2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

bilmiyorum ki bazi arkadaslarimin kulladigini duymustum ,zararli olsa doktor vermezdi gibi geliyor ,sen bilirsin icine sinmiyorsa bulantinda cekilecek gibiyse icme canim ,icin rahat etsin bari ..amin canim sanada saglikli cocuk nasip etsin..
 

9. hafta dün bitti. Hala içimde bir çocuk olduğuna inanamıyorum. Perşembe randevum var ve sanki doktor ''bebek felan yok, ne diye gelip de vaktimi aldınız'' diyecek gibi hissediyorum. Hamileliğmin gidişatı daha önceki düşükle aynı. 2 kızım var zaten, yeni bir bebek istemiyorum açıkçası. Onlar büyüdü yeterince ama yorulduğumu hissidiyorum. Yeni bir bebeğe heyecan duyacak enerjiye sahip değilim.
 

Hem bebek istemiyorum diyorsun, hemde düşürücem diye korkuyorsun.Bence burada korkması gereken en son kişisin çünkü 2 tane kızım var zaten diyorsun.Anlayamadım tatlım biraz kafan karışık sanırım...
 
Düşürme korkusu değil, belirsizliğin verdiği rahatsızlık hepsi. Yeni bebek insanın her anlamda düzenini tamamen değiştiriyor biliyorsun. Bunu istemiyorum. Aldıracak değilim ama olacağından da emin değilim.
 

cnm merhaba bende 9 haftalığım inanılmaz bulantılarım var hatta günde en az 1kere istifra ediyorum fakat benim drum 3 ay bulantılar normal ilaç kullanılmasını doğru bulmuyorum dedi ama her drun tedavi şekli farklı drun önerdiğine göre problem olacağını sanmıyorum allah hepimize sağlıklı bebişler verir inş.
 
Benim doktorum ise emeduru içmezsem ve eğer kusmaya devam edersem asıl bunun zararlı olduğunu söyledi,yediklerimi çıkartıyordum.Ben su bile içemiyorum.Susuzluk tehlikeli diyor doktorum.kusmaktan boğazımdan kan geldi tahriş olmuş.İlacı düzenli kullanmıyordum fakat artık kusmak benim için kabus o yüzden içiyorum.İnşallah bir zararı olmaz bebeğime.Doktoruma güvenmekten başka çarem yok..
 
Öznur bu arada biz aynı günlerde hamile kalmışız heralde :) bende 9 hafta 4 günlüğüm. Son adet tarihim 12 aralık senin ki ne?
 
Öznur bu arada biz aynı günlerde hamile kalmışız heralde :) bende 9 hafta 4 günlüğüm. Son adet tarihim 12 aralık senin ki ne?

benimde 17 aralık canım en son cmtesi gittim dra 9 haftalık dedi 2,5 cm olmuşuz :) teyzesi büyüyoruz ikili testleri için 15 marta randevu aldım senin ne zaman ikili testlerin canım allah hepimizin bebeğine sağlık verir inş
 
benim dr.um bulantı içi ginger isimli ilacı verdi.bizimde yarın akşam 6.30 ta randevumuz var.bebeğimle görüş günümüz yarın inşallah :)) bakalım bi sürpriz yapıp cinsiyetini gösterecek mi bize.12+5 günlük olduk bizde hayırlısıyla.
bitlipiyade kafanın karışık olduğu belli canım.ama iyi düşün ki iyi olsun herşey tatlım.herşey allahtan geliyor.her şerde bi hayır her hayır da bi şer varmış.o yüzden sıkma canını lütfen.
 

inşallah gösterir canım maşallah bayağı büyümüş senin melek allah sağlıkla doğumunu nasip eder inş
 
benim 8+5 güngükken 2 cm di yaa ( senin ki fark atmış öznurcum.

boy okadar önemli değilmiş şu aşamada dr açıklaması okumuştum şuanda baştan popoya kadar ölçülüyormuş o yüzden karşılaştırıp endişe etmeyin diyor aklında bulunsun :))
 
Benim baştan popoya kadar ölçtü 8+5 çıktı, hakikatende benim hesapladığım tarihte oydu.hatta doktor sen söyle bakalım kaç haftalık dedi ben 8+% olması gerekiyor dedim.Tam doğru çıkı.Kesenin içindeki sıvıyıda ölçtü ona göre de 8+6 çıktı.Şimdi 9+4 olması gerek...
 
Benim baştan popoya kadar ölçtü 8+5 çıktı, hakikatende benim hesapladığım tarihte oydu.hatta doktor sen söyle bakalım kaç haftalık olması gerekiyor dedi ben de 8+5 olması gerekiyor dedim.Tam doğru çıkt yaniı.Kesenin içindeki sıvıyı da ölçtü ona göre de 8+6 çıktı.Şimdi 9+4 olması gerek...
 
ya kızlar ben de eylül annesi olacağım diye yazışırken dün doktora gittim.ekim 7 tahmini tarih dedi.. normalde 29 eylül olması gerek ancak geç döllenme olduğu için 6+4 imiş. normalde 8 haftalık faln olması gerek..ne yapalım hayırlısı olsun..neyseki kalp atışlarını duydum bebeğimin..çok şükür.
 
bu arada ben de çok mide bulantıları oluyor.. ara ara kusuyorm malesef. doktorum da sabahları aç karna içmem için bir ialç verdi ama ben de emin değilim içsem mi içmesem mi
ancak böyle giderse su ve mineral kaybından sıkıntı yaşanacak..dayanamıyorm sürekli hiç geçmeyen mide bulantılarımmm sinirlerim bozuluyor ve ağlıyorm.. galiba mide bulantısı ilacını içicem..hayırlısı..
 
öznurcum bana yakın olduğu için beylikdüzünde medilife hastanesine gidiyorm..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…