- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa acıktımm benn hemde çokkkkkkkkk
ayy inş ögreniriz nisanda çogumuzun sanırım nisanda ögrenecez ben 10 da gitmeyi düşünüyrum kızlarrr aşımızda var biliyosunuz demiiiiiiii
ayy inş ögreniriz nisanda çogumuzun sanırım nisanda ögrenecez ben 10 da gitmeyi düşünüyrum kızlarrr aşımızda var biliyosunuz demiiiiiiii
cnm ne aşısı benim bilgim yok söylersen sevinirim
yooooo yaptırmadım kii gereklii mi?
Bebişler utangaçlık yapmazlarsa inşallah öğrenicez... :teytey:
bence yaptırın kzılarr gerkli bence benim doktoruma daha sormadım ama eminimki yaptr diyecek yanlız geç kalmayın kayıtta 4 aylıkken vurulmamız gerkir bide 22 yada 24 haftada var bi aşı daha oda aynı aşı kızlar ben pek korkarım bide işin kötü yönü kolunuzu 2 gün kaldıramıyormuşsunuz çok agrılı bi igne biliyosunuzdurrrr yandık gibi bişey yaniii
yok cnm korkma okadar kötü değil benim kızkardeşime yeni yaptırdık. o gün ağrımıyor ertesi gün biraz okadar. ki nazlıdır bizim kız :))korkutma gözünü
tetenoz aşımız var yaa kızzz 16 yada 17 haftalıkken önümüzdeki ay olacaz yoksa sne daha sglık ocagına kayıtta mı yaptırmadınnnnklava:
iyide yanii bunu doktorlarımızın bızlere solemesı gerek bız nerden bılelım sızler olmasanız belkıde haberımız olmıcaktı nasıl kızıyorum su doktoruma ben bı c.tesı gıdımde iicene konusayım onunla bızlerı yonlendırmelerı gerek bak sınırlendım sımdı vallaklava: