- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hilaryaa istanbulluymuşsun canımm anadolu yakasındamısın avrupadamı.bunu daha öncede yazdım istda oturan arkadaşlar nerelerde olduklarını yazsınlar dedim ama kimse yazmamıştı.
asi geç kalmadın tetenoz aşısı 4 aylıgın içindeyken vuruyo nedenide bebegin gelişşimi tamamladıgı zman organ gelişimi tamamladı yaa artık bebeklerimiz 4 aydan sonra ozman yani sen doktoruna sölee böle bi aşı varmış yaptırayım mı diye yaptır derse yaptır bence çünkü benim tnaıdıklarım herkez yaptırdı
öznürcüm tabiki sölerim tetenoz aşımız var 17 haftalıkken vuruyorlar saglık ocaklarında ama bakın hemen kayıt yaptırmanız lazım en yakın saglık ocagına yok bir daha yapmıyorlar karırsınız benden sölemesi hem bebeklerimiz oldugunda aşılarını saglık ocaklarında vuracaklar ondan dolayı yaptırmayanlar hemen yaptırsın benceeea.s.
gamzeliii vallaa üçbuçuk atıyom suannn zaten iğneyi görmeye gelememm sende 3 gün ağrıyoo dedinn ohhhhhhhh
tşkler canımm. benim grip degilde midemde çok kötü yanma var o kadar kötüki dayanamıyorumm bogazımada yansıyorr.ne yediysem bastırmadıı sanki patlamaya hazır volkan gibi. ne yapacagımı bilmiyorumm sakız çignedim biraz geçti başka önerileriniz varmıı.gripp çok kötü yaa...
ama narkadaşlarr hepimiz çok dikkatli olalımm
Aslii ya da Geçmiş olsunn a.s.
mommy canımm fitil kullanmışsın bundan 2 hafta önce dr kontrolünde benimde kaşıntılarım var sadece dr söyledim oda fitil yazarız dedi ama dr kontrolüm yarın bir sakıncası yok degilmi fitil kullanmaya korkuyorumda.gerçi şu günlerde bir rahatsızlıgım yok artık çok şükür.Papatya bende de akıntı oluyordu baya hemde,artık yeşil renkli gibiydi,kaşıntı da oluyordu bende ayyy ne çektim günde 4 kez çamaşır değiştiriyordum.Enfeksiyon dedi doktorum ve fitil verdi bana 3 gün arayla 2 kez kullandım şükür 1 haftadır çok rahatım,akıntılarım geçti.Bence doktoruna danış,hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durummuş,tedavisi de var,gyno-lomexin diye bir fitil verdi doktorum zaten hamileler için üretilmiş bir fitil bu...Sen yine doktoruna bir danış canım.Çok rahatsızlık verici bir durumdur,bilirim.
Geçmiş olsun..
arkadaşlarrr bana kimse tetanoz aşısından bahsetmedi benimde yarın 3lü testim var birazdan dru arayacagımm ne zaman geleyim diye.ben geç kalmamışımdır degilmii. fisfisfistetenoz aşımız var yaa kızzz 16 yada 17 haftalıkken önümüzdeki ay olacaz yoksa sne daha sglık ocagına kayıtta mı yaptırmadınnnnklava:
:uhm: kafam karıştı.. Benim doktoruma özellikle sordum sağlık ocağına kayıt olmalıymışım aşılar için diye.. doğum yaptığın yerin steril durumu ile ilgiil sana gerke yok dedi.. Ama ben yine de sağlık ocağına gidip kayıt yaptırayım
ayşecimmm aldıgın kıyafetlerr çok güzelll güle güle giy tatlımm.
tşkler canımm. benim grip degilde midemde çok kötü yanma var o kadar kötüki dayanamıyorumm bogazımada yansıyorr.ne yediysem bastırmadıı sanki patlamaya hazır volkan gibi. ne yapacagımı bilmiyorumm sakız çignedim biraz geçti başka önerileriniz varmıı.
mommy canımm fitil kullanmışsın bundan 2 hafta önce dr kontrolünde benimde kaşıntılarım var sadece dr söyledim oda fitil yazarız dedi ama dr kontrolüm yarın bir sakıncası yok degilmi fitil kullanmaya korkuyorumda.gerçi şu günlerde bir rahatsızlıgım yok artık çok şükür.
arkadaşlarrr bana kimse tetanoz aşısından bahsetmedi benimde yarın 3lü testim var birazdan dru arayacagımm ne zaman geleyim diye.ben geç kalmamışımdır degilmii. fisfisfis
bu arada ayşecimm bende çatlaklar için dalinin etkin nemlendiricili yagını kullanıyorum birde badem yagı kullanıyorum.dogum yapan arkadaşlarım birde "Lierac" diye bir krem ismi söyledilerr faydası oluyormuş fiyatını sordumm 50 ytl dediler..
hilaryaa istanbulluymuşsun canımm anadolu yakasındamısın avrupadamı.bunu daha öncede yazdım istda oturan arkadaşlar nerelerde olduklarını yazsınlar dedim ama kimse yazmamıştı.
gerek yok dedıyse nıye ısraral yaptırım dıyorsun cansuu belkı bır bıldıgı vardır kadının
yaptır cnmmmm yaa bak bana inanmıyo olaiblirsiniz gidin en yakın saglık ocagına ben hamileyim kayıtımı yaptırmka istiyorum diyin ondan sonra bana aşı yapılacak mı diytin zaten sona adet tarihinizi soracakalr eger haftanın igne zmanınız geldityse bururlar o dkda bne kimseyi etkilemk istemiyorum karar siizn ama ben bildigimi sadece sizinle paylaştım
:uhm: kafam karıştı.. Benim doktoruma özellikle sordum sağlık ocağına kayıt olmalıymışım aşılar için diye.. doğum yaptığın yerin steril durumu ile ilgiil sana gerke yok dedi.. Ama ben yine de sağlık ocağına gidip kayıt yaptırayım
gerek yok dedıyse nıye ısraral yaptırım dıyorsun cansuu belkı bır bıldıgı vardır kadının