Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aşeren var mı aranızda?Okuyorum insanlar birşeylere aşeriyor.kivi, mantı falan.Bende hiç böyle birşey yok.Yemekten tiksniyorum genel olarak.Siz nasılsınız?
walla ben 11+2 yüm 1 kere rüyamda karpuz gördüm onun dışındada pek bişey istemedi canım... şu üç ayı kazasız bi atlatsak ondan sonra testler war hayırlısıyla. inşallah testlerde de bişey çıkmaz çok korkuyorum çünkü ben kalp atışarını çok zor gördüm
walla ben 11+2 yüm 1 kere rüyamda karpuz gördüm onun dışındada pek bişey istemedi canım... şu üç ayı kazasız bi atlatsak ondan sonra testler war hayırlısıyla. inşallah testlerde de bişey çıkmaz çok korkuyorum çünkü ben kalp atışarını çok zor gördüm
muscan benimde aynı senin gibi inşallah yarın belli olacak geç döllenme olup olmadığı arkadaşlar bugün benim için dua edin inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım
muscan benimde aynı senin gibi inşallah yarın belli olacak geç döllenme olup olmadığı arkadaşlar bugün benim için dua edin inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım
merhaba kıslar iki gündür giremiyorumm annemdeydim ve kendimi iyi hissetmiyorum ağrılarım oldu biraz yatamıyorummm ne sağ sol ne sırtüstü acayip bel ağrısı var umarım sorun yoktur devam ederse bugünde yarın doktora gidicem
merhaba arkadaşlar
bende eylülde anne olacağımı umuyordum bi kaç yazı da yazmıştım buraya bununla ilgili ama neyazıkki olmadı geçen hafta çarşamba günü düşük yaptım
( tahmin ettiğiniz üzre üzgünüm ama hep hayırlısı olsun die dua etmiştim en başından beri demekki hayırlısı böleymiş die avunuyorum burdan bütün bebek bekleyen annelere sağlıklı günler diliyorum