keske vakıt olsada yapıp hastaneye gotursek:dance:

http://www.bonbonwelt.com/index.php

Seren çok iyiymiş bunlar ya...
Hem kendimiz için hemde bebeklerimiz için büyüyünce çok iyi ya...

Ben geldim.... Uyuyakalmışım yaaa hava çok bunaltıcı....
Seren sweet curse naber kızlarrr :sm_cool:

Bu arada göbişimi koydum kimse yorum yapmadı fındık göbişe ))
:teytey::dance:

ay onları yapmak bayağı vakit laır.şimdilik bize göre değil canım bunlar.:))
hoşgeldin cansu.ne güzel ya keşke bende evde olsaydımda uyuyabilseydim.azıcık gözlerimi kapattım gerçi.o bile yetti.

ben çıkıyorum kızlar.bugün k.valideye gitme günü.onların apartmanlarının önünde pazar kuruluyor her cuma.pazarlığımı yapayım bari.bu hasta halimle nasıl yapcaksam.

neyse kendinize iyi bakın.öpüyorum sizleri ve fındıkkurtlarını.bbbbbbbbbyyyyyyyyeeeeeeeeee

ayy baktıkça canım istedi ya .. Kıtır kıtır yanına sütle yemek vardı şimdi bunlardan

:)))))) valla yaa bende bayıldım hanı cansu konusuyorduk ya dogumdan once partı dıye bak bole bebek kurabıyelerı yapıp partı verılebılır:dance:
superler yaa
buarada ben yorum yapmıstım kıs gobısınee:uhm:
ay yoksa ıcımdenmı yaptım yorumu:roflol:

ne dedin kıs içinden... oğlunla aranda ne konuştun :roflol: oğluşumla bize de söyle de bilelim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…