2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Bu Hafta Kontrolüm Vardi 1 Ay Sonra Bebişimi Görecektim Ama Iş Yerinde Sorun Var Gidemiyorum Dr. Pazartesiye Kadar Beklemem Gerekecek.ben Bi An önce Görmek Istiyorum Ama.
 
aaaa mine hanımı tanıyorum cnm bizim dr arkdaşı zübeyde hanımda ewet oda çok ii bir dr bizim dr çok sein dr ii ama cnm ayyy karşılaşırız balki bir gün ne kdarlıktı cnm seninna.s.


Canım şu anda ben 10-5 haftalığım doktorumuz doğum tarihimizi 28 eylül olarak verdi bakalım kısmet. 12 haftalık iken hastaneye gidicem ikili tarama testim var belki cinsiyetide belli olur ya çok merak ediyorum. Seninki bellimi?
 

cnm bende 17 marrta gidicem bakalım ozman inş ögrenirim yaa meraktan çatlıcam yakında ama içimden geçeni sorarsan erkek hissediyorum benn ikili taramam var ense kalınlıgı bide cnm baaklım inş şonuçlar iidir çok korkuyorum ama yaabelki hastanede kan verirken felan karşılaşırız geçen bir çok hastasıyla karşılaştık mine hanımın izideymişti bi ara sanırım ozman:dance::teytey:
 
merhaba arkadaşlar benim mide bulantılarım yine çoştu ilaçla 2 gün kesebildik sadece artık istifra
etmekten boğazım öyle acıyorkii ( birde çalışıyorum allah zor geçirenlerin yardımcısı olsun ama bebeğim için herşeye değer :))
 

oyy kıyamam yaa çalışırken miğde bulantısı zordur valla allah yardımcın olsun cnm,, ya bugunde ıcımde sıkıntı var gıbı cok sıkılıyorum nedense bırde iştahsızlık basladı sabahtan berı az az yıyorum hep lokmalar bogazıma dızılıyor sankı hafıfte belım agrıyor bırde karnım bole seyler olur herhalde yaa,, senın belırtılerınede hep kız olur derler daha cınsıyetı bellı dgldı dımı
 

güzelim det etme 8. haftada bende de aynı şikayetler baş göstermişti belim karnım böle bi tuhaftım ama geçen hafta sonuna doğru azalarak kesildi allaha şükür.:içelim:
 

çok saol cnm: henüz cinsiyetimiz belli değil 15 martta ikili testimiz var ozaman %70 belli olurmuş:teytey: hayırlısı bakalım ara ara benimde belim ağrıyor hafif ve geçici dr gelip geçen ağrılardan korkma dedi süreklileşirse ve artarsa dikkat etmem gerektiğini söyledi cnm
 
merhaba eylül anneleri
bende hamileliğim ne güzel rahat geçiyo derken kabızlık ortaya çıktı.kontrole gittiğimde dr.uma bahsetmiştim.o da bunun çok önemli olduğunu fazla ıkınmanın erken doğuma veya düşüğe neden olabileceğini ayrıca hemoroid başlangcına neden olabileceğini söyledi.bana tavsiye ettiği ise bol sıvı almam ,lifli gıdalar yemem , activia yoğurttan yiyebileceğim eğer geçmezse ilaç v ereceğini söyledi.
biraz sonra arayacağım çünkü geçmedi birde dün akşam makatımdan kan geldi tuvalette.çok endişeliyim.gerçi gebeliğin bu haftalarında bağırsak hareketleri yavaşlarmış bu da kabızlığa sebep olurmuş.ayrıca demir hapı da kabızlık yaparmış.inşallah hemen geçer.
 

CNM aynen benımde cok rahat gecıyor hamişligim aynı sorun bendede oldu hatta hemoroidde cıktı ama sımdı gectı cok sukur calıstıgım ıcın cok sulu seyler yıyemıyorum ama dıkkat edıyoruz yınede kabızlıkta gectı allahtan ıkınmadım dedıgın gıbı dusukte yapabılırdım allah korusun activia yogur ii geldımı cnm bendemı yesem acep:uhm:
 
merhaba cnm demek cinsiyeti öğrendin :)) gerçekten ne kadar hızlı büyüyorlar allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin inş.:teytey:[/QUOTE]

cok teşekkür ederim ÖZNUR83 .Allah hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşlallahh
 
merhabalar arkadaşlar kabızlık çeken arkadaş vardı ona tavsiyem kuru kayısı yemesi hemen bağırsakları düzene sokuyor midesi bulanan arkadaşlara aç kalmamalarını öneriyorum daha çokı mideleri bulanır az ve sık yesinler
 
günaydınnn arkadaşlar bugün nasılız bakalım :)) birde papatyam nerelerdesin kaç gündür yoksun
 
Günaydın kızlarrr, bazıları 2 li testte cinsiyet belli olur diyor?Bana doktorum hiç bahsetmedi.14. hafta belli olur dedi.Sizlerin dr neler diyor? birde gece yatarken pozisyonunuza dikkat ediyormusunuz?
Ben hep sol tarafıma yatıyorum.
 

Merhaba
Benim doktorum da daha çok var öğrenmene diyor.. ikili testte belli olmaz diyor.. Zaten bende çok merak etmiyorum.önemli olan sağlığı.. Geceleri hiç dikkatli uyuyamıyorum.. Hala sırt üstü uyanıyorum.kimbilir uyurken ne şeklillere giriyorum.. Soluma da hiç yatamam zor olacak alışmam..Ama elimden geleni yapacağım bebişim için..
 
Bazı internet siteleri 3. aydan sonra sola yatılmasını öneriyor.Kan akışı daha rahat oluyormuş.Benim dr bişey demedi ama ben zaten hep sola yatardım.
 
valla ben ikili test yaptırdım söylemedi doktorum cinsiyetini.bende soluma dönerek yatıyorum.sırtüstü de ancak bacaklarımı bükerek yatabiliyorum.kasılıyorum çünkü ve rahatsız oluyorum.yalnız sabahları müthiş bi bel ağrısı ile uyanıyorum.sizde de oluyor mu kızlar ?
 

bende soluma yatarak uyumaya çalışıyorum ama drum söylemedi internette okudum benimde sabahları karnım ağrıyor. bel ağrısı gece yatağa ilk uzandığımda 5 dk kadar oluyor sadece ,bazende gün içinde ama çok değil cnm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…