2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


evvett canımm aynen öyle pıt pıt seyirme gibi oluyor benim 14.haftanın başında başlamıştı:))
 
serencim hamile olduğumu öğrendiğimde çok feci griptim .şu kar yağdığı zaman. evde petekler ortamı çok kurutuyor boğazım çok acıyordu eşim almış inanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim özellikle çocuklar ve hamile bayanların kullanması öneriliyor kış aylarında
 
güzell eylül annelerii ben geldimmmm nasılsınız umarımm herşey yolundadırr herkes iyidir. hicranımm bebiş yine saklamışş kendini saglıklıymış çok sevindim tatlımm. gül(mommy)canım sen okuldan geldikten sonra uyuyormusunn ben çok yoruluyorum ve eve gelince dayanamayıp uyuyorumm ama bugün uyumayıp sizlerle olayımm istiyorumm umarım herkes iyidir.
 

serencim seyirmeler erken haftalarda hissediliyor ama hareketleri daha geç haftalarda.bende de senin haftalarında seyirme olmuştu.yani bebişin yavaş yavaş hareketlerini belli etmeye başlamış.:teytey::teytey:
 
evvett canımm aynen öyle pıt pıt seyirme gibi oluyor benim 14.haftanın başında başlamıştı:))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey: bende hissettim ozaman inanmıyorum yaa ayy gozlerım doldu bıanda off ne garıp bıseymıs allahım sana sukurlerolsunnnnnnn:teytey::dance::dance:a.s.
 

hmmm tmm ozaman saol cnm bılgılerın ıcın bende alim bitane nedeolsa bebeğimiz kışa denk gelıyor onlar da rahat eder bizdeee:teytey:a.s.
 
:teytey: haydi hamiş güzel anneler haydiiinnnn kalkın halayaaa uyumak yok yaz geliyor bebişler büyüyor kendilerini hissettiriyolar anneler güzel bebişler güzel allahhhhaydin durmayın kalkın halayaaaa:dance:
ebru kıs geç bakim halay başına hadi kaytarma :mymeka:sırnaşık şey:dance::teytey:hadi cansuuu nerdesinnn halaya geç kıss ayçeee :teytey:sweet curse,asliiii:teytey:
sarikanarya:teytey:öznurrrr HAYDİİİNNNNN EYLÜL ANNELERRİİİ KALKIN oohhh ohhh COSTUM YİNE DALGALANIYORUM BEENNN YENİ YENİ SEVDALANIYORUUMM BEEENN:dance:
 
BEN avrasya hospital da yapacağım canım a.s.

canım bende avrasya hospitalde düşünüyordum hem bana çok yakındı ama vazgeçtim
doğumların %90'ı sezeryan yapılıyormuş hemde kayınvalidem zatürre teşhisi ile avrasyada 10 gün falan yatmıştı ve aynı katta yeni doğum yapanlarda bulunuyordu bana çok ters geldi.sonuçta zatürre bulaşıcı bir hastalık bu sebeplerden dolayı vazgeçtim ben.
 

ben drumdan çok memnunum canım olmazsa dru başka hastaneye getirtirim ama biraz pahalı olur sanırım kafamçokkarıştı neyse daha pek birşey konuşmadık zaten ama drum normal doğum imkanı varsa sezeryana karşı.offf ama doğum yapan hastaların zatürre hastaların arasında işi ne tam rezillik çok sağol canım yaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…