2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


Bende de öyle başladı sonraki hafta göbişş fırladııı :roflol:
Bende bir türlü yatışıım ayarlayamadım.. Ve bu yüzden çok sık uyanıyorum... Bu haftasonu alıcam bakalım yastığı işime yararsa haber veririm..
 
Biri kot
biri penye gri
Kollu olanı da yeşil pembe çizgili..
İnşş göbişim sığar yaz sıcaklarında içlerine... :roflol:

cok guzelmıs valla gule gule gıy tabı ıcıne gırebılırsen:roflol: gıremesende cok sıkıstırma cocuuu:mymeka:

bende ole yastıktan degılde duz olanı var baya bı yumusak kafanı koydunmu ıcıne gomuluyorsun:roflol: onu karnıma dogru koyup tek ayagım altta otekınıde yastıgın ustune koyuyorum yattıgım gıbıde sabah kalkıyorum:teytey: cok rahat tabı esım saolsun bıraz destek verıyor bana bılmem anlatabıldımmı:asigim:, sapıkca dusunmeyın sakın heeeeeklava: ama valla oda sarılınca cok rahat uyuyoruz oglusumuzla bırlıkte:teytey:
 
arkadaslar keske bende size yakın olsaydım bulusabilmek için ama baya uzagım yaa:çok üzgünüm:
 

hoşbulduk...ismim betül.kartal-uğurmumcuda oturuyorum.o zaman benim ismimide yazın.gelmeye çalışıcam bende.bağdat caddesinde selamiçeşmede fetüs tanı var orada girdim.bu konuda en iyi sonuç veren yerler arasındaymış.
 

tamam sen yastıgı alıp ta kullanırsan haber ver eger ıyı oluyorsa bende dedıgın gıbı göbiş fırladıgında alırım.. bırde benım karnım ileriye dogru degılde hem yana hem ileriye buyucekmıs gıbı :roflol: yanı eltım fılan da dıyor top gıbı sıvrı degılde senınde daha yayvann derlı toplu olucak dıyor herkes bakıyor hala karnın cıkmamıs dıyolar alla alla dıyorum bende 4 ay yenı bıtıyor normal heralde ama gerçi görümcemin üçüncü aydan futbol topu kadardı şaşırmıstım :1shok: bakalım benım nasıl olcak :dance:
 

betül memnun oldumm canımm bende ugur mumcu kartalda oturuyorumm. ben özelden msn adresimi göndereyim eger varsa msnden konuşalım olurmu..
bu arada diger betül arkadaşımm yeni olabilirsin canımm olsun kaynaşırız ne güzel.
 

Seni gidi sapıkkk seniii naniknanik

Ne düşünücez kıjımmm Aynısını bizde yapıyoruz ne yapalım bebek yolunda herşey mübahhh Daha bebek yokken söyledik bunu dimi bebiş olsun diye jeyyarjeyyar anladın sen onu yerimseniben
 

fiyatını da ben sorsam çok olur mu??? Bana çok yakınmış çünkü orasııı yakında bize lazım olacakk
 

bulusmayı ne zaman dusunuyorsunuz.. siz benı gelıcekmıs saymayında duruma göre bakalım..
 
kızlar merhabalr tam 1 saatir geçmişi okuyorum bitmek bilmedi kafamçokkarıştı

ayşe çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.

İst güzel eylül anneleri buluşcaklar sanırım ne güzel keşke ank da böle bişey olsa ama gördüğüm kadarıyla ankaradan pek fazla kişi yok hatırladığım bi mavili(emel) vardı.


gündoğmuş(selma) kızı oluyormuş sağlıklıca kavuşmak nasip etsin.

bu arada koytduğunuz resimlere bayıldım serencim çok güzel valla bu elbiseler ama ben fazlasıyla beceriksisim el işinde yapcak bişey yok hicran koyduğun elbiseleri hazır aldın değilmi?

bu arada benim göbüşüm birden büyüdü hamile olduğum anlaşılır haldeyim yani günlük mutlaka hareket ediyor bebişim her uzundığımda hissediyorum bazende yemek yerken hareket halinde :dance: çok güzel
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…