İyi akşamlar arkadaşlar, bugün çok güzel şeyler paylaşmışsınız, bütün gün yoktum anca bu saatte girebildim internete. Belki çoğunuz okumaz geç oldu ama ben yinede hikayemi yazmak istiyorum.
Ben 2005 haziran ayında evlendim.Biz 2 sene kadar korunduk fakat korunurken rutin kontroller sırasında doktor göğüslerimi muayene etti ve süt geldi.İşte benim maceram o zaman başladı.Geçen sene hazirandı, prolaktinimi ölçtürdük, çok yüksek çıktı, hemen beyin MR ı çektirmem gerektiğini söyledi doktor, bir anlam veremedim, kadın doğumcuya gelmiştim beyin ne alaka diyordum.Doktor ihmal etmemem gerektiğini ve MR sonucuna göre tedavi vereceğini söyledi, Doktora sordum; "doktor bey en kötü ne olabilir ki?" dedim...Beyin kökü tümörü olabilir ama düşük ihtimal dedi.Ben kendime konduramadım, zaten az bir ihtimalmiş dedim. MR çektirdim, Mr çekerken bir yandan da radyolog yan kabinden bilgisayardan benim hipofizime bakıyordu, 10 dk sonra falan bir arkadaşını çağırdı, oda bakmaya başladı, ben çok korkmuştum.Birşeyler oluyordu, beynimde birşey vardı, o 20 dk geçmek bilmedi.Makinadan çıktım radyoloğa sordum ne gördünüz diye, sonuç raporu onaylanmadan birşey diyemem dedi.1 hafta sonra sonucu alırsın dedi. Adama adeta yalvardım ne olur birşey gördünüz farkettim dedim.O da evet bir şey var ama doktorunuzla konuşun dedi.O an benim için hayat durmuştu...Eşim dışarda bekliyordu, Eşime "hakan birşeyler gördüler" dedim.Ağlayarak eve gittik,o hafta geçmek bilmedi, 1 hafta sonra sonucu aldık hipofiz bezimde iyi huylu tümör vardı.Kanser olduğumu sandım önce çok ağladım, çok iyi bir beyin cerrahına gittim sonucumu ona gösterdim.Ameliyata gerek yok dedi, ilaçla küçülür dedi.Korkulacak birşey değilmiş, Hiç çocuğum olmayacak sanıyordum.Çünkü artık yumurtlamıyordum.Çok süt vardı göğüslerimde, aylarca prolaktinimi düşürmeye çalıştık, en sonunda hamile kalmadan önceki ay düştü lanet hormon, ve ben yumurtlamışım, aralık ayında da hamile kalmışım.O ana kadar hayattan ümidimi kesmiştim, herkesin çocuğu oluyordu, artık düğünler, bayramlar bana eziyet olmuştu.Yılbaşı gecesi içtim, zaten bir süredir her kafama birşey taktığımda içmek istiyordum.Sarhoş oldum, meğersem o sırada hamileymişim...Allahıma şükürler olsun...tabi prolaktin ilacımı hemen kesemedik içtim bir süre inşallah bebeğime zarar vermemiştir. İlk haftalar kanamam oldu ve o sırada da rahmimin kalp şeklinde olduğu anlaşıldı 1, 5 ay evde yattım...Şimdi iyiyim 2 şey kafamı çok kurcalıyor, biri ilaç bebeğime zarar vermişmidir? diğeri rahmimin şeklinden dolayı erken doğum olabilir mi.....
İşte bu benim hikayem... bu satıra kadar hikayemi sabırla okuyan arkadaşlara teşekkür etmeden geçemeyeceğim...