2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

en önemlisini unuttum bu arada sonunda merağımızda sona erdi cinsiyetinide öğrendik, bizimde inşallah Oğluşumuz olacak teyzeleri :teytey:

merhaba güzel annişler angelay tebrik ederim gözün aydın a.s.

kızlar bu tuvalet kısmına sinir oluyorum ha sabaha kadar wc deyim hiç bitmedi bu 20+5 olduk hala tuvaletteyim sonra da öglene kadar uyyorum kalkamıyorum çalışan arkadaşlara ayıp olmasında
 

bence evham yapıyosun hamilesin sen ya eşinde o yüzden sana daha iyi davranıyor hem böle şeyler düşünüp bebğinide kendinide hatta eşinide üzme bence güvenin sonsuz ise aklınadan çıkar böle şeyleri a.s.
 

ayy ayşenuuur,canım bence bunlar hep senin hüsnü kuruntuun,adam ilgi göstermese de aynı şeyleri düşünürdün,hamileyken aldatma olayı zaten ilişkileri sağlam olmayan erkeklerde olur bi kere,benim eşim de hamile kaldım kalalı daha bir düşkün oldu bana,herkesinki öyledir eminim canıım...Bence konuşupta boşuna huzurunuzu kaçırma bile..
 
Kocişimle Konuştummm Anlattim Derdimmm Dedikii:
Benim şopar Karicigimm Ben Işimden Elimi Alamiyom Dedii
Bende Dedim Kii Hani Kocalar Hamileyken Aldatiyolar Ya Dedimm Aşkimm Sik Dişini 5 Ay Kaldi Falan Dedimm
Oda 5 Dk Der Gibi Falan şakalaştikk Işte Oralarda Kimseciklee Bakma Tamam Mi Dedi Yok Karicigimm Dedimm Yemin Ettirdim Ettii.
Ayyy Kocişim Yaaaaaaaaa ......................seviyommmmmmmmm Ulennnnnnnnnnn
 
Bu arada ben de ayıp olmazsa bişey soracam size..
Şimdi ben eşimle 2 aydır ayrıyım ya,2 ay önce normal ilikiye giriyorduk ama şimdi hamileliğim biraz daha ilerledi,o gelince istemez mi ister tabii,yani siz yapıyor musunuz?Haftada kaç kez?? Bir de karnım da büyüdü artık yani ne şekil yapılırkii??? Ayy affedin ne olur yaa biraz özel mi oldu?
 

ayy canım benim yaa kendini sıkma ortada birşey yokken bna da oldu geçen hafta eşim yurt dışından döndüğü gün önce iş yerine uğramış ben de başladım sen oradakileri özlemişsin beni özlememişsin falan ağlayarak :roflol: sonra koşa koşa eve geldi yazık onlar da bizim psikolojimizi anlayamıyorlar normaldir bizim şu aralar :smiley-cool:
 

:roflol::roflol:ayyy ayyyşeeeeeeee ömürsün kıs valla:roflol::roflol:
tilki olanıda uyandırıyorsun vallaklava: bukadar herseyi saf gibi soyleme kısss:icecream:
 
Kizz Minnik Annişş Alemmsinn Yaaaaaaaaa

Mommy Canim Valla Hafta 1 Oluyoo Bazen 2 Oluyoo Canimm.. Valla Ben Yorulmuyommm :))))) Da Onu Bilmem :)))))))))))))))

Ayy Utandimmmmmmmmm:asigim:
 

ayşe kız aynı dert bendede var bugünlerde eve çok geç geliyor geç olduğu halde bilgisayarda uğraşıyor işle ilgili birşeylerle haftasonu bile çalışıyorlar işleri yoğun biliyorum. benimde kaç gündür aklımda öyle bir fikir vardı. gerçi yapmaz eminim ama ya birileri kandırırsa diyorum.biraz kapris bile yaptım beni yanlız bırakıyorsun diye. off işleri hafiflesede rahatlasam.
 

valla canım özel de olsa öğrenilmeli elbette gebelikte cinsellik denince hiç beraberlik olmaycak diye bişey yok dr söylüyor saglıklı bi gebelikte bebğin cinsel yaşamdan etkilenme gibi bişey söz konusu değil onun sıvı tabakası onu çok kalın çünkü
yani büyümüş olması beraberliğinize engel değil kitapda okuduğum kadarıylada yan yatarak yapmak cinsellikte uygun olanmış son aya kadar devam haftada bir kez:roflol:
 

bizim doktorumuz ilk üç ay yasaklamıştı
üç aydan sonra da haftada bir ya da iki kez ve göbişimize baskı olmayacak şekillerde izin verdi canım eğer çok ağrın veya kanaman olursa ( Allah korusun ) o zaman kötü, yoksa bir sorun olmaz dedi..
 
ayşenurrrrrrrr sen ne alem kızsın yaaaaaaaaaa
oku oku gülmekten öldümm:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs deliiiiiii aklına takacak başka şey bulamadın mııı adam iyi davransa suç davranmasa suç
anaaaaaaa sen en iyisi çalış evde otursan daha fena heeeee klava:
 
Sağolun kızlar yaa,o da endişeleniyor ben de bir de uzun zaman olmayınca
ben de ilk başlar hala zorlanıyorum,ilkmiş gibi acıyor yanii...
 
Ebrucumm Sorma Valla Satasacak Yer Ariyomm kafamçokkarıştıHele Pazar Günü Ne Istersem Almasi Falann Tirmiştim Yaww Bulaşik Mak. Bilem Alacak Yaaaaaaaa
Hamilelik Bitmeden Her Istediğimi Aldiram Bari.....:teytey::teytey::teytey:
 
sereeeeeeeeeeeeen artık hiç şaplak yoooooook yoksa benden başkalarıyla mı ilgileniyosunnnnn senağlamasenağlama
 

arkadaşlar hamilesiniz ve çokda duygusalsınız biliyorum ama eşlerinize güveniyorsanız böle şeyler düşünmeyin rahat olun a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…