ne dedin kıs içinden... oğlunla aranda ne konuştun :roflol: oğluşumla bize de söyle de bilelim :1hug:
al bak sımdı cektım senden 2 hafta gerıdeyım benım göbişe bak:1shok:
anam maşşalahın var valla hiç göbiş yok gibiisırnaşık şey
merhabalarrr güzell annelerr nasılsınız bebişlerlee. biz bugün okula gitmedik biraz agrılarımız vardı bir haftadır dr amcamızda şehir dışına gitmiş bugünde agrılarım rahatsız edince dayanamayıp bugün yakındaki poliklinige gittim tansiyonum çok düşük çıktı zaten hep düşük seyrediyor. sonra bebişimi gördümm dr çok iyi gelişimi dedi kilomuz 1,420 gr olmuşş yanaklarını gördüm tombiş tombişti maşallah bebegime.birde bir iki arkadaşla veli hocam bebiş aşagıda duruyor sanki diyip korkutmuşlardı beni ama degilmiş başı yukarıda duruyordu. drda agrılara normal vücut doguma hazırlık yapıyor arada bir bu agrılar olur bol bol su iç dedii. çok konuştum galiba arkadaşlarr eee sizlerden ne var ne yokk.
merhabalarrr güzell annelerr nasılsınız bebişlerlee. biz bugün okula gitmedik biraz agrılarımız vardı bir haftadır dr amcamızda şehir dışına gitmiş bugünde agrılarım rahatsız edince dayanamayıp bugün yakındaki poliklinige gittim tansiyonum çok düşük çıktı zaten hep düşük seyrediyor. sonra bebişimi gördümm dr çok iyi gelişimi dedi kilomuz 1,420 gr olmuşş yanaklarını gördüm tombiş tombişti maşallah bebegime.birde bir iki arkadaşla veli hocam bebiş aşagıda duruyor sanki diyip korkutmuşlardı beni ama degilmiş başı yukarıda duruyordu. drda agrılara normal vücut doguma hazırlık yapıyor arada bir bu agrılar olur bol bol su iç dedii. çok konuştum galiba arkadaşlarr eee sizlerden ne var ne yokk.
Günaydinn Arkadaşlarrrrrrrrrrrr Nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
sanada günaydın canım.verdiğin bilgiler için sağol.bakalım dr.a gittiğimde yinde sorarım niye böyle diye.
valla canım evet ben külot aldım daha doğrusu annem almış pazardan 1 ytl.ye.bol ve esnek.iç çamşırcıdan almadım yani.bence sende pazardan bak.büyük külotlardan alırsın.hamile külotları pahalı benim bildiğim kadarıyla.çok fazla alamam ben onlardan.hergün değiştirdiğim için masraflı olur biraz.:)
hoşgeldiniz sabah kuşları :))
günaydın kızlar... umarım iyisiniz. bende merak ediyorum hamile iç çamaşırı aldınızmı nerden alıyorsunuz? birde dün tetanoz aşısı oldum banyo yapabilirmiyim bi bilginizmi var mı? Dün okulca piknikteydik ve ben banyo yapmak istiyorum. bir bilginiz varsa lütfen yazın..
evet canım ıste bende pazardan almıstım 4 5 tane ama dogum yapan ıkı arkadasımda en azından 2 tane al karnını topluyor sıkı tutuyor hem rahat edersın hemde karnın sarkmaz asagı dogru dedıler bende tedırgın oldum ondan sordum...5 -10 ytl arasında degısıyor o kılotlar en azından 3 4 tane almak lazımkı degıstırerek kullanmak ıcın herhalde
ama ben 2 tane alayım dıyorum dıgerlerı ıle gıyerım artık napıyımCADIARZU