2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


Seren geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah beterinden korusun ama sen bebişe çok dikkat et mutlaka dr.la görüş,bol bol dua et nazara karşı yasin falan oku güzelim,Allah yardımcınız olsun kendine çok dikkat et
 
serennnnnnnnnnnnnnn canım yaaaaaaa iiki geldinnnnnnnnnnnn

:1hug: kıs aslında morelım bozuk ama abım saolsun bıraz oyalan dedı ondan oturdum b.sayar başına iiki gelmişim valla morelım biraz olsun yerine geldii:1hug:
evet aslıı oluyor ama tek anlamadıgım olay ben 18. haftadayım yani 5. ayın içindeyim ama takvım hala 4. ayda gosteriiiii:uhm:
 
ben çıkıyorum kızlar işim çok.bugünlük yeter.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.sizleri seviyorum.seren tekrar geçmiş olsun canım.merak ettirtme kendini.allah sizi nazarlardan saklasın.
aslıcım sende kendini fazla kaptırma yemeye ha.ona göre.:))
 

çok saol cnmm cok dua ederım ama nedense hep nazar degıyor bızlere herkes dıyo herkesın gozu uzerınızde dıyo ufacık bebegımı bıle kıskananlar oluyo hep derım allah bebiş ısteyenlerın kucagını boş bırakmasın dıye. allahım yavrularımızı bızlerı analarımızı aılelerımızı korusun ınsallah mubarek ezanda okunuyo valla bole dua ettım
allah hepımıze kolay dogum zamanında dogumu gostersın insallah amiinnn:1hug:
 
Bu Arada Serencimmm
öznurla Naime Siteye Giremiyorr Yasaklilarrrrrr
Sana Selemlari Var Ve Geçmiş Olsun Diyorlarrrrrrrrrr
 
serencimm evt yaa esra dogru söylüyor iyiki geldinn senin içinde degişiklik olmuştur tatlım. takvimlerde 5.aya 18 haftada giriyor ama bilmiyorumki canımm. anlamadım gitti. niye bizi ugraştırıyorlarki hem ne güzel önceden hepimiz görüyordukk takvimlerimizi.

halimecimm valla biraz önceçok yemekten bogazıma dizildi boguluyordum az kalsınn durdurdum kendimi zaten. yerimseniben
 
ay ben gidemedim bir türlü.aman aslıcım dikkat et kendine.seren 19.haftada 5.aya geçiyo canım takvim.
 
güzel annelerim kız kardeşimle konuştumm benden 3 yaş küçük ama erken evlendi 9 yaşında bir kızımız,3,5 yaşında bir oglumuz varmış bir sürü kullanmadıgı abla bugün bebişin eşyalarını hazırladım bir valiz almadı dedi ayy ne kadar çok mutlu oldumm merak ettim neler hazırladı acaba. temmuzda buraya gelecekler yegenlerimide çok özledimm zaman hem geçsinn gelsinler.
 

yanlış yazmışım yahuu oglumuz varrr kızda da oglanda da kullanmadıgı eşyalarr puseti,taşıma çantaları falan filan. aa niye bide düzeltme butonu da yok burda yahuu.
 

Canımm çok geçmişş olsun.. Anne acil şifalar diliyorum...
Sende canım kendine çok iyi bak... iyice dinlen... Bebişin eminim ki tam zamanında gelecektir annsini biraz korkutuyor yaramaz... İçini ferah tut canımm
 

Arkadaşlar bu fiyatlar ne kadar uçuk yaww.50 ytlye yarım saat incelediler.Hatta doktor oğlun güzel pozlar vermedi 15 gün sonra ücretsiz gel 2 cd kaydını birleştirip veririm dedi.Önce ayrıntılıda organları incelendi sonrada 4 boyutluda gördük bebişimizi.Araştırın arkadaşlar uygun yerler mutlaka vardır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…