2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlar benim eltim göbeğine nuska mı muskamı ne deniliyo ya ondan yazdırmış komsusuna kötülüklerden nazardan koruyomuşşşşşş
bende mi yapsam kiiiiiiiiii

one kıs olee sende hee ugrasma oyle hurafe işlerıyle ben ınanmam ole seylere
ne baglıcan gobege ole allah koruyo zaten bebıslerımızı olacagı varsada korusanda muskamı nuskamı ne koysanda olur yanı olacakla olecege cagre yok cnm ınanma ole seylere bence ..
eltın nereli:uhm: kaç yaşında:uhm:
 
ayşecim ben yarın burdayım arkadaşımmmmmmmmmmmmm
huuuuuuuuuu unuttun herhalde ben çalışıyom valla 4 kadar
 
bence de ayşenur gerek yok canım öyle şeylere.allah korur bizi ve bebeklerimizi.sen hergün dua et yeter.
 
konyalı 22 yasında canımm

esraaaaaaaa yada seren ebruya söyleyinn msn açıksa sadece çağrı attımmm okiş...
şimdilik cansu esra dilek ebru aslıı çağrı attımm
esraaaaa dileğee de sen söyle okiş.. msn varsaa.. sadece çağrııı
 
slm kızlar, ben de sizin gibi doktoruna çatlak için krem sordum Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi diye bi krem tavsiye eeti, gördüğüm en iyi krem dedi,
eskiden yokmuş türkiyede, karnına göğüslerine her yerine sür dedi, karnıma şimdilik dalin jel bebe yağı kullanıyorum, sanırım cansu önermişti. ama göğüs ucu için kesin alcam bu kremden, bu kremle ilgili yorumları yazıyorum.
nesrin
ürün çok güzel : Dogumdan sonra yanlış emzirme yüzünden göğüs ucunda kanama derecesine varan çatlamalar oluştu bana bebeğimi emzirmek bir zulüm gibi geliyordu doktorumun tavsiyesiyle lansinoh kullandım çok memnunum hala kullanıyorum güven emzirmenin yardımlarından dolayı teşekkürler....

ARZU KADIOGLU
AMERIKADA DA KULLANILIYOR : Hamileligimin son donemlerinde,meme uclarimi emzirmeye hazirlamak adina duzenli olarak ve dogumdan sonrada emzirme donemim bitinceye dek kullandim.ve sonuc olarak meme uclarimda hicbir sorunla karsilasmadim.ben Amerikadan yaziyorum.Bana Lansinoh Lanolin'i doktorum tavsiye etti.Turkiye'de de oldugunu ogrenince hamile arkadaslarim adina cok sevindim.Tum hamile bayanlara tavsiye ederim.

Seda BUYRUKBİLEN
MEME AĞRIM GEÇTİ : Bu ürünü arkadaşım Amerika da doğum yaptığında getirmiş hemşireler kendisine, bana da önerdi, böyle bir şey gerçekten olamaz, meme başında ağrılarım vardı hepsini 10 saat gibi bi sürede geçirdi, doktorum da Lansinoh önermişti zaten, Acıbadem ve Amerikan hastaneleri ürünü doğum yapan her anneye veriyorlarmış!! Ben her emziren anneye şiddetle öneririm

şükran
harika bir ürün : meme başında çok büyük sorunlu yaralarım vardı. dr tavsiyesinden sonra ürünü kullandım yaralarım 2 gün gibi kısa sürede iyileşti.Konyada bu ürünü bulabilmem benim için br şans diye düşünüyorum .çünkü meme başımdaki ağrılar milyarlarca liraya eşitti benim için bu ürünü getirnden ve tanıtandan allah razı olsun

Nihan Çabuk
son derece iyi bir ürün : bu ürün sayesinde göğüslerimde ilk emzirme sonrası oluşan yaralar 3-4 gün içerisinde iyileşti. bebeğimi emzirirken temizlenmesi gerekmediği için son derece rahat ettim. Ürün biraz pahalı gibi görüne de son derece etkin olması çok işe yarıyor.

aslı yalın
mutlaka alınmalı : bu ürünü doğuma 1 hafta kala kullanmaya başladım doğumdan sonrada devam ettim meme başıyla ilgili hiç bir sorunum olmadı.arkadaşların yaşadığı sorunları görünce aldığıma çok sevinmiştim.

yasemin
bundan iyisi yok : ilk oğlumu yaralar sebebiyle emzirememiştim. 2. oğlumda eczacının tavsiyesi üzerine aldım. çatlak, yara ve ağrı hiçbiri olmadı tavsiye ederim. Mükemmel bir merhem
 

tmm cnm solerızzz

aman kucukmus:roflol: ama bilmiş maşallah ınanma cnm ole seylere hurafe işi sen dua et yeter allah yardımcımız olur sen meraketme unutma verende allah alanda allaha.s.
 
Ayşenur cumm Geldimm canımmmmmm

Belim çok ağırdı mutfakta yakta kaldım iki saat... Yemek pişirdim haftasonu kocişin yanında uğraşmıyım diye..
 
öznur nasıl dayanacan canım yaaaaaaaaaa...............
yaa benim bi yanım almakkkk
bi yanımm almamak istiyoooooooooo

dayanamıyorum tabiiki cnm daha 2.ay beşiğimizi ve biberon takımlarını aldık:teytey:ama ben kıyafet yerine diğer eksiklerini önce alarak kendimi avutuyorum şimdilik.şimdi oyun minderlerine fln bakacağım bu haftasonu tarak, tırnak makası fln alırım diye düşünüyorum çok şekerlerdi geçen hafta bakmıştım :dance:
 
aaaaaaaaa aşkolsun ayşeeeeee ben cumartesileri hep buradayımmmm
tabiki dr gittiğim günler hariç be hayatımmmmm.nasıl görmessin
unuttun sen beni unuttun ondan böle oluyo
 
ayşenurcum canımm Allahım korur yavrularımızı merak etme
içinden geliyorsa al canım ne olacak?


uygun fiyata herzaman istediğini bulmak zor oluyor çünkü,bulunca kaçırmayacaksın:))
 
ayyy cansuuu canımm ben mi uyandırdım yaaaaaaa kıyamammm ........... bel agrısı bende varr arkadaşım sormaa valla.. sanırımm agırlaştıkça olacakkk..

öznurr bende çanta içinde hani tırnak kesme setlerinden beyendimm 13,50 ytl migrosta onu almayı düşünüyommm ........
minder 59,ytl canımm dur resimleri koyam tabi nette bulursam
 
valla fıstık uyguna mı aldım hiç farkında değilim, piyasayı bilmiyorum zaten ama penyesi çok kaliteli,yumuşacık,tam bebişlere göre:))))
çok hoşuma gitti

İyi günlerde giysinn bebiş cicilerin canım..

Ben mothercare mağazasına arada uğruyorum.. ellerinde bedeni az kalanı ya da serisi az olanların fiyatını indiriyorlar... O zaman çok uygun oluyor..
Mothercare den aldım ben bugüne kadar bebişimin çoğu şeyini ve bazan pazardakilerden çok daha ucuza geldi.... Ben arada aklıma geldikçe mağazaya gidip bakıyorum... eğer indirimde bişiler varsa büyük de olsa alıyorum..
 
uygunmuş ayşe ben mothercare de baktım 23,90 gibi bişeydi tırnak makası seti.minderlerde 60 ytl civarı genelde koyarsan sevinirim benim görmediğim neler varmış bir bakayım :))
 
esraaaaa geliyoo oklavaaaaaaaaaa

demekkii dr gittiğinden ben göremedim canımm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eger görmediysemde özürrrrrrrrrrrrrr arkadaşımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm
 

bizde çörek otu hem nazar için hem de berket için serpilir...
Bir de bizde bebeğe önce don alınır ki donansın denir.. :teytey:
 
uygunmuş ayşe ben mothercare de baktım 23,90 gibi bişeydi tırnak makası seti.minderlerde 60 ytl civarı genelde koyarsan sevinirim benim görmediğim neler varmış bir bakayım :))

kıs oznur bızım butarafta nerde var mothercare ben gormedım hiç:uhm:
 
kızlar benim eltim göbeğine nuska mı muskamı ne deniliyo ya ondan yazdırmış komsusuna kötülüklerden nazardan koruyomuşşşşşş
bende mi yapsam kiiiiiiiiii

Canım sen bol bol dua et.. Ve kötü göze karşı da nazar boncuksuz çıkma....

Benim babamda hiç inanmazdı öyle işlere ama benim hamileliğimi duyduğu gün bana hemen nazar boncuklu bileklik ve kolye aldı... Şimdi ben dışarı ne zaman çıksam ya da eve misafir gelecek olsa takıyorum..
 

teşekkür ederiz teyzesi:))

ben de bakıyorum aklıma geldikçe ama şimdiye kadar indirimdeki ürünleri yakalayamadım maalesef
ablam da herşeyini chicco dan almış ama sanki mothercare n penyesi daha güzel gibi geldi bana:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…