Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun 11+2oldum sanırımmm canım benimde marttın 17 sınde korntolum varr bakalım görecez 8 haftalıkken gittim çok küçüktü tek kalp atışları belliydi şimdi büyümüştür heralde:S demiii
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben göbeğim kocaman olsun istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Sapıttım yinekafamçokkarıştı
Hanifecim biz seninle aynı gidiyoruz bende 10+4 haftalığım benimde hala bulantılarım var bende en son 8 haftalık iken gitmiştim şimdi ayın 21 inde gitçem ikili tarama testi yapılcakmış çok heyecanlıyım ya bebişimi görcem yine.nekadar kilo aldım bilmiyorum zaten ben kiloluyum iyice şişiyorum aman dert etmiyorum kiloları yeterki sağlıklı olsun bebişimde kilolar verilir.
kızlar dün doktor kontrolüm vardı çaok ii geçti allaha şükür.Doktorum 25 martta gel ikili tarama testini yapalım dedi.bide doktoro karnımın bir anda neden böyle dışarı fırladığını sordum.kil almadığım halde güldü bi önce e hamilesin ondan olmasın sakın dedi :) normalmi bir nda şişmeye başlaması hormonlar bitakım ayalamalar yapıyolarmış benim küçük balığım tam 2.7mm baş popo :)
MAŞALLAH kocaman olmuş :))inş hep böyle iyi geçer canım allah bebişlerimize sağlık versin