2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ebru inşallah çok istiyomm dediğim gibi ümran ablaya bağlı o gelirse gelecem canım...
esra belkii işten falan çıkmıştırr.. işyerinde başka bişey olmuştur nete giremiyodur canıumm

İNŞ KIZLARRRRRR ÖLEDİR YAAAAAAAAA
NE BİLEYİM İNSAN ÜRKÜYO İŞTEEEEE

AMA O Bİ HELE GELSİNNNN SOPALARIN ALASINI GÖRECEKklava:
BİDE DAYAKKKKKKKKK:mymeka:
MERAKTA BIRAKMAK NEDEMEKMİŞ

SERENCİMMMMMMMMMMMM UMARIM İYİSİNDİRRRRR
BOŞUNA KURUNTU YAPIYORUZDUR

KIZLAR BANA MÜSADEEEEEEEEEEE
BEN KAÇIYOM ARTIK.HERKESE İYİ AKŞAMLARRRRRRRRŞeniz
 
kimse yok sanırım bende kaçıomm byyy
BU ARADA TETANOZ AŞIMI OLDUM HAZİRAN 6 DA TEKRAR Bİ İĞNE VARR
 
Ayşeee Kiz Istanbula Mi Gidiyooon...
Ancak Sen Toplarsin Bu Uyuşuklari,daha Buluşamadilar Sayende Buluşursunuuuz...
Sen Nasilsin Canimcim,kizin Da Iyimi...ne Isim Düşündün Meleğine??
 
gül canımminşallah daha belli değil yarın belli olurr...he valla ben taoplarım ancak bu uyusuklarıııı

kızımm iyi canımmgerçii mayıs 14 te dr gideceğiz umarım sorun çıkmaz..
bugün aşı oldukk
evet isim düşündüm BEYZA CEMRE koymak istiyom allah nasip ederse canımm.
ama aceba tek isim mi koysam bakalmm daha çok var son anda karar değiştirmezsem şimdilik bu olmazsa sadece CEMRE de olabilir..

eee sen ne düşünüyonn canım
 
cemre ayşe ay çok yakıştı
nasılsınız güzel eylül anneleri
bana dua ediyorsunuz değil mi
 
Cimbomlu,hamile değil misin canım?

Allahım senin de yuvanı şenlendirsin,darısı isteyen herkesin başına inşallah...

ayşecim Beyzabiz de düşünüyoruz güzel bir isim..Ben de iki isim koymak istiyorum ama karışıklık olur mu ki??Okulda başka isim ailede başka isim söylenmesin ne bilim 2 isim konusunda kararsızım..Ayçanur,Ela,Şeyma,Begüm...
 
gül dileklerimi çizdim astım valla gül agcını :)

bu arada bence ELA ismi çok güzel sadece benim fikrim :)
 
Kızlar günaydın;

Nasılsınız inşallah iyisinizdir. Ben vaktim oldukça işten arada okuyorum sizi. Ben bu cumartesi muayeneye gideceğim, bugün 22. haftama girdim. cumartesi muayeneden sonra , çarşamba detaylı ultrason için randevu vereceklermiş. Aradım dün fiyatı ve nasıl olduğunu sordum. 200 YTL'miş, resim ve cd veriliyomuş.Dışardan bi radyoloji uzmanı saat 4 ten sonra gelip bakıyomuş.Yarım saat yada 45 dakka sürüyomuş. İç organlarına ,yüzüne falan bakılıyomuş.
İş yerindeki arkadaşlarım biz cd falan yaptırmadık bizim doktor para tuzağı dedi diyolar.Avcılar Hospital'de 90 YTL'ye SSK'lı 45 YTL'ye yaptırmışlar.Fazla da anlamıyosun zaten diyolar, ultrason koyu kahverengi gözüküyomuş. Para tuzağı diyolar. Bende şu anda sıkışık durumdayım aslında. Eşime söyledim istersen yaptırırız diyo ama sıkışık durumda bende düşüncesizce davranmak istemiyorum.
Benim 2'li testim iyi çıkmıştı, doktor 3'lüye gerek yok demişti.Ama ben onu da yaptırmıştım o da çok iyi çıkmıştı. Eğer önemli bişey ise iç organları kontrol ediliyomuş, gerekli ise bende yaptırayım.Konu hakkında bilgisi olan var mı? Yada Avcılar hospital'de falan aynı işlemi cd'siz falan 90 YTL'ye SSK'lı 45'e yaptırayım.:sm_confused:

Bana bilgi verebilirmisiniz.:a015:
Teşekkürler
 

GÜNAYDIN CANIM;
BENİM 2Lİ TESTİMDE RİSKLİ GEBELİK GÖZÜKÜYORDU O YÜZDEN YAPTIRDIM. ÖNCELİKLE BU KONUDA UZMAN DR. ARADIM VE BANA 2 TANE İSİM VERDİLER. BİRİ ÇAPADA DİĞERİ ZEYNEP KAMİL DR. ÇAPADAKİ PROF. ÜCRETSİZ MUAYENE OLDUM AMA ZEYNEP KAMİLDEKİ PROF. MUAYEHANESİNE GİTTİM. 220 YTL VERDİM AMA ÇOK İLGİLENDİ. ONU ORDA RENKLİ GÖRMEK ÇOK DAHA FARKLI VE CD ONU ÖZLEDİKÇE İZLİYORUZ. KIZIM İÇİNDE BİR HATIRA OLARAK KALACAK. SENİN TESTLERİN NORMAL ÇIKMIŞ CANIM İSTERSEN YAPTIRMA CANIM
 

canım bu 2 ve 3 testlerle doblerin yani senin dediğin incelemenin bir ilgisi yok
onu mutlaka yaptırman gerekiyor.
kalp karaciğer,omurilikve kafatası ölçümü yapılıyor bunları bu testlerde belirllemk mümkün değilmişşşşş.hem bende yaptırmanı tavsiye ederimmm
süper bişeyyyyyyyyy 4 boyutlu renkliiiiiiiii:dance:
 
günaydın kızlar

nasılsınız bakalım ? valla ben çok mutluyum.dün oğlumu gördüm.annem benim ya bir görünüp bi kayboluyodu oyun yapıyodu bize.benim erkekim 574 gr.olmuş.maşallah oğluma.yine renkli fotoğrafını verdi.ababsına benziyo ağız kısmı.burnuda bana benziyo.azcık büyük olcak galiba.:)gözleride hep açıktı.dr.amcası açıkgöz olcak bu çocuk dedi.herşey gayet güzel dedi.işte oğluşumdan haberler bu kadar.
ayın 15inde haftaya perşembe günü hastaneye gidicez.tahliller için.59 kilo olmuşum.55 ile başlamıştım.1 ayda 2 kilo almışım.kilona dikkat edersen senin için iyi olur dedi.hergün 1 saat yürüyüş verdi.bizde dün doktordan çıkıp k.vaidemlere kadar yürüdük tam 1 saat.iyi oldu ama.

işte bu kadar .amam oğluşumun iyi olduğuna çok sevindim.darısı sizlerin başına inş.
 
yeniyaşam selam;

Bazı arkadaşlar sadece para tuzağı keyfi dediği için cd olanlar o yüzden aklım karıştı. Ama aynı arkadaşlar cd'siz normal olarak baktırmış.Renkli olarak da aynı fark etmiyor dediler, koyu kahverengi gibi falan diyolar...Ama haklısın cd falan da bi hatıra...

Bu detaylıyı siz ne kadara yaptırdınız? CD'siz normal olarak da yapılmıyor mu? Dışarıda özel yerlerde cd'li yapılıyormuş.Ama hastanelerde de olmuyor mu bu iş? Benim Doğan hastanesinde dışarıdan saat 4'te radyoloji uzmanı gelip yapıyomuş.
Fiyatlar ne kadar başka yerde bilen var mı?
 

CANIM CD SİZ YAPTIRABİLİRSİNNNN AMA ÖNEMLİ OLAN O
ÖLÇÜMLERİN YAPILMASIII.
2 TESTİ APTIRIDINMI İYİ ÇIKTIMI 3 YAPTIRMANA GEREK YOK OKEY AMA BU ÖLE BİŞEY
DEĞİL CANIMM.DR DAHA İİ BİLİR AMA MUTLAKA YAPTIRMAN LAZIM
BU ÖLÇÜMLER ÖNEMLİ ÇÜNKÜ HAYATIMMMMMMMMM.
BEN EŞİM BANKACI OLDUĞU İÇİN %20 ÖDÜYORUM
MEDİPOLDE YAKLAŞIK 25 YTL ÖDEDİM a.s.
 

gunaydın canım;bende ızmırden yazıyorum.sen hangı doktora ve hastaneye gıdıyorsun?bırde ayrıntılı ultrason yaptırdınmı?ben 20 haftalık hamıleyım ve benımde bır oglum olucak.bu haftalarda ıstenıyormus galıba ayrıntılı ultrason.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…