- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada arkadaşlar size sorayım bende akıntı başladı 3 4 gün oldu başlayalı sanki hani portalak lekesi renginde oluyor çamaşırıma dün ikili test sonucunu almaya gittiğimde kendi doktorum değil testi yapan operatör görüşmeye aldı beniii ona söledim kaşıntın varmı dedi yok dedim sorun olmaz dedi kafam karıştı normalmi şimdi bu yaa ayyy şimdiye kadar yoktu şimdi niye başladı böle bişey anlamadım olan varmı böle
Arkadaşlar ben kilo alamıyorum anlamadım gitti ,yemeye çalışıyorum ama fazla yiyincade çıkarıyorum dün mesela canım istemeyerek bişeyler yedim sabahı sabah ettim çıkarmıyım diye ama sabah maalesef.Normalde çıkarmıyorum anlamadım az az yiyebiliyorum tabii sık sık ama kilo almıyorum bi de ben tuzlu yiyemiyorum YASAK balık da yasak tiroid var diye zaten yumurtadan tiksindim acaba neden ekmek falan da yiyiyoum annem hamileleiklerinde 3 aydan sonra hemen hamle kıyafeti giymeyee başlamış şimdi sizleride duyunca ben biraz panik oldum.......
Ben şu an SAT''agöre12+5 fakat US göre13+5 'im canım.....
Bende de akıntı arttı ama beyaz krem gibi... Kaşıntı ve yanma yoksa çok önemli değildir herhalde :sm_confused:
doktor da öyle demiş ya zaten..
Bende dün aldım ikili test sonucumu.. doktor eşime çok güzel demiş.Ama ordaki hangi oranı alıyoruz dikkate anlamadım.. :uhm:
Bir yaşa göre , ikili test sonucu ve kombine risk diye oranlar var sonuçda ???
yaa millet çatlaklar için ne kullanıyozz badem yagıı tüylenme yapıyoo. bepantende tüylenme yaparmı.... kakao yagı kullanıyordum ama oda sanırım tüylenme yapıyoo malumm başlamak gerekiyoo artık...
yaa millet çatlaklar için ne kullanıyozz badem yagıı tüylenme yapıyoo. bepantende tüylenme yaparmı.... kakao yagı kullanıyordum ama oda sanırım tüylenme yapıyoo malumm başlamak gerekiyoo artık...