2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlar bende pazardan tişört aldım kendime 4-5 tane kısa kollu ve kolsuz.şimdi herkesin giydiği göğüs altından bollaşan önü pileli modellerden fln.
hamile giyimlerde tişörtler tunikler çok pahalı ama pantolon mecburen alıyorum özelliklede çalışınca insan çeşitli giyinmek zorunda kalıyor.
eminönündeki mağazalara annem gittiğinde sormuş bizler için capri kotlar 20 ytl miş ama bedenimi tuturamaz diye almamış bende müsait olursam gitmek istiyorum ama fırsatım yok (( sizinde aklınızda bulunsun bence çok uygun
 
19 hafta 4 günlük canım..
Güzel dileklerin için çokk teşekkürlerr arkadaşımm inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim doktorlsrdan...
Seninde gayet güzel kilo alışın...

:1shok::1shok: bende 19+4 um ama ıkı gun once doktordaydım bebişim 264 gr dı ve doktor gayet normal oldugunu soyledı.. tabi aslında boyle karsılastırmalar yapılmaması gerekıyor her bunye farkılıdır ama ne bılıyım sahsen senden haberım yokkende doktordan daha fazla bıse soylıcek sanmıstım..belki cıhazlar arasındakı ufak farklardanda kaynaklanabılıyordur ama ben bebişimi ac bırakmadım kı ama senağlamasenağlama
 
öznurrrrr günaydınnnnnn h.g.
bişey merak ediyorum seren sen dün akşam benim adım seren benim adım seren yazmıssın ben çıktıktan sonra da o niyeeeeeeeee naniknanik

:roflol: ayy yazarken koptum zaten:)))) gulsumle yazıstık ya silin kımse gormesın dedı bende sılemedım sadece eskı yazıyı sıldım onun ustune benım adım seren yazdım kocası gorse bu delide kım dıcekkkkk adınımı ezberlıyo dıcekkk:roflol:
ya işte bacım ondan yazdım öleeeelülülülülülü
 
tamam şimdi hemen kıtabımdan baktım 16. hafta ıle 19. hafta arası ortalama bebek agırlıgı 140 gr mıs , 20. hafta ile 24. hafta arasıda 450 gr oluyormus ortalama yanı bellı bır aydan sonra kılo artısı hızlanıyormus yag dokuları gelıstıkce.. rahatladım..lülülülülülü naniknanik
 

:roflol::roflol:ben de neden acaba demiştim yaaaa
bu arada maşallah duçent duktur da sizmişiniz seren hanımmmmm dün şaşırttınız biziiiinaniknanik
 

valla cnm mertere gel sen c.tesılerı okadar uygun oluyorkii anlatamam:)))
4 tane bol bol cok şık tunıkler aldım 20 ytl verdım tanesi 5 ytl almayanı dövüyolar valla:roflol::roflol: çok degısık ve cok guzel şeyler var hemde çookk şık benden solemesiii:icecream:
 
günaydın kızlar.

hayırlısı olsun cansucum.bakalım bende haftaya görmeye gidicem oğluşumu inşallah.
 
günaydınnnn güzellerrrr
aman aman cansucum çok sevindim canım tosun olmuş maşşallahhhhh yavrun...
iyişallah hepimizin herzaman mutlu haberlerle geliriz doktordan..
 
bende cumartesi sabahı prensesimi görücem iyişallahhhhh
çok heyecanlıyım valla
iyişallah herşey yolundadır
 

evet canım doğru söylüyorsun karşılaştırma yapmamak lazımmış.15.haftadan sonra bebek anne ve babanın genetiğine göre yapılanıyormuş.birde bebeklerimiz asıl kiloyu son aylarında alacak.şimdiden üzme kendini.
 

ayyy merter dedin..
benim bütün akrabalarım (anne tarafı) merter ve bakırköyde oturuyorlar
çook özledim oraları gerçekten
merterde keresteciler sitesinde dolaşmayı, merterin penyecilerini bilirim:))))
 
ayyy merter dedin..
benim bütün akrabalarım (anne tarafı) merter ve bakırköyde oturuyorlar
çook özledim oraları gerçekten
merterde keresteciler sitesinde dolaşmayı, merterin penyecilerini bilirim:))))

o zaman seni bekliyoruz istanbula canm, gel de prensesin deniz havası alsın kısssss
hepimiz buluşup alişverişe çıkalım göbişli göbişli :roflol:
 

evet haklısın farkındaydım ama işte baktım kıtaptan normalmıs zaten ortalmaya göre..
 
Serencim Merter'de yukarı doğru sıralı dükkanlarda mı buldun 5'er milyona tişört?
Bende bu hafta kısmet olursa bakayım. İşteyken malum 2 tişörtle olmuyor. Diğerleri dar oluyo çok karnım çıkıyo sıkılıyorum. Ayrıntılı yerini söyleyebilirsen sevinirim.

Herkese iyi günler..
 

canım gayet iyi bebişin..benim kitabımda da 19. haftada 200 gr 20 .hafta da 260 gr yazıyor...ayrıca senin de belirttiiğin gibi bebişler anne babalarını genetik yapısına göre kilo alıyorlar artık...mesela ben 21 haftalıkken gittim bebişim 496 gr dı...normaldekitapta350 gr yazıyor...tombiş bebiş..ama ben de eşim de tombişiz :)
 
:roflol:ben de neden acaba demiştim yaaaa
bu arada maşallah duçent duktur da sizmişiniz seren hanımmmmm dün şaşırttınız biziiii
duçenç dukturmuuu:bbo: heeeeeee şştt çaktırma herkese demiyrummmm
napım dayanamadım bu tur sorunlarla karsıma cıkan insan cokk egerkı bebegımı aldırıcam demeseydı karısmazdım asla ama konu bir can olunca tutamadım kendimiiişakkıdı senide bii çekaptan geçirelimmi nedersinnn:roflol:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…