selam bende eylül annesi olacağım nasip olursa. 26 ocakta kesemizi gördük. 9 şubatta kalp atışlarını görmeye gidicez. SAT ' a göre 23 eylülde doğum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
ohhh ohhhh allah tamamına erdirsin canım sıkıntı varmı sende bulantı bel kasık ağrısı bende acayip bel ağrısı var.bu arada normal yollamı hamiş kaldın sennn
amin canım cümlemizi. bulantı falan yok şükür, arada bir kasık ağrısı oluyor o kadar. normal yolla hamiş kaldım evet. ilk zamanlarda bel ve kasık ağrısı olur deniliyor genelde doktoruna gidince söyle bi bakalım.
cuma günü gittim doktoruma canım normaldir dedi kanama veya çok aşırı keskin ağrı olmadıkça sorun yok dedi benim önceden 3 düşüğim var tedirgin oluyorum işte napiiimmm tırsık tırsık oturup kalkıyom vallaaaa:roflol:
aynen bende senin gibi tırsıyorum herşeyden. çünkü benimde 5 tane düşüğüm oldu. bu 6. hamişliğim, inş. bu bebeklerimize kavuşuruz.
merhaba anne adayları:)))
ben bir düşük yaşadıktan sonra Allahıma şükür SAT a göre 7+4 lük hamileyim ve meleğimi Allahım bu sefer bağışlarsa, muhtemel doğum zamanı 11 Eylül olacak
31 Aralıkda öğrendim hala çook heyecanlıyım
kızlar içimizde kutsal bir emanet taşıyoruz
slm arkadaşlar.. bende 5 eylülde(evlilik yıldönümümüzde) çocuğumu kucağıma alacağım inşallah hayırlısı ise...bende 2 hafta önce ultrasona girdim ve gebelik kesesini gördüm. çarşamba günü tekrar gideceğim... şuan 7,5 haftalık. acaba busefer görebilecekmiyim bebeğimi:)
Gunaydın.Ben iyiyim bugun. Sabahları midem bulanıyor birazcık ama sonra geçiyor. Dun doktora gittim ve gördüm bebişimi. Çok küçüktü. 8mm boyunda henüz. Haftaya tekrar gideceğim.Çok mutluyum. alalh isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.:nazar :Şeniz
kıslar hamişlikler normalmi değilmi benimki aşılamayla oldu yazılarınıza eklerseniz sevinirim böylece bilgimizde olur kimin normal kimin tüp aşılama olduğundan değilmiii..
Günaydınlarr
Biz bugün itibariyle 6 + 4 olduk.. Cuma günü de Allah ın izniyle inşallah kalp atışlarımızı duyacağız..:teytey::teytey::dance::dance:
Ben iki gündür mide bulantıları,halsizlik ve mide yanması ile uğraşıyorum..
Bulantılar her geçen gün artıyor.. Sabah gün içinde akşam hiç farketmiyor.. Bulantı olmadığında da mide yanması çıkıyor ortaya.. Ama hepsinde seviniyorum.Ve Allah a şükrediyorum..
Bebişlerimiz yeter ki sağlıklı olsunlar biz herşeylerini çekmeye razıyız...
Bu arada bende normal hamile kaldım..
aynen canım yaaa valla sağlıklı olsunda bebişler bende razıyım herşeye hergün iğne yiyom ben bir de düşün yaneee göbektennnn ve doğuma kadder sürecekmiş bu bölee
hicran 75 nie iğne yiyorsinki göbekten? bi sorn mu var acaba ben şimdi çok endişelendim...