2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ne dedin kıs içinden... oğlunla aranda ne konuştun :roflol: oğluşumla bize de söyle de bilelim :1hug:

:roflol: ay valla yazmamısım:roflol:
dedımkı anaaa ufacık karnı var ve cok zayıf anam nasıl bu hamiş dedım:roflol:
valla içimden gecenı soledım yazdımda sınıyorum ama yazmamısım ay ben iice bunadım:roflol:şakkıdı

al bak sımdı cektım senden 2 hafta gerıdeyım benım göbişe bak:1shok:
anam maşşalahın var valla hiç göbiş yok gibiisırnaşık şey

merhabalarrr güzell annelerr nasılsınız bebişlerlee. biz bugün okula gitmedik biraz agrılarımız vardı bir haftadır dr amcamızda şehir dışına gitmiş bugünde agrılarım rahatsız edince dayanamayıp bugün yakındaki poliklinige gittim tansiyonum çok düşük çıktı zaten hep düşük seyrediyor. sonra bebişimi gördümm dr çok iyi gelişimi dedi kilomuz 1,420 gr olmuşş yanaklarını gördüm tombiş tombişti maşallah bebegime.birde bir iki arkadaşla veli hocam bebiş aşagıda duruyor sanki diyip korkutmuşlardı beni ama degilmiş başı yukarıda duruyordu. drda agrılara normal vücut doguma hazırlık yapıyor arada bir bu agrılar olur bol bol su iç dedii. çok konuştum galiba arkadaşlarr eee sizlerden ne var ne yokk.

seren verdigin tarif sitesi çok güzelll ayy cansucum dedigin gibi insanın yiyesi geliyorr.

al bak sımdı cektım senden 2 hafta gerıdeyım benım göbişe bak:1shok:
anam maşşalahın var valla hiç göbiş yok gibiisırnaşık şey

anacım ne güzell ya hemen bakınca hamiş olduğun anlaşılıyor... Ben göbeğim çıksın herkes hemen anlasın istiyorum oğlumu.. Maşalalh canım senin de öyle çok göbişin yok ki

Maşallah kız nerdeyse 1.5 kilo.Tombişşş

korkutmuş canım bebiş seni..
Maşallah bebişine kilosu da gayet iii
en son kontrole gitiğmide dr um bana da suyu arttır dedi. şimdi bol bol su içiyorum bende..
a.s.

Kızlar sizden bişey rica edicem...........
Uzun zaman önce Gülben Ergen'in hamileyken giydigi mor-yeşil bir elbisesi var dı ya onu bir arkadaş bulup siteye koymuştu ben valla saatlerdir arıyorum bulamadım bulan varsa tekrar siteye koyabilir mi lütfen!!!

günaydın hamiş arkadaşlarım.nasılsınız bakalım ?

ben bütün gece uyuyamadım.karnım bütün gece ağrıdı.allahtan ne zaman uyansan oğluşum anne ben iyiyim dercesine tepikledi.acaba arasam mı dr.u ya ? gerçi şimdi bişeyim yok.

aslıcım benimde göbişim çok aşağıda.herkes banada öyle diyodu.sana dr. bi sorun yaratır dedi mi canım ? bende çok endişeleyim bu konuda.bebişine de maşallah.nazar değmesin.

gunaydın kızlar:)ıyı hafta sonları hepınıze..bende hortladım yıne ama gunlerdır hıc uyumuyordum ılk olarak dun gece uyumusum:teytey:bıraz kendıme geldım.1 haftadır uyumuyordum..
Halımecım gunaydın canım benımde esım durmadan bana soyleyıp duruyordu senın karnın asagıda cok geziyorsun ondan dıye:roflol:
bende doktora soyledım rahım yavas yavas yukarı cıkıyormus bır anormallık yok dedı.benım kuzenımınde oglu oldu ve cok zayıftı hamıle kaldıgında son 1 ay karnı agzına gircek gıbı duruyordu sankı...yanı zamanla cıkar yukarı herhalde takma kafana bunları canıma.s.

bu arada kızlar ben hala hamıle kulodu almadım sız aldınızmı sutyende normal sutyen takıyorum?halıme sen aldınmı aldıysan nerden aldın canım?

sanada günaydın canım.verdiğin bilgiler için sağol.bakalım dr.a gittiğimde yinde sorarım niye böyle diye.

valla canım evet ben külot aldım daha doğrusu annem almış pazardan 1 ytl.ye.bol ve esnek.iç çamşırcıdan almadım yani.bence sende pazardan bak.büyük külotlardan alırsın.hamile külotları pahalı benim bildiğim kadarıyla.çok fazla alamam ben onlardan.hergün değiştirdiğim için masraflı olur biraz.:)

günaydın kızlar... umarım iyisiniz. bende merak ediyorum hamile iç çamaşırı aldınızmı nerden alıyorsunuz? birde dün tetanoz aşısı oldum banyo yapabilirmiyim bi bilginizmi var mı? Dün okulca piknikteydik ve ben banyo yapmak istiyorum. bir bilginiz varsa lütfen yazın..

evet canım ıste bende pazardan almıstım 4 5 tane ama dogum yapan ıkı arkadasımda en azından 2 tane al karnını topluyor sıkı tutuyor hem rahat edersın hemde karnın sarkmaz asagı dogru dedıler bende tedırgın oldum ondan sordum...5 -10 ytl arasında degısıyor o kılotlar en azından 3 4 tane almak lazımkı degıstırerek kullanmak ıcın herhalde
ama ben 2 tane alayım dıyorum dıgerlerı ıle gıyerım artık napıyımCADIARZU

günaydın canım..banyo yapabilirsin sakıncası yok..ama aşı bölgene lif falaan sürme bu günlük ..

evet canım öyle 1-2 tane alınabilir.ara sıra onlardan giyebiliriz.bende sorayım bakayım bizim yan tarafta iç çamaşırcıya.ben sütyan almak zorunda kaldım.çünkü 75'ten 90'a çıktı benim memişler.:)) artık onlarıda çok pahalı olmayanlarında alıyorum.çünkü emzirirken emzirme sütyenlerinden alırım herhalde.

merhaba canım,ben de pazardan ve migrostan almıştım..pazardan aldıklarım kocamandı sözde..ama karnımı sıkabiiyoır artık iz yapıyor karnımda.a..migrostakilerde karnımın altında şuan onlarla daha rahatım ama bende karnım aşağıda diye endişelendim az önce internetten hamile çamaşırlarına bakıyordum...5-10 ytl ye sen gördüysen al bence...benim baktıklarım daha pahalıydı..hatta şuan inceliyordum e bebek.com var ya orada resimlerle çeşitlerini gösteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…