2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kırmızılı ilayda mavili umut.. eşimin halasının bebeği ve kızının bebeği. umutt çok seker iloş biraz mızmız.
UMUT
İLAYDA
 
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar
seren ve cansu erkek bebiş annelerii, hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşAllah oğluşlarınıza..
hepimiz inşAllah..
 
Kizlarrrrrrrrrrr Yarin Dr Gidiyomm Allahin Izniyle çok Heyecanliyim Azcikta Korkuyom Sebebi Yokk Ama Inşallah Herşey Yolunda Gider Bakalim Benim Nazli Bebeğimm Cinsiyetini Belli Edecek Mii..
Bakalimm
Kaan'im Mi Geliyo
Cemre Beyza'm Mi Geliyo..........
 
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar
seren ve cansu erkek bebiş annelerii, hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşAllah oğluşlarınıza..
hepimiz inşAllah..

amiiiiiiiiiiiiiinn saol bıtanemmma.s. bu gece ruyamda gorum bembeyaz pamuk gıbıydı oglusum masllah cokta zayıf degıldı ama yuzunu goremedım :çok üzgünüm: bakalım doguncada ole pamuk gıbı olacakmı gercı bende babasıda beyaz tenlıyız e bıze cekecegıne gore gerlii pamukum:teytey::dance:
 

bence kaanın geliyo:teytey:
 

eşimde sınava girecek haftasonu inşallah başarılı olacaksınız.dualarımız sizinle...
 
Yarin Sabah 10,30 Gidecem Ilk önce Sağlik Ocagina Saat 12,00 De Dr Gidecem Artik Gelince Yazarimm Arkadaşlar.. Ayy Bugün Geçmek Bilmezz.. Yarinn Misafirlerde Gelecekk Akşama..
 

Ayşe, ben de cuma günü gidiyorum öğrenirim inşAllah
sağlıklı olduklarını görelim de ama ben kızım olsun isterim
Rabbim hayırlısını nasip etsin
 
Ayy Kizlar Gece Hiç Yatamadim Eve Gittim Yemek Yedim Saat 7,30 Uyudum Akşam 22,15 Uyandim Elvada Derkeni Izledim Yine Yatayim Dedim Yok Olmadi Içim Sikildi.. Nese Uyudum Malum Eşimde Yok Annem Vardi Gece Saat 05,00 Te Uyanmişim Arka Bahçeden Sesler Geliyo Korktum Kalktim çocuk Odasinin Işiklarini Yaktim Camdan Falan Baktimm Nese Yine Uzandim Annemle Yattiğim Için Korkmadim Uyurken Fakat Karişik Karişik Rüyalar Gördümm çok Korktumm Kocişimde Yoktu Nesen Sabah Ezani Okunuyordu Dua Ederken Uymuş Kalmişim Bebeğime Attim Elimi Uyudum O Minnacik Olsada Annesine Cesaret Veriyo Işte .......... ((((((
 

Ayşe, ben de cuma günü gidiyorum öğrenirim inşAllah
sağlıklı olduklarını görelim de ama ben kızım olsun isterim
Rabbim hayırlısını nasip etsin


TABİKİ CANIM SAĞLIKLI OLMASI ÖNEMLİ BENİM İÇİNDE BABASI İÇİNDE CİNSİYEET ÖNEMLİ DEĞİL HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI VERSİN ALLAH ........
 

BENDE OYLE KARISIK KORKUNC RUYALAR GORUYORDUM AYSECIM AMA ARTIK COK SUKUR HUZURLUYUM CUNKU AYETEL KURSİ'Yİ BAS UCUMA ASTIM B.SAYARDAN CIKIS ALMISTIM , BENCE SENDE DENE INAN OGUN BUGUNDUR COK HUZURLU UYANIYORUM KORKMUYORUM VE KOTU RUYALAR GORMUYORUM MESELA BUGUN OGLUSUMU GORDUM BEMBEYAZ PAMUK GIBIYDI AMA YUZUNU GOREMEDIM:çok üzgünüm: TENINE DOKUNUYORUM MIS GIBI RESMEN PAMUK YAA IYY PAMUK OGLUM BENIMMM:teytey:
 
kızlar ilk bebek diye bi sitede çook güzel şirin mi şirin şeyler var
bi bakın bakalım siz de neler neler var bebişlerimiz için..
 
VAY BEE COK UYGUNMUS NEGUZEL BURDA EVLER COK PAHALI NEYSE DARISI BIZIMDE BASIMIZA ARTIKa.s. GULE GULE OTURUN CNM

canım bneim evine göre degişiyooo ve mekana göre ama yine uygunlar var allahım evi olmayan herkeze ev nasip etsin saol cnm benim tşk ederima.s.
 
kzılarrr ben bi konu açtım eylül annelerinde hiç biriniz bakmadınız mı bi cevap yazın yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…