2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Ayşe bu arada aldığın şeylere baktım çok güzeller hem fiyatlarıda süper bence,zaten pembe ve mor hastasıyım bayıldım yani güle güle güzel günlerde giy inşallah canım
 
şebek cnm ya inşallah alırsın kiloyu sevdigin yiyeceklerden yemeye çalış dr ne diyor peki bende 3 ayda 5 kilo aldım ama burda bazı hamile tanıdıklarda zayıf kilo alamıyorlarmıs belki bundan sonra alırsın inş kiloyu cnm kib bebişide bütün hamişler tabiki :)
 
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar valla içim rahatladı:))Been de hem hipertansiyon hem de hipertiroid var bende korkumdan bi de şeker çıkmasın diye pek tatlı da yemiyorum onun yerine günde 3-4 sefer meyve yiyiyorum, dediginiz gibi önemli olan bebişin saglıgı:))
Hilarya kuzeninin bebegini de Allah bagışlasın valla rahatladım çok öpüyorum.......
 
bu arada arkadaşlar size sorayım bende akıntı başladı 3 4 gün oldu başlayalı sanki hani portalak lekesi renginde oluyor çamaşırıma dün ikili test sonucunu almaya gittiğimde kendi doktorum değil testi yapan operatör görüşmeye aldı beniii ona söledim kaşıntın varmı dedi yok dedim sorun olmaz dedi kafam karıştı normalmi şimdi bu yaa ayyy şimdiye kadar yoktu şimdi niye başladı böle bişey anlamadım olan varmı böle

cnm bende akıntı var drum kaşıntı ve yanma olmadığı sürece yeşilimsi renk olmadığı sürece sorun yok dedi hamilelikte akıntılrımızın artması normalmiş bunlar yoksa korkma a.s.
 
Arkadaşlar ben kilo alamıyorum anlamadım gitti ,yemeye çalışıyorum ama fazla yiyincade çıkarıyorum dün mesela canım istemeyerek bişeyler yedim sabahı sabah ettim çıkarmıyım diye ama sabah maalesef.Normalde çıkarmıyorum anlamadım az az yiyebiliyorum tabii sık sık ama kilo almıyorum bi de ben tuzlu yiyemiyorum YASAK balık da yasak tiroid var diye zaten yumurtadan tiksindim acaba neden ekmek falan da yiyiyoum annem hamileleiklerinde 3 aydan sonra hemen hamle kıyafeti giymeyee başlamış şimdi sizleride duyunca ben biraz panik oldum.......:KK43:

bendede troid var ama balık da yumurtada yiyorum canım ama üzülme bence her hamileliğin belirtileri aynı olmaz bende çok kilo alıyorum dr kızıyor :kızgın: kaç haftalık bebişin benim bi arkadaşımda var 4 ayda falan bile heveslenerek giydi hamilelik pantolonunu ama 6 aydan sonra onun kide diğerleri gibi kocaman olmuştu göbüşü bence böle şeyleri kafaya takam keyfini çıkarmaya bak sevdiğin şeylerden ye a.s.
 
Arkadaşlar benimde 2'li test sonucum geldi daha dr'a göstermedi eşim benim buradan yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla ii gibi:
bir sonuç1/5500
digeri1/23000
ense kalınlıgı da1.2 çıkmıştı ii di mi arkadaşlar gerçi dr'a da sorucaz ama paylaşim dedim:)
 
Bende de akıntı arttı ama beyaz krem gibi... Kaşıntı ve yanma yoksa çok önemli değildir herhalde :sm_confused:
doktor da öyle demiş ya zaten..
Bende dün aldım ikili test sonucumu.. doktor eşime çok güzel demiş.Ama ordaki hangi oranı alıyoruz dikkate anlamadım.. :uhm:
Bir yaşa göre , ikili test sonucu ve kombine risk diye oranlar var sonuçda ???

VALLA BENDE TEST EVRAĞINDAN BİŞİİ ANLAMADIM BİRSÜRÜ RAKAM Bİ ŞEYLER YAZIYORDU BİTEK 68,8 MM Yİ ANLADIM BTCH 16,52 Yİ ANLADIM BİDE BNT YANİ ENSE KALINLIĞI 1,7 ONU ANLADIMM GERİSİNİ DOKTOR HERŞEY İYİ DEDİ 6500/1 İHTİMAL ODA ÇOK İYİ DEDİ NEDEMEKSE 6500 YAZILANLARA BAKIYOM HERKES 1/10 000 GİBİ ŞEYLER SÖLEMİŞ HER DOKTOR FARKLI YORUMLUYOR GALİBA AMAAAN HERNEYSE İYİ ÇIKMIŞYA ÖNEML OLAN DA BUU
 
papatyam bi yaşa göre risk oranı var bir de veriler girildikten sonra çıkan down send.riski var ikisinin değerleri farklı çıkıyor
 
Papatya bende de akıntı oluyordu baya hemde,artık yeşil renkli gibiydi,kaşıntı da oluyordu bende ayyy ne çektim günde 4 kez çamaşır değiştiriyordum.Enfeksiyon dedi doktorum ve fitil verdi bana 3 gün arayla 2 kez kullandım şükür 1 haftadır çok rahatım,akıntılarım geçti.Bence doktoruna danış,hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durummuş,tedavisi de var,gyno-lomexin diye bir fitil verdi doktorum zaten hamileler için üretilmiş bir fitil bu...Sen yine doktoruna bir danış canım.Çok rahatsızlık verici bir durumdur,bilirim.
Geçmiş olsun..
 
yaa millet çatlaklar için ne kullanıyozz badem yagıı tüylenme yapıyoo. bepantende tüylenme yaparmı.... kakao yagı kullanıyordum ama oda sanırım tüylenme yapıyoo malumm başlamak gerekiyoo artık...
 
kızlarrrr bugun bneim çok şiddetli bi şekilde kasık agrım varrr karnım çok agrıyo bide her ikiside ayagı kalktıgım an agrı başlıyo oturdugumda pek bişey yok çok telaşlanıyorum allah korusun bebeklerimizi yaa bi hayırlısı ile kucagımıza alabilsek yavrularımızı başka hiç bişey istemyiorummmm ama bugun kü agrılar beni korkutuyo bide vajınal akıntım var kızlarrr bi bendemi var yazın yaa nolur?????
 
yaa millet çatlaklar için ne kullanıyozz badem yagıı tüylenme yapıyoo. bepantende tüylenme yaparmı.... kakao yagı kullanıyordum ama oda sanırım tüylenme yapıyoo malumm başlamak gerekiyoo artık...

bneim hiç çatlaklarım yok ki başlamadı daha ne zman başlar acabaaaa:uhm:
 
yaa millet çatlaklar için ne kullanıyozz badem yagıı tüylenme yapıyoo. bepantende tüylenme yaparmı.... kakao yagı kullanıyordum ama oda sanırım tüylenme yapıyoo malumm başlamak gerekiyoo artık...

biz bebişimle uyumuşuz... :1rolleyes: iyi de olmuş valla dinlenmişim..

Ben doktorumun tavsiyesiyle bebe yağını her gün duştan sonra ıslak cildime sürüyorum. 10 dk bekliyorum.. Her sabah da nivea nın nemlendirici sütünün göbişime belime kalçalarıma ve göğüslerime sürüyorum yine.. Daha çok kilo almadığım için ayrı bir çatlak kremi kullanmadım.Ama artık piyasada araştırmak lazım.. kilo almaya başlıyorum bende..
GNC yi sabah bir arkadaş söylüyordu. bir oraya bakacağım bir de dermokozmetik satan büyük bir eczaneye..
 
canım bende de yokk artık başlarr mesela senin göbeğin kaşın mıyoo mu benim çok kaşınıyo eltimde dedi ki genişleme olacak ondan dedi çatlaklar başlıyo yani eltimde nisan 28 doğumu var allahın izniyle..
 
X